הקשיבו-הקשיבו.....

../images/Emo124.gif הקשיבו-הקשיבו.....

גילת מזמינה אתכם מחר, יום שני, להופעתה בשיתוף עם ג'טיקס בגני התערוכה בשעה : 17:30 בהופעות של יריד הבולים. הכניסה חופשית . אני כעת עם גילתי בפון והיא אמרה לי שהיא תעלה בשעה :18:00 לבמה, עם שלושה שירים והיא מאוד תשמח אם תבואו. השירים הם :"בגללך" "לשקר לעצמי" ו"ממריאים". אז מי שרצה אותה בלייב קדימההה!!!!! גילתי מוסרת נשיקות ושהיא הכי שבהכי אוהבת אתכם. עומרי... גילתי קראה את שאלתך לגבי פיתוח הקול והיא עונה שכן, כמובן שלמדה אבל אין טיפים. פשוט צריך להתאמן ולא להתבייש מהתרגילים שבהתחלה נראים קצת מביכים, אבל זה עוזר מאוד. היא מוסרת לך בהצלחה. נשמות שלי, אוהבת אתכם המונים !!!!!!!!!!!!! יאללה , נסו להגיע מחר ולהרעיד את שמי תל אביב בקריאות העידוד שלכם. מגיע לה !!!!!!!!!!!!!

ווואיי תמסיר לה תודה ובהצלחה במופע

אני לא בא כנראה אבל תוכלי להביא לנו לו'ז מתי יהיו עוד מופעים?

חנוש124

New member
אריאלה אני באה :]]]]

מי בא? אריאלו'ש תשלחי לי במסר את הפלאפון שלך אם את באה

מאמי, כרגע חזרתי מהבדיקה..שלחתי לך את המס'

תתקשרי מתי שרק בא לך. אני הרי במסנג'ר כמעט לא נמצאת כי הוא במחשב אחר, שעליו אני לא עובדת בנייד המעאפן אין לי מסן. כל המחשבים בבית הם על אותה כתובת מסן, לכן אני נראית מחוברת אבל לא רואה את ההודעה... נשיקות אחותי!

וואו הרבה זמן לא כתבתי

אל אל תדאגו נכנסתי כל יום לפורום לראות סמוייה שכמוני בקשר להופעה כנראה שאני לא יבוא אני מזה עמוסה בלימודים

שמחה...איזה כיף לראותך עמנו!!

וואלה התגעגעתי. באמת נעלמת לי מהעיניים. אוטוטו נעשה "ספירת מלאי" ונראה לאן נעלמו לנו כולם. אנחנו אוהבים תמיד, גם פעילים וגם סמויים, אבל לפעילים אפשר לומר שאוהבים, נכון? כיף לקבל יחס אישי ובשביל זה אנחנו כאן. נשיקות בובה ויאללה צאי מהחשיכה. באור נעים וחמים....

1mayush

New member
מי שהולך שיביא איתו מצלמה ../images/Emo202.gif

ולעשות צילומי וידיאו(עם קול
) :)

tal100mmt

New member
מישהו יודע איזה

טובוס מגיע לגני התערוכה מכיוון רעננה-הרצליה ...?

tal100mmt

New member
לכיוון גני התערוכה?

ובאמת זה יהיה ממש נוח אם תשימו פה את הלו"ז של ההופעות האלו..[ד"א: יש לגילת אתר רשמי?] ההופעות יהיו גם ביוני-יולי-אוגוסט?

חנוש124

New member
חזרתי:]

היה הכי כיף שבעולםםםםםם היא עלתה לבמה וישר זיהית אותי והיא עשתה לי כזה סימן שאני ילך לכיוון הכניסת אומנים :} היא הופיעה עם השירים : בגללך לשקר לעצמי וממריאים אחר כך הלכתי לכניסת אומנים וראיתי את מרים (אמא של גילת ) ולילך (אחותה של גילת ) ואז ראיתי את גילתי והיא נתנה לי חיבוק ונשיקה :] היא חתמה לילדם ואז נכנסתי אליה היא חתמה לי והצתלמה איתי :] וליוויתי אותה למונית והמשכתי לרכבת חחחח בקיצור היה כיף הכי שבעולםם מאיה גילת מסרה לך ד"ש תודה ענקית לגיל ולאריאלה המקסימות 3> הכי שבעולםםם תודה על הכללל אני יעלה כמה תמונות את ההמשך מחר

למעלה