הקשיבו הקשיבו!

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו! ../images/Emo244.gif

בשעה האחרונה (משתיים בלילה) ישבתי והכנתי.... *תופיםתופיםתופים* תכנון חודשי!
אני לא המנהלת של הפורום (על הכבוד הזה ויתרתי, למי שלא ראתה את ההודעה שלי בשרשור אוף למטה) אבל הוא חשוב לי ורציתי לנסות להקים אותו על הרגליים בכל הכוח. מאמץ אחד נוסף
זה הניסיון האחרון שלי. אני מקווה.
תליתי על לוח המודעות שלי (שבדרך כלל תלוים עליו תאריכים של משחקי כדורגל) לוח של חודש אוגוסט ובו מילאתי משהו לפתוח בפורום בכל יום בחודש. הכנסתי שלוש פינות שבועיות שאותן אני אפתח. אני כרגע לא אגיד מה הן (אתן כבר תראו כשהן ייפתחו). הפינות האלה ייפתחו בימים שני, חמישי ושבת. נוסף על התכנון השבועי ביום ראשון והמקוויקנד בשישי, נשארו שלישי ורביעי. רותם, החלק הזה אלייך: במשך הרבה זמן פתחת את McFly's Best Song בשלישי, ובגלל זה פשוט השארתי את זה ככה, בלי לשנות. מה שמשאיר לנו את יום רביעי. בחודש הקרוב נשארו לנו חמישה ימי רביעי, ושריינתי כל אחד מהם לדבר אחר. דאגתי שבכל יום בחודש ייפתח משהו. כל מה שאני מבקשת זה שיתוף פעולה. אני לא מבקשת מכן לפתוח פינה כלשהי, רק להגיב. להשתתף במה שאני פותחת. זה הניסיון האחרון שלי! אם אני אראה שאין שיתוף פעולה אני פשוט אתייאש. אני יודעת שאני רק אחת, אבל אני באמת מאמינה שהמאמצים שלי בזמן האחרון הם בין הדברים היחידים שגרמו לפורום להמשיך לפעול. ושל רותם, שגם משקיעה המון. אחרי שתיפתח פינה בפעם הראשונה אתן מוזמנות לבקש לפתוח אותה בעצמכן אם אתן רוצות. בינתיים, כמו שאמרתי, אני אפתח אותן. מחר (כלומר היום אבל אחרי שאני אלך לישון ואקום) אני אפתח את הפינה של רותם באופן חד פעמי כי אני חושבת שהיא עדיין ביוון. לקסי:בגלל שאני לא יודעת מתי את בבית מהצבא ומתי יש לך כוח לא השארתי יום קבוע לחדשות, אלא פשוט תעלי מתי שתרצי
וכמובן שכל אחת יכולה לפתוח משהו, מתי שהיא רוצה, לא משנה מה נפתח כבר באותו יום. בנות - אני מתחננת שתשתפו פעולה! בבקשה בבקשה בבקשה. אתן תראו שזה לא יידרוש מכן הרבה זמן. רק תשתפו פעולה, כי אני לא רוצה לוותר על הפורום הזה. ודבר אחרון - אם למישהי יש יום הולדת החודש, אתן מוזמנות להגיד לי כדי שאני ארשום לעצמי לפתוח לכן שרשור יום הולדת בזמן.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifח"ח על היוזמה../images/Emo45.gif

אני כבר בארץ,אין צורך שתפתחי את הפינה שלי,למעשה אנ אפתח אותה אחרי שאסיים לכתוב את ההודעה הזו.
הפינה שלי נשארת קבועה בינתיים,אם אני ארצה לערוך שינוי אני אודיע בשרשור. ד"א,מישהי בעד מפגש פורום החודש?או מיני מפגש?

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהו, נחמד שחזרת ../images/Emo13.gif

ברוכה השבה לפורום
אני בעד מפגש. אבל אני חושבת שהדרך היחידה לעשות את זה היא פשוט להחליט על תאריך ומי שתבוא תבוא ומי שלא לא... כי תכלס - אפשר לוותר על משהו (עבודה למשל, או בילוי עם חברה אות שתיים) בשביל לבוא למפגש - דברים אחרים אפשר לעשות בכל יום.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifעדי,

אני חייבת להודות שזה מאוד מרגש שאכפת לך כ"כ!D: אני גאה בך
טוב אינלי יותר מידי מה להגיד על זה שאני אעזור או לא עד שאני לא אראה את הפינות שאת מתכננת לנו
אבל אני אשמח מאוד לשתף פעולה, כי אני מאוד מתגעגעת לפורום הפעיל שהיה לנו פעם. >: ( ד"א , לא כדאי לפתוח איזה התפקדות ? O: )

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני מאוד מאושרת שאת גאה בי../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח חשבתי על זה כשהלכתי לישון וכשקמתי כבר פתחו

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif קצת מבאס אותי שבסופו של דבר החלטת לוותר

על הניהול אבל כמובן שאנחנו לא מכריחים פה אף אחד ואת עדיין עושה עבודה נהדרת וח"ח על כל העבודה הקשה!
באמת כל הכבוד אני אמשיך לפרסם חדשות ככל שאני יכולה בד"כ זה יהיה בימי חמישי או שישי כשאני חוזרת הביתה מהבסיס במידה ואני לא סוגרת שבת
(שזה עוד שבועיים..) ד"א - יש לי יומולדת ביום ראשון (
) ולמיקי, אם אני זוכרת נכון, יש יומולדת יומיים אחריי. שתינו חוגגות 21(!) ג'יזס.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני יודעת שיטש לכן יומולדת ../images/Emo13.gif

זה רשום לי בתכנון החודשי שהכנתי

noa2ibiza

New member
לי יש ../images/Emo13.gif

יהיה לי ב 19.8 אני מרגישה כמו תינוקת

למעלה