הקשיבו הקשיבו

רוני325

New member
../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו../images/Emo124.gif

הגיעו מלא צבעיי לקים חדשים לכל מיני חברות בסופר פארם ומלווים במבצעים כמו למשל: לקים חדשים לרבלון 1+1 גייד (היה עד לא מזמן 14.5 ש"ח אולי גם עכשיו) שיק (לא ידוע לי המחיר לא שמתי לב...)

iefrat

New member
עדכון

CHIC לא כדאי לקנות בס.פארם, הוא עולה 17 ש"ח ואני אף פעם לא זכיתי לראות עליו הנחה. CHIC קונים בבאזרים, פרפומריות ובניילס קולג (ראשון ודיזינגוף) מבחר גדול, סטנד מסודר וב 10-12 ש"ח

lilo4

New member
../images/Emo45.gif

ממה שראיתי בסופר פארם יש גם את המבחר הכי מצומצם... אם אני לא טועה, יש לי כמה לקים של שיק שקניתי במבצעים בניו פארם...

lulilol2

New member
שיק אני תמיד קונה בניו פארם ב-10 ש"ח

תמיד יש עליו מבצע.. זה נדיר שהוא יהיה ב"מחיר מלא" של 17 ש"ח..

iefrat

New member
יש ניו פארם במשביר ולא נתקלתי בשיק אני אבדוק

lilo4

New member
הבעיה עם מגוון שזה תלוי סניף...

בגלל שאני מסתובבת הרבה [לימודים במקום אחד, עבודה במקום אחר, חבר במקום אחר לגמרי] יוצא לי לבקר בדיי הרבה סניפים של סופר פארם ושל ניו פארם, ויש הבדל עצום מבחינת מגוון בין הסניפים השונים. גם אני ראיתי שמתחילים להכניס יותר צבעים חדשים של ג'ייד, גם תפוח נכנס עכשיו חזק ולדעתי יש אותו ברוב הסניפים. בקיצור, שווה בדיקה בכל מקרה

angell4

New member
לגייד יש עכשיו מלא צבעים חדשים

גם שיק החדשים הגיעו לפארמים אבל עולים יקר!!! 17 ש"ח שבחנויות קטנות אפשר למצוא אותם ב 11 ש"ח

../images/Emo45.gifהיום ראיתי סלסלה ע-נ-ק-י-ת של ג'ייד

עם צבעים חדשים ומטריפים שטרם נראו כמותם אצל ג'ייד [ירוק מנטה פסטלי בהיר וירוק שימרי כהה , מה שנקרא Forest Green] כל מיני מנצנצים למינהם ובקיצור- חגיגה לעיניים. נדמה לי שבחטף ראיתי שהמחיר לבקבוק הוא 17 שקלים אבל אל תתפסו אותי במילה , הייתי עסוקה במיליון דברים. שווה בדיקה למי שאוהבת את הלקים שלהם.

למעלה