הקורבן...

«Pink Girl»

New member
../images/Emo124.gif הקורבן...../images/Emo121.gif

בפעם שעברה התארחה כאן לין..מקווה שנהינת..
הקורבן להיום הוא/היא..
דניאל- tishbiman
דניאל,הנה כמה שאלות אלייך לפני שתענה לאחרים: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של נו דאוט: שיר אהוב של גוון: אלבום אהוב של נו דאוט: סרט אהוב: ספר אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: והנה רשימת המתארחים הבאים: שיר- ((dilan angel))
עמית ((I A m i t I))
נעמה((NoWords))
לין- ((סקייטר גירל))
דניאל- ((tishbiman))
ספיר (( Grey Faerie )) שירי (אני) ((«Pink Girl»)) קדימה, שאלו את דניאל מה שבא לכם..
ומי שרוצה להצטרף ל"קורבן" יכול לשלוח הודעה עם השם שלו ואני אוסיף אותו בשמחה.
שירי..

NoWords

New member
שאלות לדניאל ../images/Emo11.gif

מה האייקון האהוב עלייך? היה לך פעם אייקון מאומץ? אם יכולת לבחור, איפה היית רוצה להיות עכשיו ועם מי? :] איזה שיר את שומע עכשיו? (או שר) כמה סופגניות הספקת לטחון עד עכשיו?
חג שמח:]

tishbiman

New member
../images/Emo27.gif

מה האייקון האהוב עלייך?
\
ולין עדה
היה לך פעם אייקון מאומץ? כן...אבל שכחתי מהו היה. אולי כתר או צפרדע... אם יכולת לבחור, איפה היית רוצה להיות עכשיו ועם מי? :] בטוקיו או באמסטרדם עם 2 חברים שלי. איזה שיר את שומע עכשיו? (או שר) Fiona Apple - Red Red Red כמה סופגניות הספקת לטחון עד עכשיו? בערך 2... =]

tishbiman

New member
../images/Emo26.gif

גיל: עוד חודש 15 מקום מגורים: סביון שיר אהוב של נו דאוט: אין שיר אהוב של גוון: אין אלבום אהוב של נו דאוט: האוסף ניראה לי
סרט אהוב: יש הרבה, אבל ביניהם "אבודים בטוקיו". ספר אהוב: לא בדיוק קורא... רק לפעמים אז אני לא כל כך קשור לענייני הספרים שחקן אהוב: לא חובב סרטים גדול, אז אין לי. שחקנית אהובה: סקרלט ג'והאנסון זמר אהוב: אין זמרת אהובה: ביורק, פיונה אפל, אנוק, אלאניס... מצטער שיש הרבה דברים שכתבתי עליהם "אין", כי פשוט באמת "אין"
.

I A m i t I

New member
שאלות-->>

קשה לי לחשוב כל פעם על שאלות חדשות.. אז העתקתי לפה את השאלות ששאלתי את שיר.. בסדר נכון?.. יופי :) ) מה הפאדיחה הכי נוראית שקרתה לך? 2) האם אתה קורא ספרים?
3) האם אתה רואה הרבה טלוויזיה?.. יש סדרות קבועות?..
4) מנגנן?..
5) מתיי התחלת לאהוב את נו דאוט?.. 6) בעקבות מה? 7) מה את עושה שאתה קם בבוקר?
8) ולפני השינה?
9) את ישן עם בובות וכאלה?
10) עם שמיכת פוך גם בקיץ? :) 11) אם היית צריך להביא לגוון מתנה מה היית קונה לה?
12) אתה טיפוס יצירתי?
13) למה אתה אובססיבי? 14) איזה הרגלים מוזרים יש לך? 15) יש איזה הרגל שהיית רוצה להפתר ממנו? לא זוכר איפה מצאתי את זה.. שאלות סטייל יאיר לפיד: * איזה חלק בך היית משנה? * אם היית חיה איזה חייה היית ?
* מה מפחיד אותך ?
* בן כמה אתה מרגיש ? * מהו השיר האהוב עליך?
* מתי בכית בפעם האחרונה ?
* לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? * לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? * איך אתה מפנק את עצמך? * מה התכונה הכי דומיננטית שלך ? * איזה מילה מתארת אותך הכי טוב ? * איזה כישרון מיוחד יש לך? * איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך ? * מה מעצבן אותך?
* במי אתה מקנא? * לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת ? זהו..!

tishbiman

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo26.gif

מה הפאדיחה הכי נוראית שקרתה לך? שצעקתי ממש חזק על בת דודה שלי מלונדון, כי חשבתי שהיא אח שלי בטעות. [לא הסתכלתי עלייה
! 2) האם אתה קורא ספרים? לפעמים 3) האם אתה רואה הרבה טלוויזיה?.. יש סדרות קבועות?.. רואה. ארתור, המומינים, כל מיני. חחחח 4) מנגנן?.. לא, אבל אני ממש רוצה להתחיל. 5) מתיי התחלת לאהוב את נו דאוט?.. לפני שנה וחצי בערך. אבל אני כבר לא כזה אוהב אותם
6) בעקבות מה? התחלתי פשוט להתעמק בהם יותר. 7) מה את עושה שאתה קם בבוקר? פותח את העיניים [?] 8) ולפני השינה? מתכסה...? מכבה את האור? 9) את ישן עם בובות וכאלה? לאאא.... [
] 10) עם שמיכת פוך גם בקיץ? :) ממש לא! אני טיפוס שחם לו רוב הזמן. 11) אם היית צריך להביא לגוון מתנה מה היית קונה לה? עדיף לא להביא כלום. זה לא יספק אותה... 12) אתה טיפוס יצירתי? לא כל כך /= 13) למה אתה אובססיבי? 1001 דברים~~ לא כדאי שאני יתחיל לפרט
14) איזה הרגלים מוזרים יש לך? אותו דבר כמו מקודם. 15) יש איזה הרגל שהיית רוצה להפתר ממנו? כן, כסיסת ציפורניים. [ככה כותבים??] לא זוכר איפה מצאתי את זה.. שאלות סטייל יאיר לפיד: * איזה חלק בך היית משנה? גבות * אם היית חיה איזה חייה היית ? אין לי מושג. * מה מפחיד אותך ? פול מקרטני. * בן כמה אתה מרגיש ? 30. באמת! * מהו השיר האהוב עליך? אין כזה דבר. * מתי בכית בפעם האחרונה ? לפני יומיים. * לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? גיל ארבע * לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? כיתה א'-ה' * איך אתה מפנק את עצמך? קונה דיסקים, אוכל, שותה. * מה התכונה הכי דומיננטית שלך ? מה זה דומיננטי? * איזה מילה מתארת אותך הכי טוב ? אין מילה אחת. ממש לא. * איזה כישרון מיוחד יש לך? לסובב את הלשון עד הסוף, לריב עם אנשים שאני אוהב. * איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך ? לנגן. * מה מעצבן אותך? כל דבר כמעט. כולם אומרים לי שאני מתעצבן נורא מהר. מכל דבר קטן. אין לי סבלנות לכלום. * במי אתה מקנא? הרבה אנשים. וזה לא טוב. * לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת ? סדנת שתיקה וקורס להבנת הנקרא.

«Pink Girl»

New member
תסתכלי מה רשמתי ../images/Emo9.gif

"ומי שרוצה להצטרף ל"קורבן" יכול לשלוח הודעה עם השם שלו ואני אוסיף אותו בשמחה
" איך קוראים לך?

למעלה