הקשיבו הקשיבו

../images/Emo124.gif הקשיבו הקשיבו ../images/Emo124.gif

נהיה פה קצת שקט מדי... לא טוב לא טוב
אז פשוט ישבתי והרכבתי את השאלון הכי ארוך שיכולתי עם הכי הרבה שאלות שזכרתי מהשאלונים בישראבלוג וניסיתי להתאים את זה למכבי...
(ושיהיה ברור - גם לנקבות שבנינו, כן?) בכלליות...
שם מלא:
סניף:
שנה:
הדבר שהכי מיחד את הסניף שלך לדעתך:
הפאדיחה הכי גדולה שקרתה בסניף:
המקרה הכי מסעיר שאתה זוכר מימיך בתנועה?
אם לא היית במכבי, באיזו תנועה היית משתתפף?
תנועת נוער שבחיים לא היית משתתף בה:
עד איזה גבול היית מותח את הדיסטאנס בין החניך שלך (/ המדריך שלך)?
מה מידת הקשר שיש לך עם החניך/מדריך שלך בטלפון, בתוכנות המסרים ובכלל:
איזה שיר הכי מזכיר לך את "מכבי"?
(מיועד לבוגרים) אם לא היית בצוות ______, היית רוצה להיות:_____
הגשמה בתנועה - כן/לא?
האם פגשת מישהו משמעותי בזכות מכבי?
איך מכבי שינה לך את היום-יום?
קרה לך משהו שבלי מכבי לא היה קורה לך?
האם יש לך הרגשה שמכבי הוסיף ותרם לך או להפך? איך ולמה?
חאקי - כן/לא?
אם לא היה חאקי - איזו תלבושת היית מעצב לתנועה?
האם אתה מתחרט על משהו שעשית בעברך בתנועה? (ולא לענות "על שהצטרפתי") מתי בפעם האחרונה...
קרה לך משהו טוב במכבי ששיפר את המצב רוח שלך?
קרה לך משהו רע שהרע את מצב הרוח שלך?
נאבקת בדחף לפרוש בכעס מהתנועה?
שאלת את עצמך איך לעזאזל בכלל היה לך דחף כזה?
פגשת מישהו ונדהמת שהוא היה/ עדיין במכבי?
נדהמת ממשהו בתנועה?
חשבת על מכבי מחוץ לשעות המוקדשות לכך?
ניסית לשכנע מישהו אחר להצטרף למכבי?
ניסית לשכנע מישהו לפרוש ממכבי?
פגשת חניך/מדריך שלך במקום שהוא לא בתנועה? אהה... שנתחיל?

אני חושבת שאני אתחיל?...

זה הולך ככה. בכלליות...
אסיף שרתוק דרור
כרמי יוסף
חניכת ו'
הממ... שהוא קטן וחמוד
(בעע, בפעם הבאה אני אמצא משהו יותר לעניין
)
פירטתי על זה כבר בעברו של הפורום.
אני זוכרת את הלילה הזה, שנה שעברה, שהחבר'ה מהשכבה באו לנסות למכור שמן זית מבית לבית... אז עוד לא הייתי בתנועה, אבל מאז כן...
אני מניחה שהייתי בצופים, או בנוע"ל או מה שהיה קרוב והיה סימפטי.
לא הייתי משתתפת בבני עקיבא, עזרה, בית"ר, פרחי הדגל, אריאל ויש עוד 8-|
אני מניחה שעד גבול ה'בא לך לבוא אליי אחרי בית ספר ונכין ביחד שיעורים'
בטלפון ובכלל אין לי ממש קשר רציני, אבל היסטוריית השיחות שלי באייסיקיו עם שתי המדריכות היא בהחלט מכובדת.
"קול הילדים" של שוטי הנבואה, שהתנגן בחלק של 'החניכים' בסרט סוף שנה שנה שעברה...
מה זה אומרת, אם לא הייתי סגנית ראש התנועה עולמית, הייתי מתנדבת לשרת כרכזת הדרכה ארצית...
כן כן כן כן כן
לא... אבל יום אחד אתר החניכים עוד יצליח סו"ס, ואז... התשובה כבר תשתנה... אני מקווה.
איך מכבי שינה לי את היום יום?! אולי איך מכבי שינה לכל מי שמסביבי (כולל חניכי בני המושבים) את היום?!
כן. כל כך הרבה דברים. אבל כל כך הרבה דברים. ורק עכשיו אני חושבת על כולם... וזה מפחיד.
מכבי תרם המון וכדי לאזן גם להיפך. מצד אחד - נהייתי חולה קצת. מלאת מרץ להקים כל מיני דברים או כמו שאפשר לכנות את זה 'חדורת מוטיבציה'. קצת יותר ציונית (
) אפילו. אין מה להגיד - אני ה-הוכחה שמכבי מסוגל להפוך סתם אדם לאדם אחר. (רואה מכבי? אם אתה רוצה אתה מסוגל
) ומצד שני גם להיפך - כל כך הרבה דברים שעשיתי בעבר אני כבר לא עושה כי אני שקועה עמוק עמוק ב... חאקי חאקי עניבה
ברור שכן!! אני מתה על החאקי. לא הייתה פעולה אחת בחיים שלי שלא הגעתי בחאקי, וזה כולל פגישות לקראת סוף השנה שאפילו המדריכות לא באו בחאקי. אני פשוט אוהבת את זה.
הייתי מורידה את העניבה ואת הדרגה המחנאית, בונה תלבושת צהובה - סגולה נוצצת עם סרט-זרוע (ופה... לא נעים להודות... אני קצת מעתיקה מהצופים) שיחליף את סמל הכיס. את מקומה של הדרגה המחנאית יתפוס מעין סמל שייתפר על כתף החולצה הצהובה, בצבעים שונים. ואת העניבה הייתי מחליפה, ואת הסיחכות הייתי תולה על הזרוע או משהו... זה פשוט מגניב
שעזבתי באמצע המחנה קיץ!!
מתי בפעם האחרונה...
בכל פעולה, כל פעם מחדש. אבל האחרון ביותר - בפעולת טכני ביו"פ הקודם.
לפני שבועיים הייתה לנו פעולת סדנאות כזאת גרועה... חזרתי מותשת מרוב מחשבות על למה באתי. מצד שני, היו גם כמה ייתרונות (פאק, אני אשכרה יודעת את המילים של 'בולדוג'!!).
לפני שבועיים הייתה לנו פעולת סדנאות כזאת גרועה...
לפני שבוע הייתה לנו פעולת טכני... =)
אמא של אשתו של אבא שלי. אתמול עליתי לחדר שינה שלהם, והיא הייתה שם, ואין לי מושג איך הגענו לזה והיא שאלה אם אני בצופים ואני אמרתי 'מכבי'... אז היא התחילה לרקוד ולשיר שירי מורל.. זה היה משעשע
אהה...
המממממממ.... לא זכור לי הרבה זמן.

anat135

New member
אני...

שם מלא: ענת סניף: זכרון.. שנה: מה שנה?? גיל כאילו?? חמשושית.. הדבר שהכי מיחד את הסניף שלך לדעתך: שאנחנו חמודים.. חחח סתם.. הפאדיחה הכי גדולה שקרתה בסניף: וואי היו המון... המקרה הכי מסעיר שאתה זוכר מימיך בתנועה? אם לא היית במכבי, באיזו תנועה היית משתתפף? קשה לדעת... מכבי זה הכללל תנועת נוער שבחיים לא היית משתתף בה: אוווהאא.. הנוער העובד והלומד? עד איזה גבול היית מותח את הדיסטאנס בין החניך שלך (/ המדריך שלך)? הוא מתוח מאוד.... אפשר תמיד עוד.. מה מידת הקשר שיש לך עם החניך/מדריך שלך בטלפון, בתוכנות המסרים ובכלל: לפחות פעמיים בשבוע.. ובד"כ השיחות האלה לא על מכבי איזה שיר הכי מזכיר לך את "מכבי"? כל שיר ששרנו בקורס, או בטקס סיום בקורס.. (מיועד לבוגרים) אם לא היית בצוות הדרכה.______, היית רוצה להיות:וואי.. אמממ אין לי מושגג_____ הגשמה בתנועה - כן/לא? כנראה שכן.. העתיד מבחינתי עוד רחוק.. האם פגשת מישהו משמעותי בזכות מכבי? כן... ואני מתביישת לספר פה מי.. איך מכבי שינה לך את היום-יום? קשה קצת להסביר את זה.. אבל בוא נתנמקד בזה שיש לי פוווולל חברים בזכות מכבי קרה לך משהו שבלי מכבי לא היה קורה לך? וואי המון... אמממ הייתי במפל 3 שעות בתוכו עם כל החברים... חחח עכשיו קצת יותר משמעותי.. אני לא חושבת שבלי מכבי הייתי יוצאת למחנות בגיל צעיר כ"כ.. ג'-ו'..ולשבועיים ביער. בחיים לא.. האם יש לך הרגשה שמכבי הוסיף ותרם לך או להפך? איך ולמה? תרם המון. קשה להסביר. כל חלק במכבי בחלק שלו.. חאקי - כן/לא? מתי ברחוב סתם? חאקי חאקי עניבה? אם אני לא בדרך למכבי לא נראה לי שתראו אותי עם חאקי חאקי עניבה.. אולי עם מכנסיים.. אם לא היה חאקי - איזו תלבושת היית מעצב לתנועה? שאלה יפה,ותשובה לי אין האם אתה מתחרט על משהו שעשית בעברך בתנועה? (ולא לענות "על שהצטרפתי") לאאא מתי בפעם האחרונה... קרה לך משהו טוב במכבי ששיפר את המצב רוח שלך? אתמול? חח באמת אתמול.. קרה לך משהו רע שהרע את מצב הרוח שלך? ברור . בטוח יש. רק אני לא זוכרת.. נאבקת בדחף לפרוש בכעס מהתנועה? לא .אף פעם שאלת את עצמך איך לעזאזל בכלל היה לך דחף כזה? לא היה.. פגשת מישהו ונדהמת שהוא היה/ עדיין במכבי? אממ. בקיץ.. נדהמת ממשהו בתנועה? חשבת על מכבי מחוץ לשעות המוקדשות לכך? היום? חחח יש פעולות.. ניסית לשכנע מישהו אחר להצטרף למכבי? אנילא בעד שאנשים יצטרפו למכבי אחרי הקורס. כאילו בתור בוגרים. לא יודעת למה לא אוהבת את זה.. אז שהייתי בכיתה ח'. שנה שעברה. ניסית לשכנע מישהו לפרוש ממכבי? אף פעםלא פגשת חניך/מדריך שלך במקום שהוא לא בתנועה? ב-2? בביהס..

anat135

New member
שלא תבינו אותי לא נכון---

זה לא שאני לא אוהבת את כל הבוגרים שמצטרפים בחשמישית שישית וכד', אני פשוט לא אוהבת לשכנע אותם.. פשוט היה לי חשוב להבהיר את זה.. אני אוהבת כל מכביסט! "המכבי הצעיר אח לכל מכבי ורע לכל אדם"!

אני..../images/Emo3.gif

בכלליות...
שם מלא: נועה.
סניף:ראשון מערב.
שנה:חמשושית.
הדבר שהכי מיחד את הסניף שלך לדעתך:אממ.. הגיבוש של החמשושים.
הפאדיחה הכי גדולה שקרתה בסניף:לא הייתה..
המקרה הכי מסעיר שאתה זוכר מימיך בתנועה?מחנות למינהן.
אם לא היית במכבי, באיזו תנועה היית משתתפף?אף תנועה.. אולי אולי צופים.
תנועת נוער שבחיים לא היית משתתף בה:בני עקיבא.
עד איזה גבול היית מותח את הדיסטאנס בין החניך שלך (/ המדריך שלך)?תלוי בחניכים.. אני לא יודעת.
מה מידת הקשר שיש לך עם החניך/מדריך שלך בטלפון, בתוכנות המסרים ובכלל: אינלי חניכים ממש שלי.
איזה שיר הכי מזכיר לך את "מכבי"?אממ... כל שירי המורל, השירים של הקורסים, המחנאות, והשירים של הפעמונים.
(מיועד לבוגרים) אם לא היית בצוות סדנאות +קפו"א+וועדת פורימון., היית רוצה להיות:טכני
הגשמה בתנועה - כן/לא?חושבת שכן.
האם פגשת מישהו משמעותי בזכות מכבי?הרבה!!!
איך מכבי שינה לך את היום-יום?ואו. אני כל הזמן חושבת על מכבי ומחכה ליום שלישי. אני מאוהבת בתנועה.
קרה לך משהו שבלי מכבי לא היה קורה לך?הרבה.
האם יש לך הרגשה שמכבי הוסיף ותרם לך או להפך? איך ולמה?בטח. ערכים, תרומה לקהילה, ידע כללי... הכול- זה מעניין.
חאקי - כן/לא?כן.
אם לא היה חאקי - איזו תלבושת היית מעצב לתנועה?אינלי רעיון.
האם אתה מתחרט על משהו שעשית בעברך בתנועה? (ולא לענות "על שהצטרפתי")אמ. לא מצטערת. אולי שלא יצאתי לוויסגל.
מתי בפעם האחרונה...
קרה לך משהו טוב במכבי ששיפר את המצב רוח שלך?אתמול.
קרה לך משהו רע שהרע את מצב הרוח שלך?אתמול.
נאבקת בדחף לפרוש בכעס מהתנועה?בתחילת שנה, בגלל פחד מעומס.
שאלת את עצמך איך לעזאזל בכלל היה לך דחף כזה?כל הזמן. אנלא מאמינה שחשבתי על זה אפילו.
פגשת מישהו ונדהמת שהוא היה/ עדיין במכבי?אמ. לא קרה.
נדהמת ממשהו בתנועה?כל הזמן. מהגיבוש, האכפתיות והכול..
חשבת על מכבי מחוץ לשעות המוקדשות לכך?כל הזמן
אחרת לא הייתי בפורום..
ניסית לשכנע מישהו אחר להצטרף למכבי?אתמול... כל הזמן אני משכנעת אנשים.
ניסית לשכנע מישהו לפרוש ממכבי?אף פעם!
פגשת חניך/מדריך שלך במקום שהוא לא בתנועה? אממ.. לפני..שבוע פלוס מינוס.סדגש|

idanshaf2

New member
סחטיין על השאלון.. אז גם אני אענה

בכלליות... שם מלא:עידן שפריר סניף:כפר שמואל שנה:מבוגר הדבר שהכי מיחד את הסניף שלך לדעתך:סניף קטן ומשפחתי בישוב שכולם מכירים את כולם הפאדיחה הכי גדולה שקרתה בסניף: המקרה הכי מסעיר שאתה זוכר מימיך בתנועה? אם לא היית במכבי, באיזו תנועה היית משתתפף?בני המושבים תנועת נוער שבחיים לא היית משתתף בה:הצופים עד איזה גבול היית מותח את הדיסטאנס בין החניך שלך (/ המדריך שלך)?לא ממש הבנתי את השאלה.. מצטער מה מידת הקשר שיש לך עם החניך/מדריך שלך בטלפון, בתוכנות המסרים ובכלל:יש לי קשר טוב מאוד עם כל הבוגרים שלי
איזה שיר הכי מזכיר לך את "מכבי"? פעמוני השלום כמובן הגשמה בתנועה - כן/לא? לא עשיתי.. ותאמת קצת מצטער האם פגשת מישהו משמעותי בזכות מכבי? כמובן המון חברים טובים איך מכבי שינה לך את היום-יום? לא ממש שינה מעולם כי זה תמיד היה חלק מהיום יום קרה לך משהו שבלי מכבי לא היה קורה לך? כל החיים שלי בערך!! האם יש לך הרגשה שמכבי הוסיף ותרם לך או להפך? איך ולמה?תרם המון, עשה אותי אדם הרבה יותר טוב.. אחראי ולא מפונק חאקי - כן!!! אם לא היה חאקי - איזו תלבושת היית מעצב לתנועה?חולצה בסיגנון של הנוער העובד אבל בצבע אחר האם אתה מתחרט על משהו שעשית בעברך בתנועה? (ולא לענות "על שהצטרפתי") רק על דברים שלא עשיתי מתי בפעם האחרונה... קרה לך משהו טוב במכבי ששיפר את המצב רוח שלך?כל יום פעילות קרה לך משהו רע שהרע את מצב הרוח שלך?אהה לא ממש.... נאבקת בדחף לפרוש בכעס מהתנועה?לא שאלת את עצמך איך לעזאזל בכלל היה לך דחף כזה? פגשת מישהו ונדהמת שהוא היה/ עדיין במכבי?כן הרבה אנשים משכבת הגיל שלי נדהמת ממשהו בתנועה? השנה היא השנה מאוד טובה לתנועה, ונדהמתי לראות את כל השינויים לטובה שקורים בה חשבת על מכבי מחוץ לשעות המוקדשות לכך?ברור.... ניסית לשכנע מישהו אחר להצטרף למכבי?ואפילו הצלחתי ניסית לשכנע מישהו לפרוש ממכבי?בחיים לא פגשת חניך/מדריך שלך במקום שהוא לא בתנועה?כן זהו מקווה שהתשובות היו מספקות....

ShiRa1101

New member
עונה../images/Emo27.gif

שם מלא:שירה
סניף:פולג
שנה:ח'
הדבר שהכי מיחד את הסניף שלך לדעתך:ממ שהוא פיצקי
הפאדיחה הכי גדולה שקרתה בסניף:ההצגה הטיפשית והמצחיקה שהייתה אתמול על ט"ו בשבט
חח סתם..
המקרה הכי מסעיר שאתה זוכר מימיך בתנועה?שהרכז של ראשון נראה לי מת במכביה 2005
אם לא היית במכבי, באיזו תנועה היית משתתפף?נראה לי צופים..
תנועת נוער שבחיים לא היית משתתף בה:"בני עקיבא"-נראה לי..לא ניסיתי..אבל בשביל השאלה..
עד איזה גבול היית מותח את הדיסטאנס בין החניך שלך (/ המדריך שלך)?גבול סביר בהחלט..המדריכות שלי שולחות הודעת אס אם אס רק אם יש שינויים ובפעולה ביום שלישי וזהו..לא יותר מזה..
מה מידת הקשר שיש לך עם החניך/מדריך שלך בטלפון, בתוכנות המסרים ובכלל:לא יודעת..אמרתי שמדרכיות שולחות הודעה אם יש שיוניים בזמן הפעולה או משהו..
איזה שיר הכי מזכיר לך את "מכבי"?אממ..ההמנון של המכבים
זהו לא סיימתי הכל כי אני פשוט חייבת לזוז..ביי

cenas girl

New member
לא של ראשון!! חס וחלילה../images/Emo57.gif

מי שנפטר היה אסף פדר, מרכז כפר שמואל.

cenas girl

New member
איזה שאלוןןןןןןן יפה לך../images/Emo13.gif

שם מלא:חן אבידור סניף:ראשון (שליטה) שנה:חמישית (לא השנה החמישית שלי, אני פשוט חמשושית
) הדבר שהכי מיחד את הסניף שלך לדעתך:אני חושבת שאנחנו סניף ממש ממש ערכי. הפאדיחה הכי גדולה שקרתה בסניף:וואו..המון המקרה הכי מסעיר שאתה זוכר מימיך בתנועה?---אני לא יכולה לפרט. אם לא היית במכבי, באיזו תנועה היית משתתפף?לא חושבת שהייתי.. תנועת נוער שבחיים לא היית משתתף בה:צופים עד איזה גבול היית מותח את הדיסטאנס בין החניך שלך (/ המדריך שלך)?אני גם לא הבנתי את השאלה=\ מה מידת הקשר שיש לך עם החניך/מדריך שלך בטלפון, בתוכנות המסרים ובכלל:בסניף, בטלפון שהם מודיעים לי דברים, ובאייסיקיו בנוגע לפעולות וכו'. איזה שיר הכי מזכיר לך את "מכבי"?ירח בעמק איילון. (מיועד לבוגרים) אם לא היית בצוות הדרכה, היית רוצה להיות:צוות תרבות הגשמה בתנועה - כן/לא?בטח שכן האם פגשת מישהו משמעותי בזכות מכבי?ברור...המון איך מכבי שינה לך את היום-יום?אני חיה מכבי! אישור פעולות, עזרים, ימי פעילות, ימי עבודה, ישיבות צוות, קיצר הכל כמעט. קרה לך משהו שבלי מכבי לא היה קורה לך?ברור. האם יש לך הרגשה שמכבי הוסיף ותרם לך או להפך? איך ולמה?אני חושבת שהאישיות שלי השתנתה מקצה לקצה ממכבי...כל כך הרבה ערכים ועקרונות שינו לי המון... חאקי - כן/לא?ברור אם לא היה חאקי - איזו תלבושת היית מעצב לתנועה?לא יודעת.. האם אתה מתחרט על משהו שעשית בעברך בתנועה? כן, אבל בתור חניכה מתי בפעם האחרונה... קרה לך משהו טוב במכבי ששיפר את המצב רוח שלך?יום פעילות אחרון. קרה לך משהו רע שהרע את מצב הרוח שלך?לפני כמה שבועות. נאבקת בדחף לפרוש בכעס מהתנועה?לא קרה לי שרציתי לעזוב.. שאלת את עצמך איך לעזאזל בכלל היה לך דחף כזה?לא. פגשת מישהו ונדהמת שהוא היה/ עדיין במכבי?וואו כן נדהמת ממשהו בתנועה?שוב, לפני כמה שבועות חשבת על מכבי מחוץ לשעות המוקדשות לכך?נו ברור...אין, אני חיה מכבי ניסית לשכנע מישהו אחר להצטרף למכבי?לפני חודש-חודשיים ניסית לשכנע מישהו לפרוש ממכבי?בחיים לא פגשת חניך/מדריך שלך במקום שהוא לא בתנועה?בדצמבר. אני אפילו זוכרת תאריך!!!

Guy90

New member
טוב נו.....

שם מלא: גיא
סניף: כפר שמואל אימפריה!
שנה: שישיסט
הדבר שהכי מיחד את הסניף שלך לדעתך: משפחתיות!
הפאדיחה הכי גדולה שקרתה בסניף: אממ.. לא זוכר..
המקרה הכי מסעיר שאתה זוכר מימיך בתנועה? לא יודע...
אם לא היית במכבי, באיזו תנועה היית משתתפף? אין לי מושג!
תנועת נוער שבחיים לא היית משתתף בה: הצופים!
עד איזה גבול היית מותח את הדיסטאנס בין החניך שלך (/ המדריך שלך)? אין לי חניכים!! מוהאהאהאהא!!!
מה מידת הקשר שיש לך עם החניך/מדריך שלך בטלפון, בתוכנות המסרים ובכלל: כנ"ל!
איזה שיר הכי מזכיר לך את "מכבי"? כל שיר של התנועה
(מיועד לבוגרים) אם לא היית בצוות טכני, היית רוצה להיות: טכני! באש ובמים!
הגשמה בתנועה - כן/לא? כן, לא יודע לגבי עדיין...
האם פגשת מישהו משמעותי בזכות מכבי? הרבה!
איך מכבי שינה לך את היום-יום? לא לגמרי יום יום, בעיקר יום-שישי ועוד כמה יום-יומים.. חח סתם נראלי שזה שינה אותי לטובה אולי קצת באופי...
קרה לך משהו שבלי מכבי לא היה קורה לך? קורס..(?)
האם יש לך הרגשה שמכבי הוסיף ותרם לך או להפך? תרם
חאקי - כן/לא? כן, לפעמים
אם לא היה חאקי - איזו תלבושת היית מעצב לתנועה? שמלה סקוטית
האם אתה מתחרט על משהו שעשית בעברך בתנועה? (ולא לענות "על שהצטרפתי") לא חושב מתי בפעם האחרונה...
קרה לך משהו טוב במכבי ששיפר את המצב רוח שלך? כל יום שישי
קרה לך משהו רע שהרע את מצב הרוח שלך? לא זוכר
נאבקת בדחף לפרוש בכעס מהתנועה? לא
שאלת את עצמך איך לעזאזל בכלל היה לך דחף כזה?.....
פגשת מישהו ונדהמת שהוא היה/ עדיין במכבי? לא....
נדהמת ממשהו בתנועה? אמממ....
חשבת על מכבי מחוץ לשעות המוקדשות לכך? כן
ניסית לשכנע מישהו אחר להצטרף למכבי?לא שזכור לי!
ניסית לשכנע מישהו לפרוש ממכבי? לא!
פגשת חניך/מדריך שלך במקום שהוא לא בתנועה? כןכן! צום קל!

שמלה סקוטית? ../images/Emo6.gif

מה הקטע הזה שאתם לא מוסיפים פאדיחות?! הרי זה כל הכייף.. תוסיפו לפחות איזו אחת!

אורודה

New member
../images/Emo168.gif

שם מלא: טל בנימין סניף: א-ו-ר י-ה-ו-ד-ה שנה: חמשושה
הדבר שהכי מיחד את הסניף שלך לדעתך: האנשים הפאדיחה הכי גדולה שקרתה בסניף: וואו יש הרבהה.. המקרה הכי מסעיר שאתה זוכר מימיך בתנועה? לא זוכרת אחד כזה
אם לא היית במכבי, באיזו תנועה היית משתתפף? בני עקיבא תנועת נוער שבחיים לא היית משתתף בה: צופים עד איזה גבול היית מותח את הדיסטאנס בין החניך שלך (/ המדריך שלך)? הרבה.. הדיסטאנס רק תרם לנו בתור שכבת ח' מה מידת הקשר שיש לך עם החניך/מדריך שלך בטלפון, בתוכנות המסרים ובכלל: להתקשר להזכיר על פעולות נחשב...? איזה שיר הכי מזכיר לך את "מכבי"? "כדי להגשים חלום אחד יש צורך במליון חולמים..." (מיועד לבוגרים) אם לא היית בצוות הדרכה, היית רוצה להיות: טכני הגשמה בתנועה - כן/לא? כן האם פגשת מישהו משמעותי בזכות מכבי? כל הבוגרים המדהימים שבסניף שלי איך מכבי שינה לך את היום-יום? אני בנאדם אחר
קרה לך משהו שבלי מכבי לא היה קורה לך? חוויות מטורפות! האם יש לך הרגשה שמכבי הוסיף ותרם לך או להפך? איך ולמה? תרם... חאקי - כן/לא? ברור שכן! אם לא היה חאקי - איזו תלבושת היית מעצב לתנועה? חאאקקייי האם אתה מתחרט על משהו שעשית בעברך בתנועה? לא מתי בפעם האחרונה... קרה לך משהו טוב במכבי ששיפר את המצב רוח שלך? שבוע שעבר על האש קרה לך משהו רע שהרע את מצב הרוח שלך? חניכיםם..
נאבקת בדחף לפרוש בכעס מהתנועה? היה על הגבול שאלת את עצמך איך לעזאזל בכלל היה לך דחף כזה? יום עבודה לפני שבועיים פגשת מישהו ונדהמת שהוא היה/ עדיין במכבי? לא קרה.. נדהמת ממשהו בתנועה? ועידה ארצית... מזננה חשבת על מכבי מחוץ לשעות המוקדשות לכך? קורה הרבה ניסית לשכנע מישהו אחר להצטרף למכבי? שהייתי ח' ניסית לשכנע מישהו לפרוש ממכבי? חס וחלילה...
פגשת חניך/מדריך שלך במקום שהוא לא בתנועה? כל הזמן

גם אני...

שם מלא: נועה ויס סניף: כפר שמואל אימפריה! שנה: שישיסטית הדבר שהכי מיחד את הסניף שלך לדעתך: סניף קטן, משפחה גדולה! הפאדיחה הכי גדולה שקרתה בסניף: לא פאדיחה- אבל בכל זאת..חניך דפק את הראש שלו בקיר דיי באשמתי.. המקרה הכי מסעיר שאתה זוכר מימיך בתנועה? לא כזה מסעיר- אבל שיהיה- מכבייה 2001 אם לא היית במכבי, באיזו תנועה היית משתתפף? בתנועת ההשכלה{אווחח היסטוריה דופקת את הראש...} תנועת נוער שבחיים לא היית משתתף בה: כל תנועה אחרת..אין משהו ספציפי עד איזה גבול היית מותח את הדיסטאנס בין החניך שלך (/ המדריך שלך)? לא יודעת...אבל יש לי קשר מעולה עם רוב חניכי הסניף...בכל זאת...מושב..רואים את כולם בכל יום בערך... מה מידת הקשר שיש לך עם החניך/מדריך שלך בטלפון, בתוכנות המסרים ובכלל: אייסיקיו.. מדברים כמה פעמים בשבוע.. איזה שיר הכי מזכיר לך את "מכבי"? "תיזהר ממנה, היא כמו דבורה מיד עוקצת"..{מחנה קיץ 2004} (מיועד לבוגרים) אם לא היית בצוות הדרכה, היית רוצה להיות:צוות קישוט{חחחח זה בשבילך , עידו..} הגשמה בתנועה - כן/לא? לא יודעת כרגע.. האם פגשת מישהו משמעותי בזכות מכבי? לא מישהו מיוחד.. אותם חברים שהייתי איתם בקורס.. איך מכבי שינה לך את היום-יום? שינה,שינה- כל הזמן חושבת על הפעולות שצריך לעשות בזמן לימודים, ובכל זמן שאני קיימת! קרה לך משהו שבלי מכבי לא היה קורה לך? קיבלתי קצת אחריות- אם זה נחשב... האם יש לך הרגשה שמכבי הוסיף ותרם לך או להפך? איך ולמה? חאקי - כן/לא? בטח תרם! וואלה...חאקי זה באצת סבבה..תקם- מנהיגות, אחריות.. לא חסרים דברים! אם לא היה חאקי - איזו תלבושת היית מעצב לתנועה? אממ..לא עולה לי משהו מיוחד לראש עכשיו.. האם אתה מתחרט על משהו שעשית בעברך בתנועה? (ולא לענות "על שהצטרפתי") לאאא!! שמחה על כל רגעע.. מתי בפעם האחרונה... קרה לך משהו טוב במכבי ששיפר את המצב רוח שלך? שישי האחרון שהחניכים אמרו שנהנו בפעולה.. קרה לך משהו רע שהרע את מצב הרוח שלך? שלא הרגשתי טוב- ונאלצתי ללכת הביתה באמצע הפעולה.. נאבקת בדחף לפרוש בכעס מהתנועה? אף פעם!! שאלת את עצמך איך לעזאזל בכלל היה לך דחף כזה? פגשת מישהו ונדהמת שהוא היה/ עדיין במכבי? לא.. נדהמת ממשהו בתנועה? לא משהו מיוחד... חשבת על מכבי מחוץ לשעות המוקדשות לכך? בטח! כל שעות היום ניסית לשכנע מישהו אחר להצטרף למכבי? כן...אני עדיין עובדת על זה.. ניסית לשכנע מישהו לפרוש ממכבי? לא.. פגשת חניך/מדריך שלך במקום שהוא לא בתנועה? בטחח..כל יום בערך..מושב..אתם יודעים..

thedude29

New member
טוב אז גם אני יענה לזה

שם מלא:אלעד פישמן סניף:ראש"צ שנה:מבוגר הדבר שהכי מיחד את הסניף שלך לדעתך:סניף ראשון בזמני ייצג איכות וערכיות מעל לכול הפאדיחה הכי גדולה שקרתה בסניף:אחד מהשכבה שלי רצה לעבוד על חמשוש ושלך אותו להביא חולץ בזנטים המקרה הכי מסעיר שאתה זוכר מימיך בתנועה?טיולי בוגרים סניפיים ומופעים סניפיים אם לא היית במכבי, באיזו תנועה היית משתתפף?השומר הצעיר תנועת נוער שבחיים לא היית משתתף בה:ביתר עד איזה גבול היית מותח את הדיסטאנס בין החניך שלך (/ המדריך שלך)?גבול דק מאוד יחסית מה מידת הקשר שיש לך עם החניך/מדריך שלך בטלפון, בתוכנות המסרים ובכלל:קשר רציף איזה שיר הכי מזכיר לך את "מכבי"?פעמוני השלום (מיועד לבוגרים) אם לא היית בצוות הדרכה______, היית רוצה להיות:רכז בוגרים ארצי_____ הגשמה בתנועה - הגשמתי בתנועה בתקופה שריכזתי האם פגשת מישהו משמעותי בזכות מכבי? כן איך מכבי שינה לך את היום-יום? אני עוסק בחינוך עד היום קרה לך משהו שבלי מכבי לא היה קורה לך? המון האם יש לך הרגשה שמכבי הוסיף ותרם לך או להפך? איך ולמה? אני מאמין שבזכות התנועה אני עוסק בחינוך אני מחנך טוב יותר ובעיקר אדם טוב יותר חאקי - כן למרות שהייתי מחזיר את החאקי לבן של ערב שישי וחגים כמו שהיה כשהייתי חניך. אם לא היה חאקי - איזו תלבושת היית מעצב לתנועה? לא הייתי מוותר על החאקי האם אתה מתחרט על משהו שעשית בעברך בתנועה? (ולא לענות "על שהצטרפתי") שעזבתי - שלא הצלחתי באחד התפקידים שלקחתי על עצמי מתי בפעם האחרונה... קרה לך משהו טוב במכבי ששיפר את המצב רוח שלך? ממש מזמן קרה לך משהו רע שהרע את מצב הרוח שלך? גם ממש מזמן - אבל בגלל זה עזבתי נאבקת בדחף לפרוש בכעס מהתנועה? ראה תשובה קודמת שאלת את עצמך איך לעזאזל בכלל היה לך דחף כזה? כל יום מאז פגשת מישהו ונדהמת שהוא היה/ עדיין במכבי? כל הזמן פוגשים מישהו ממכבי נדהמת ממשהו בתנועה? חשבת על מכבי מחוץ לשעות המוקדשות לכך? ניסית לשכנע מישהו אחר להצטרף למכבי? ניסית לשכנע מישהו לפרוש ממכבי? פגשת חניך/מדריך שלך במקום שהוא לא בתנועה?

למעלה