הקשיבו הקשיבו

../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו../images/Emo124.gif

אני רואה כאן די הרבה פניות לגבי איך רוקדים ריקודי שורות מסויימים ושאלות על שירים וכאלה והואיל ואני בעד ריקודי שורות ובגדול חשבתי למה לא לעשות מפגשון פורום שכל מי שמעוניין ללמוד ריקודי שורות רבים ויפים יבוא ואני אלמד? או כל בנאדם אחר שמכיר הרבה ריקודי שורות אחרים ומעוניין ללמד גם? אני לא מדברת בתשלום או משהו כזה, חינם, פשוט כי זה כזה כיף לרקוד שורות שאני רוצה שכולם ידעו כמה שיותר ויהנו כמה שיותר, מה אתם חושבים?

אני בטחחחח בעד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

צריך רק למצוא מקום.. אולי אצל מישהו..? אני כבר חשבתי מההתחלה על מפגש פורום ולארגן עוד פעילויות אבל אמרתי שכדי לחכות שיכנסו קצת אנשים ואז בכיף
עכשיו שיש אנשים אפשר לארגן פגישה ובמקרה שלנו - פגישה פורום ללימוד ריקודי שורות
כמובן שאפשר לארגן עוד פעילויות נחמדות שקשורות לסלסה... אז מי בעד??

אני כפר יונה (בקיצור ליד נתניה)

ננסה מקום שיהיה קרוב לכולםםם - - - - - ד"א ענבל... הרנצו´ בנצו´ פועל בחורף??

±Cool Girl±

New member
בטח שאני בעדדדד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo66.gif

אבל אני מהצפון...

±Cool Girl±

New member
רחוק... רחוק... ../images/Emo66.gif

אל תנסו להתאים את זה לי, כי לא תצליחו... יכול להיות שאני אצליח להגיע למרכז.. אבל הסיכויים קלושים.. בכל אופן, אני מכפר ורדים, ליד נהריה...

אההה וואלה נזכרתי!!

איפה שמתי כספי גר
טוב זה באמת רחוק.. אבל יש רכבת! בול לת"א! 12 ש"ח חחח

±Cool Girl±

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif ../images/Emo66.gif

אכן יש רכבת.. (32 ש"ח למיטב זכרוני- אבל זאת לא הבעיה
) הבעיה היא שאני אוכל להגיע למפגש רק במידה והוא יהיה בחופש כלשהו.. כי זאת בכל זאת נסיעה דיי ארוכה ואני לא אספיק להגיע ולחזור באותו יום...

Salsero18

New member
גם אני בעד אבל בואו ניהיה מציאותיים

לפי מה שהבנתי אנשים כאן מפוזרים ברחבי הארץ וזה קשה לארגן מפגש... לי אישית אין בעיה להגיע חד פעמי למקום מסויים שהוא לא רחוק מאוד מבת-ים (עד שעה נסיעה - דלק דלק!) ולי אין בעיה להקפיץ גם עד 4 חברה´ לשם בתנאי שהם בדרך (אני לא אקפיץ מישהו מכ"ס לאור יהודה לדוגמא). אולי שכל אחד ירשום בדיוק מאיפה הוא בארץ וננסה למצוא מקום משותף ולא רחוק לכולם... Salsero

NightGirl 4ever

New member
רמז רמז אורו´ש

תודה רבה חברה ...... מישהו מודע לעובדה ששורות זה בעצם סמבה- וסמבה רגאיי???? ולשמחתי הרבה, רובנו יודעים את כל הריקודים............

אממממ קראתי על זה אתמול-שלשום...

פזית המדריכה מברזילוקה רשמה את הפירוט בפורום אחר... להביא אותו

למעלה