הקשיבו הקשיבו

SigurRos

New member
../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו../images/Emo41.gif

מה יתרון לאדם בכל עמלו שיעמל תחת השמש, דור הולך ודור בא והארץ לעולם עומדת ובטננו מקרקרת, כל הדברים יגעים לא יוכל איש לדבר,לא תשבע עין לראות,ולא תמלא אוזן משמע, אך שמא תיבשנה שפתינו מטעם וקיבתנו מנחת המרגוע? מועצת חכמי הפורום החליטה על מפגש פורום להלן מס´ אופציות: פסטיס,מיקה,צ´ימיצ´נגה, אצלי בבית
.... חיווי דעה על הנתונות ואופציות נוספות יתקבלו בברכה.

גידי42

New member
בעד -

אני מאד בעד, מציע לעשות את או במקום שקט, או בשעה לא קונבנציונלית שלא יהיו הרבה אנשים, או במקום עם חדר פרטי גדול או שיסגרו לנו את המקום או לפחות חלק נפרד ממנו. מכיון שזה המפגש הראשון אני סבור שנצטרך להתרכז, פרט לאוכל כמובן, גם בהיכרות עם החברים. שאלה נוספת שצריכה להשאל "האם עם בני.בנות זוג?

liti

New member
מה שחשבנו,

זה לעשות את המפגש ביום שישי בצהריים/אחה"צ המוקדמות. כך הרבה אנשים יוכלו להגיע בגלל שזה לא בזמן עבודה וגם כי בד"כ שקט במסעדות בשעות האלו.

פוגטיב

New member
אכן אכן, שישי בצהריים שעה טובה

אני מוכן להציף בהצעות, כדאי גם שנקבע כללים לגבי הזמנה, כך שלא יווצר מצב שמישהו יזמין רק משנה ראשונה ואחר יזמין 3 מנות.

גידי42

New member
המפגש!!!

א. יום שיש בצהרים הוא אחד המועדים הכי צפופים והכי מלאים בשבוע במיוחד אם הוא נופל על יום חורפי יפה. כנראה מזמן לא יצא לכם להיות במסעדה או בפאב ביום שישי בצהרים. בכל מקרה אם תתחילו לשאול הרי שלא נצא מזה. תקבעו מקום וזהוא!!! אני מציע לסגור עם בעל המקום על מחיר פיקס ומה הוא יתן (כולל מנות שונות לבחירה) תמורת המחיר (משהוא כמו עיסקית) אחרת גם מזה לא נצא. וככה אף אחד לא יצא מקופח. ראשונות 2-3 לבחירה, עיקריות אותו כנ"ל כולל אופציה לצימחונים ואחרונות. יש לסגור גם איזה שתיה וכמה כולל המחיר. יללה לעבודה אפשר לסגור אירוע כזה ביומיים

פוגטיב

New member
לא פסטיס

הייתי שם פעמיים- שירות נוראי וחובבני, ואוכל בינוני מינוס.

Amoureuse

New member
נשמע מצויין, אם כי לא ממש לכל כיס

פסטיס גם אחלה, וכיוון שהם קטנים למדי אולי נוכל למלא את כל המסעדה (או רק הבפנים או רק הבחוץ או שניהם) ויהיה ממש מפגש פרטי. אבל מכיוון שלכל 10 ישראלים יש 20 דיעות, אני מוותרת על השתיים שלי ומצפה בכליון עינים להחלטה שתתקבל.

SigurRos

New member
../images/Emo41.gifאהלן ביאלקולית,

העסקית שאת מציעה נשמעת נחמד לאללה. רוצה "לעשות" איזה טלפון או שניים ולברר מה יכולים להציע לנו?! {אפשרות ל-fixed price,סוג המנות,שעות וכיוב´} תודה

גוז

New member
אני בעד - והצעה

את ההחלטה על המקום והזמן בסופו של דבר - נראה לי שכדאי להעביר במסרים פרטיים למי שיביע רצון להשתתף. ככה נשמור על פרטיות בינינו לבינינו.

liti

New member
מסכימה עם גוז- וזה חשוב מאוד../images/Emo70.gif

ולא רק מסיבות של פרטיות אלא מסיבות נוספות שזה לא המקום להזכיר. אני מציעה שכל מי שמעוניין ולמי שיש דילים (דוגמת זה של ביאליקולית) או הצעות לגבי מיקום יפנה במסר אישי אל SIGURROS שהוא העו"ד הצמוד של הפורום שיטפל בעניין ללא משוא פנים
. דבר נוסף שחשוב לסכם כבר מראש זה שהמקום שיוזמן יהיה באיזור ללא עישון בכדי למנוע אי נעימויות בין החברים.

SigurRos

New member
הכרעה../images/Emo88.gif

לאור האמור לעיל,הנכם מתבקשים להציע הצעות אך במסרים הפרטיים שלי,של ליטי ושל פיונה. החלטה בדבר מקום ומועד המפגש המתוכננים יישלחו לכל הנוגעים בדבר

גוז

New member
הי הי הי ../images/Emo118.gif

גם אני בעו"די הפורום... אבל אני מקבלת את דין התנועה - ואם תרשו לי - אשמש על תקן המחליף הרשמי של העו"ד הצמוד...

למעלה