../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו! ../images/Emo244.gif
בשעה האחרונה (משתיים בלילה) ישבתי והכנתי.... *תופיםתופיםתופים* תכנון חודשי!
אני לא המנהלת של הפורום (על הכבוד הזה ויתרתי, למי שלא ראתה את ההודעה שלי בשרשור אוף למטה) אבל הוא חשוב לי ורציתי לנסות להקים אותו על הרגליים בכל הכוח. מאמץ אחד נוסף
זה הניסיון האחרון שלי. אני מקווה.
תליתי על לוח המודעות שלי (שבדרך כלל תלוים עליו תאריכים של משחקי כדורגל) לוח של חודש אוגוסט ובו מילאתי משהו לפתוח בפורום בכל יום בחודש. הכנסתי שלוש פינות שבועיות שאותן אני אפתח. אני כרגע לא אגיד מה הן (אתן כבר תראו כשהן ייפתחו). הפינות האלה ייפתחו בימים שני, חמישי ושבת. נוסף על התכנון השבועי ביום ראשון והמקוויקנד בשישי, נשארו שלישי ורביעי. רותם, החלק הזה אלייך: במשך הרבה זמן פתחת את McFly's Best Song בשלישי, ובגלל זה פשוט השארתי את זה ככה, בלי לשנות. מה שמשאיר לנו את יום רביעי. בחודש הקרוב נשארו לנו חמישה ימי רביעי, ושריינתי כל אחד מהם לדבר אחר. דאגתי שבכל יום בחודש ייפתח משהו. כל מה שאני מבקשת זה שיתוף פעולה. אני לא מבקשת מכן לפתוח פינה כלשהי, רק להגיב. להשתתף במה שאני פותחת. זה הניסיון האחרון שלי! אם אני אראה שאין שיתוף פעולה אני פשוט אתייאש. אני יודעת שאני רק אחת, אבל אני באמת מאמינה שהמאמצים שלי בזמן האחרון הם בין הדברים היחידים שגרמו לפורום להמשיך לפעול. ושל רותם, שגם משקיעה המון. אחרי שתיפתח פינה בפעם הראשונה אתן מוזמנות לבקש לפתוח אותה בעצמכן אם אתן רוצות. בינתיים, כמו שאמרתי, אני אפתח אותן. מחר (כלומר היום אבל אחרי שאני אלך לישון ואקום) אני אפתח את הפינה של רותם באופן חד פעמי כי אני חושבת שהיא עדיין ביוון. לקסי:בגלל שאני לא יודעת מתי את בבית מהצבא ומתי יש לך כוח לא השארתי יום קבוע לחדשות, אלא פשוט תעלי מתי שתרצי
וכמובן שכל אחת יכולה לפתוח משהו, מתי שהיא רוצה, לא משנה מה נפתח כבר באותו יום. בנות - אני מתחננת שתשתפו פעולה! בבקשה בבקשה בבקשה. אתן תראו שזה לא יידרוש מכן הרבה זמן. רק תשתפו פעולה, כי אני לא רוצה לוותר על הפורום הזה. ודבר אחרון - אם למישהי יש יום הולדת החודש, אתן מוזמנות להגיד לי כדי שאני ארשום לעצמי לפתוח לכן שרשור יום הולדת בזמן.
בשעה האחרונה (משתיים בלילה) ישבתי והכנתי.... *תופיםתופיםתופים* תכנון חודשי!