הקטע שאמיר כתב מהחוברת של...

LOVEאמיר

New member
../images/Emo124.gifהקטע שאמיר כתב מהחוברת של...

"שיר נולד", זאת חוברת שיש בה בכל עמוד כוכב אחר שמשתתף במופע, וכל אחד כותב בכתב ידו משהו על מוזיקה, והנה מה שאמירוש שלי כתב
...: "מאז שאני זוכר את עצמי מוסיקה הייתה חלק מרכזי בחיים בבית. אני זוכר את ערימות התקליטים של אבא שלי ואת הפטיפון שעבד אצלנו שעות נוספות אבל יותר מכל אני זוכר את האהבה שלי לעפרה חזה את היום שראיתי אותה שרה ב'שירוויזיון' את 'פלאש גורדון' ואת ההופעה שלה ראיתי ביום הולדתי העשירי בבית בקריית חיים ואת האירוויזיון הראשון שראיתי עד סוף התוצאות ב-1983. לשמחתי אני גם זוכר את היום שפגשתי אותה מאחורי הקלעים בחגיגות העצמאות בכיכר רבין בתל אביב ביום הופעת הבכורה של היי פייב, ובכך הגשמתי חלום ילדות להופיע עם עופרה חזה על אותה במה." איזה מתוק הוא
עד היום לא שכח את עופרה
טוב נו, איך אפשר לשכוח בעצם???

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gifולהלן המקומות שהמופע יציג בהם:

היכל הספורט נוקיה ת"א היכל הספורט רוממה חיפה היכל הספורט אשקלון היכל הספורט נהריה היכל הספורט בירושלים הכיל הספורט באר שבע היכל הספורט כפר בלום היכל הספורט "בית בנדל" טבריה זהו

לי יש חוברת כזאת../images/Emo13.gif

מהחברת כרטיסים של העבודה של אבא שלי
זו חוברת מדהימה יש שם תמונה מהממת גדולה של אמירוש עם הקטע שהוא כתב על עופרה חזה ז"ל ובאמצע ויש שני עמודים עם תמונות מהקליפ ויש גם פוסטר ענק של שיר נולד עם תמונות של כל המשתתפים וכמובן שלכל משתתף יש עמוד משלו עם תמונה וקטע שהוא כתב על המוזיקה שהוא אהב בתור ילד

למעלה