הקורבן..

«Pink Girl»

New member
../images/Emo124.gifהקורבן..../images/Emo121.gif

בפעם שעברה התארחה כאן קורל מקווה שנהינת..
הקורבן להיום הוא/היא..
אני-שירי
[כן חח די מצחיק שאני הפעם הקורבן ואני פותחת את הפינה, אבל זו הרשימה מה לעשות חח
] שאלות: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של נו דאוט: שיר אהוב של גוון: אלבום אהוב של נו דאוט: סרט אהוב: ספר אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: והנה רשימת המתארחים הבאים: שיר- ((dilan angel))
עמית ((I A m i t I))
נעמה((NoWords))
לין- ((סקייטר גירל))
דניאל- ((tishbiman))
ספיר (( Grey Faerie ))
עינב ((לעלעלעלעלעלעלעלעלעלע ))
קורל ((Rowdy Girl))
שירי (אני) ((«Pink Girl»))
קדימה, שאלו אותי מה שבא לכם..=] ומי שרוצה להצטרף ל"קורבן" יכול לשלוח הודעה עם השם שלו ואני אוסיף אותו בשמחה ..
שבוע טוב ,
שירי..

«Pink Girl»

New member
התשובות שלי ../images/Emo3.gif

מקום מגורים:ישוב נידח בנגב
שיר אהוב של נו דאוט:sunday morning שיר אהוב של גוון:luxrious אלבום אהוב של נו דאוט:ממ לא ממש מכירה את כולם..
אבל rock stedy
סרט אהוב::היומן ספר אהוב::אל תקראו לי חירות שחקן אהוב::אסי כהן =] שחקנית אהובה::ריס ווית'רספון זמר אהוב::ג'יימס בלנט זמרת אהובה::קלי קלארקסון

I A m i t I

New member
הנה:

יש לי הרגשה שכולם התעייפו מהפינה (כי כמה אפשר לחשוב על שאלות חדשות כל פעם ..[=), אבל הנה שאלות לסיום--> את אוהבת חיות? יש לך? מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? איזה סדרות את רואה קבוע? איזה להקות או זמרים את אוהבת בעיקר? כמו איזה כוכבת הכי היית רוצה להראות? מה את רוצה להיות כשתיהי גדולה? איזה שריטה מוזרה יש לך? איזה מקצועות את שונאת? איזה אוהבת? איזה תחביבים מיוחדים יש לך? צרפי תמונה (לא דווקא שלך) וזהו.. יאללה אני טסתייי לישוןן (=

«Pink Girl»

New member
באמת נמאס, אבל אני גם רוצה..../images/Emo10.gif חח

והתשובות: את אוהבת חיות? מאודד
יש לך? יאפפ..יש לי כלבה מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה?לא רק בלונדינית2
איזה סדרות את רואה קבוע? ארץ נהדרת [= איזה להקות או זמרים את אוהבת בעיקר?נו דאוט, קלי קלארקסון
כמו איזה כוכבת הכי היית רוצה להראות? חח לא יודעת
מה את רוצה להיות כשתיהי גדולה? אין לי מושג
איזה שריטה מוזרה יש לך? יש לי יציאות מוזרות בטירוף כשאני משועממת
איזה מקצועות את שונאת? לשון בעיקר..בעע איזה אוהבת? אין אחד אהוב במיוחד איזה תחביבים מיוחדים יש לך? אין לי מיוחדים.. צרפי תמונה (לא דווקא שלך): אני לא במחשב שלי..=/ אין לי

למעלה