הראיון השבועי

assafein

New member
../images/Emo124.gif הראיון השבועי../images/Emo124.gif

מדי שבוע יבחר חבר פורום חדש מבין חברי הפורום, אותו נזכה להטריד עם שאלות חודרניות ונוקבות, עד אשר ימאס לנו, או לו. בתום הראיון, מתבקש המרואיין השבועי לבחור את המרואיין הבא שהוא רוצה שישאל ולשלוח לי את כינויו במסר(אם המרואיין יוכל לשלוח לי עד יום חמישי בערב אני אודה לו
). אנא לא לחרוג מנושא השרשור, בלי מריבות, קללות ושאר ירקות. העיקר שתהנו המרואיין הראשון שנבחר לשבוע זה וייאלץ לענות על שאלותיהם של חברי הפורום, הוא: yoyole123 לסיפתח, ענה על השאלות הבאות:
שם:
תפקיד בסניף:
תחביבים:
משהו נוסף שתרצה להוסיף: אתם מוזמנים להפציץ בשאלות תהנו

yoyole123

New member
איזה נקמה.. מניאק

שם: יואב קרן גיל: 12 סניף: כרמי-יוסף תפקיד בסניף: חניך, מרגיע אסיף ודן תחביבים: לקפוץ מצוקים
סתם, לא. משהו נוסף שתרצה להוסיף: מהיום, יום שבת ה-11 במרץ, אני אציין יום זיכרון לנודל שנפטרה היום (ראה תמונה)

טוב אז הנה לך:

מה היית רוצה להיות כשתהייה גדול:
איזה תפקיד היית רוצה לקחת כבוגר:
איזו חיה היית רוצה להיות:
ספר שהיית שמח להתיקע איתו במעלית (הכוונה היא שמח שהוא שם, כי אם היית שמח להיתקע במעלית זה כבר סיפור שונה):
דבר שמפחיד אותך:
דבר שמשמח אותך:
דבר שמעציב אותך:
שלושה דברים שהיית לוקח לאי בודד:
שלושה דברים שלא ידעו עליך עד עכשיו:
שלושה דברים טובים אצל המדריכות שלך:
שלושה דברים רעים אצל המדריכות שלך:
שלושה דברים טובים שאתה זוכר ממכבי:
שלושה דברים רעים שאתה זוכר ממכבי:
חלום שחוזר אליך תמיד:
פארק שעשועים אהוב (לונה פארק, סופרלנד וכיו"ב):
תכנית מצוירת אהובה: (הממ... מעניין)
תכנית אירוח אהובה:
סרט מתח אהוב:
סרט דרמה אהוב:
סרט קומדיה אהוב:
סרט אהוב בכלל:
שחקן אהוב:
שחקנית אהובה:
קומיקאי/ת אהוב/ה:
כינוי שהיית בוחר לעצמך אם לא היית yoyole123:
שם לבן שלך:
שם לבת שלך: זה או זה: ימין או שמאל: שחור או לבן: פרי או ירק: מבושל או מטוגן: במקום או טייק אוואי: מקדונלד'ס, בורגראנץ' או ברגר קינג: חשמל או סוללות: נייד או נייח: וואלה או נענע: דוא"ל או דואר רגיל: ארץ נהדרת או משחק מכור: רוני או חווה אלברשטיין: להיות עשיר ומדוכא או עני ומאושר: ים או שמיים (יענו, מטוס או אונייה): טלוויזיה או מחשב: חורף או קיץ: שיניים ישרות או עקומות (מה אתם יודעים, יש אנשים שמצדדים בשיניים עקומות): דיגיטלי או אנלוגי: עברית או אנגלית: יום או לילה: נמאס לי מזה בינתיים, המשך מתישהו.

יאיפידי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(אבל לא היה לי כוח לכתוב הכל ולשנות זכר / נקבה, אז עניתי על זה פשוט ככה.) מה היית רוצה להיות כשתהייה גדול: עיתונאית, סופרת, משהו בכתיבה אני מניחה. ואם לא, אז משהו במחשבים. איזה תפקיד היית רוצה לקחת כבוגר: מדריכה כמובן. אבל בחיים לא פעמונית. איזו חיה היית רוצה להיות: זחל. מה אתם רוצים שאני אענה??
ספר שהיית שמח להיתקע איתו במעלית (הכוונה היא שמח שהוא שם, כי אם היית שמח להיתקע במעלית זה כבר סיפור שונה): המלך מתיא הראשון. אם כבר הקטע העגום של להיתקע במעלית, אז המלך מתיא פשוט... לדכא אותי. דבר שמפחיד אותך: לעבור דירה.
דבר שמשמח אותך: שאנחנו לא עוברים דירה
דבר שמעציב אותך: אנשים מבוגרים ממני בכמה שנים שהם סנובים מספיק כדי לעשות אותי נחותה מהם. שלושה דברים שהיית לוקח לאי בודד: ספר מחשבים, ספר רגיל ואת האייפוד שלי
שלושה דברים שלא ידעו עליך עד עכשיו: הממ. 1. כשאני חושבת לעצמי בתוך הראש אני עושה את זה באנגלית (עילגת מאוד), 2. אני שונאת לראות עם סבא וסבתא שלי ארץ נהדרת (היא תמיד מסבירה לי מה קורה שם! אני מבינה!!), 3. פעם פתחתי בלוג עם סיפור בדוי לחלוטין בשביל ההנאה שבדבר
. שלושה דברים טובים אצל המדריכות שלך: 1. שהן יודעות להקשיב (כשצריך), 2. שהן יודעות להעביר את הפעולה (לפעמים) 3. שיש להן חוש הומור!! שלושה דברים רעים אצל המדריכות שלך: 1. שלפעמים הן מקשיבות יותר מדי! 2. שלפעמים הן לא יודעות להעביר פעולה (זה קורה, אני מניחה, לכל מדריך/ה) 3. שכשממש צריך, אז אין להן חוש הומור!
שלושה דברים טובים שאתה זוכר ממכבי: 1. חלוקת שמן זית ביישוב 2. חלוקת מצות ביישוב 3. פורימון לפני שבע שנים בערך...
(יש יותר, אבל זה מה שעולה לי על הרגע בראש) שלושה דברים רעים שאתה זוכר ממכבי: 1. מחנה קיץ שנה שעברה 2. פעולת יום השואה שנה שעברה 3. שלא מחלקים לנו יותר פרטי לבוש וסיכות. חלום שחוזר אליך תמיד: חלומות ההארי פוטר שלי... אני תמיד חולמת שאני משחקת כהארי במשחק מחשב שלו
. פארק שעשועים אהוב (לונה פארק, סופרלנד וכיו"ב): המיני לונה פארק הזה באילת, בטיילת של הרויאל ביץ', אם מישהו יודע... תכנית מצוירת אהובה: (הממ... מעניין) בובספוג כמובן. תכנית אירוח אהובה: אין. סרט מתח אהוב: מתח? זה לא הז'אנר הזה?...
סרט דרמה אהוב: המ. סרט קומדיה אהוב: פה יש הרבה, אבל עכשיו אני זוכרת את 'ארוחת ערב אצל פרד', שאף אחד לא מכיר אבל הוא סרט חזק. סרט אהוב בכלל: 101 כלבים וגנבים
שחקן אהוב: אלברט אילוז. שחקנית אהובה: רותם אבוהב! קומיקאי/ת אהוב/ה: ישראלי רועי לוי ואורי חזקיה, בכללי - יש איזה הומו אחד, שאני לא זוכרת עכשיו את השם שלו. ובצם אף פעם לא ידעתי אותו... כינוי שהיית בוחר לעצמך אם לא היית yoyole123: אם לא הייתי ג'ון מידס, היייתי בוודאי צנצנת ריבה או משהו. שם לבן שלך: סער, יפתח, רעות
שם לבת שלך: שחף, לי, מאיה, או משהו בנאלי כזה. בקטע של שמות מיוחדים, ויטאל זה שם שחשבתי עליו פעם. זה או זה: ימין או שמאל: שמאל רוצח. שחור או לבן: לבן. פרי או ירק: פרי. מבושל או מטוגן: מבושל. במקום או טייק אוואי: במקום. מקדונלד'ס, בורגראנץ' או ברגר קינג: מק'. חשמל או סוללות: סוללות. נייד או נייח: נייד. וואלה או נענע: וואלה. דוא"ל או דואר רגיל: דוא"ל. ארץ נהדרת או משחק מכור: ארץ נהדרת. רוני או חווה אלברשטיין: חווה אלברשטיין
להיות עשיר ומדוכא או עני ומאושר: עשיר ומדוכא. ים או שמיים (יענו, מטוס או אונייה): שמים, מטוס. טלוויזיה או מחשב: מחשב. חורף או קיץ: חורף. שיניים ישרות או עקומות (מה אתם יודעים, יש אנשים שמצדדים בשיניים עקומות): ישרות, ישרות. דיגיטלי או אנלוגי: דיגיטלי. עברית או אנגלית: עברית! יום או לילה: יום. זהו?

למעלה