הקשיבו הקשיבו כולכם מוזמנים

• פותח הנושא 0ל0
  • פורסם בתאריך

0ל0

New member
../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו כולכם מוזמנים

יום שלישי הקרוב 03\01\28 יתקיים הפנינג במועדון האפגרייד בת"א בר"ח הירקון הכניסה פתוחה לאורחים חיצוניים(ללא תשלום) לשעה 14:00 לשיעור אירובי סלסה מיוחד במינו עם ה-מ-ד-ר-י-כ-ה
חובה להגיע,אסור לפספס!!!

enicegirl

New member
שיט ../images/Emo93.gif

פיספתי!! (רק עכשיו אני רואה את ההודעה הזאת!) אני מתה על אירובי סלסה!! מישהו היה שם? זה בטח היה נורא מוצלח!

0ל0

New member
../images/Emo7.gif ועוד איך ../images/Emo93.gif

אני שחיכיתי שבוע ימים לשיעור הזה,ליום הזה,למדריכה הזו פיספסתי את זה ,את מאמינה?!ועוד עשיתי הכל בזמן ורק התחבורה הזו אפילו היום הבחירות דפקה לי הכל עד שהיה בא לי ממש לבכות
ומצאתי את עצמי חזרה בבית. אוף זה לא פייר............. אז מי באמת היה שם?

0ל0

New member
../images/Emo140.gif

אני מעדיפה שלא לחשוף כאן את פרטיה ללא אישורה. אבל מה שכן היא צעירה ומוכשרת בכל ענפי הריקוד והרשימה עוד ארוכה....... צריך פשוט לראות בכדי להבין.

0ל0

New member
אכן כן

אירובי סלסה זה שיעור המורכב מצעדי אירובי שמעורבים בו צעדי סלסה ואלמנטים נוספים מעולם המחול (המודרני) עם מוזיקה לטינית כמובן והרבה נענועי חזה ואגן. רק שהספירות הן של 8.(כי אחרי הכל זה אירובי) יש בעיקר באזור המרכז שעורים מסוג זה,זה הפך להיות ממש IN.

0ל0

New member
אכן כן

אירובי סלסה זה שיעור המורכב מצעדי אירובי שמעורבים בו צעדי סלסה ואלמנטים נוספים מעולם המחול (המודרני) עם מוזיקה לטינית כמובן והרבה נענועי חזה ואגן. רק שהספירות הן של 8.(כי אחרי הכל זה אירובי) יש בעיקר באזור המרכז שעורים מסוג זה,זה הפך להיות ממש IN.

אירובי סלסה זה בעצם

שיעור\מסיבת סלסה שרוקדים רק ריקודי שורות ברצף.. זה נקרא בדר"כ אצל אנשים -אירובי סלסה- יכולהיות שזה מה שהם מתכוונים..(?)

0ל0

New member
מממממממ../images/Emo4.gif

לא יודעת עוד איך להגדיר את זה יותר טוב מכל מה שכבר ציינתי. אני לא יודעת מה זה אומר רקודי שורות בעינך,פשוט כולם עומדים יחד באולם ונשמעים להוראות המדריך\כה. הכל נעשה ברצף לפי פעימות של שמיניות עם שילוב מושגים ותנועות מעולם המחול והאירובי,והסלסה כמובן. מוזיקה בקצב של 140 BPM. ואתה יודע מה שחרחר מתוק,?אני מציעה לך לעשות שיעור אחד כזה מה אתה אומר? איפה אתה גר בנתניה לא?!

ליד...

ועד לא מזמן כשהיה לנו פה חוג סלסה אז המדריכה הציאה לעשות לנו אירובי סלסה והיא אמרה שזה ריקודי שורות שפשוט מאוד רוקדים אותם ברצף.. נראה לי שלזה גם את מתכוונת..!!

0ל0

New member
אם ככה:

אז שווה נסיון. יש כמדומני בספורטק 2000 בנתניה . לא יודעת את ניום אבל השיעור הוא של חברה שלי. שווה לנסות,ואולי שיעור ראשון נותנים שם ללא תשלום. אני אשמח לדעת אחרי שתנסה. יום טוב 0ל0

למעלה