הראיון השבועי

assafein

New member
../images/Emo124.gifהראיון השבועי../images/Emo124.gif

אנו חוזרים לעוד שבוע עמוס בשאלות... והחוקים הפשוטים הם כאלה: בתום הראיון, מתבקשת המרואיינת השבועית לבחור את המרואיין הבא שהיא רוצה שישאל ולשלוח לי את כינויו במסר(אם המרואיינת לא תשלח לי עד יום רביעי בערב את השם של המרואיין הבא אני אבחר מי זה יהיה
). אנא לא לחרוג מנושא השרשור, בלי מריבות, קללות ושאר ירקות. העיקר שתהנו
המרואיינת שנבחרה לשבוע זה תאלץ לענות על שאלותיהם של חברי הפורום, היא: cenas girl לסיפתח, עני על השאלות הבאות:
שם:
תפקיד בסניף:
תחביבים:
משהו נוסף שתרצי להוסיף: אתם מוזמנים להפציץ בשאלות תהנו

assafein

New member
קפיץ קפוץ חמודי../images/Emo8.gif

קקקקקפפפפפפוווווץץץץץ!!!!!

cenas girl

New member
אני כן אני כןן!

איזה כיף שבחרתם אותי
שם:חן (חני) גיל:14 וחציי סניף:ראשוןןןןןןן:) תפקיד בסניף: מדריכת ה' תחביבים:אני רואה היאבקות לפעמים..ואממ...לשמוע מוזיקה (?) :) משהו נוסף שתרצי להוסיף:אני אוהבת אתכםםםםםםםםםםםםםםםם

אני כאן ויאללה בלאגן. ../images/Emo3.gif

שם: משפחה: תאריך לידה: מזל: מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : שם האב: שם האמא: אחים ואחיות, גילאים ושמות: חיות מחמד: חיה האהובה: צבע אהוב: מספר המזל/ מספר אהוב: חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): חברה של השמפו/מרכך: סדרת טלוויזיה אהובה: סרט אהוב: שיר אהוב: להקה אהובה: דיסק אהוב: מקצוע אהוב: ספר אהוב: לו"ז כללי- ראשון: שני: שלישי: רביעי: חמישי: שישי: שבת: אני הכי אוהב את יום: הכי שונא את יום: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: פריט לבוש אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: בחיים אני לא אוכל: חברה מועדפת לקניית בגדים: אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: יצירתי: לחוץ: מצחיק: ספונטני: רגיש: סבלני: רומנטי: בזבזן: גמיש: חברותי: עצבני: מאוהב: אופטימי: מאושר: חייכן: פחדן: שמח: אוהב את החיים: משתעמם מהר: הכי חסר לי זה: יש לי יותר מידיי: הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: הרגל מגונה שלי זה: הכי אוהב בעולם ש..: הכי שונא בעולם ש..: הכי מפחד מ: החלום הכי גדול שלי הוא: השאיפה שלי לעתיד היא: כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: מה היית עושה במיליון דולר: שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? מחשב או טלוויזיה? פלאפון או טלפון? חלב או שוקו? לילה או יום? שוקו או וניל? פפסי או קולה? רוק או ראפ? פופ או פאנק? זקנה או נעורים? גבוה או נמוך? חתול או כלב? ספר או עיתון? מותגים או שוק? סוכריה או מסטיק? אייסיקיו או מסנג'ר? קיץ או חורף? אביב או סתיו? זול או יקר? כסף או מתנה? ברכה כתובה או ברכה במילים? חיבוק או נשיקה? שמש או ירח? מזגן או מאוורר? Yes או Hot? תפוז או קלמנטינה? מסעדה או ג'אנק-פוד? מכונית או אופנוע? שחור או לבן? ים או בריכה? מלפפון או עגבניה? קולנוע או בבית? לרקוד או לשיר? DVD או וידאו? חידות או בדיחות? תמונה או פוסטר? קור או חום? לישון או לקום? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה?

cenas girl

New member
אוי לא...חחח../images/Emo13.gif

שם:חן משפחה:אבידור:) תאריך לידה:10.10.1991 מזל:מאזניים מאמין בהרוסקופ (כן או לא) :כן שם האב:אבי שם האמא:רוזה אחים ואחיות, גילאים ושמות:רן, בן 31 גד, בן 29 ודן, בן 22 יש לי שלושה אחים
חיות מחמד:אין =\ חיה האהובה:דגים צבע אהוב:צבעוני! מספר המזל/ מספר אהוב:10 חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת):חחח קולגייט חברה של השמפו/מרכך:הרבל אסנס! (כן, אני יודעת שהם עושים ניסויים בבע"ח אבל אני לא יחרים אותם כי גם ככה אני לא אהיה זאת שתעצור אותם.) סדרת טלוויזיה אהובה:חברים סרט אהוב:10 דברים שאני הכי שונאת אצלך שיר אהוב:bullet for my valentine-all these things i hate להקה אהובה:fall out boy דיסק אהוב:היהודים-מציאות נפרדת מקצוע אהוב:אנגליתתת ספר אהוב:שיחות עם אלוהים לו"ז כללי- ראשון:ריק ממעשה:) שני:כנ"ל שלישי:מככביייי רביעי:ריק. חמישי:ריק שישי:מממככככככבבבבביייי שבת:ריקק. אני הכי אוהב את יום:שישי הכי שונא את יום:ראשון מקצוע אהוב:עוד פעם ? מקצוע שנוא:מתמטיקה. יאקק פריט לבוש אהוב:מכנסי דייגים:)) מאכל אהוב:גלידה. יאממ משקה אהוב:דיאט קולה בחיים אני לא אוכל: תמנון חברה מועדפת לקניית בגדים:אין לי משהו מועדף.. אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) שאפתן:7 יצירתי:6.5 לחוץ:1 מצחיק:1.5 חח אני יותר צוחקת ממצחיקה..
ספונטני:9 רגיש:7 סבלני:4 רומנטי:7.5 בזבזן:10 גמיש:בקטע הפיזי? 1 בקטע המנטלי? 8 חברותי:9 עצבני:3 מאוהב:8 אופטימי:10 מאושר:9.5 חייכן:10 פחדן:7 שמח:9.5 אוהב את החיים:10 משתעמם מהר:5 הכי חסר לי זה:דברים שהיינו עושים פעם, כמו לשחק בגומי או פשוט להתנהג כמו מפגרים ולאף אחד לא יהיה אכפת, הרי אנחנו ילדים=) יש לי יותר מידיי:צבעי אקריליק:) הכי הייתי רוצה עכשיו ש..:יקרה לי הדבר הכי לא צפוי והכי מוזר, ולא משנה מה אני אהנה ממנו. הרגל מגונה שלי זה:לגזור ציפורניים עד זוב דם הכי אוהב בעולם ש..:אומרים לי שאוהבים אותי:) הכי שונא בעולם ש..:לא מעריכים את מה שאני עושה. הכי מפחד מ:ג'וקיםם. החלום הכי גדול שלי הוא:לגדול למישהי שאני רוצה להיות, ולא למישהי שהחברה מעצבת. השאיפה שלי לעתיד היא:להנות כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..:עם משפחה ענקית וחיוך רחב מה היית עושה במיליון דולר:תורמת, מבזבזת. שומרת קצת.. שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד:מוזיקה, חבר\ה, ומחשב נייד. זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה?מאפהה מחשב או טלוויזיה?מחשב פלאפון או טלפון?טלפון חלב או שוקו?חלב לילה או יום?לילההההה. שוקו או וניל?וניל פפסי או קולה?קולה רוק או ראפ?רוק פופ או פאנק?פאנק זקנה או נעורים?נעורים גבוה או נמוך?תלוי מי. חתול או כלב?שניהם, זה ממש לא משנה ספר או עיתון?ספר מותגים או שוק?ביחד סוכריה או מסטיק?סוכרייה אייסיקיו או מסנג'ר?אייסי קיץ או חורף?שניהם. אביב או סתיו?אביב זול או יקר?ממ..זול (?) כסף או מתנה?מתנה ברכה כתובה או ברכה במילים?מה ההבדל? חיבוק או נשיקה?זה שילוב מטורף אבל... שמש או ירח?שמש מזגן או מאוורר?מאוורר Yes או Hot?הוט תפוז או קלמנטינה?חחח תפוז מסעדה או ג'אנק-פוד?מסעדה מכונית או אופנוע?אופנוע שחור או לבן?לבן ים או בריכה?ים מלפפון או עגבניה?עגבנייה קולנוע או בבית?קולנוע לרקוד או לשיר?לרקוד DVD או וידאו?דיווידי חידות או בדיחות?בדיחות
תמונה או פוסטר?פוסטר קור או חום?קור לישון או לקום?לישון גלידה- בכוס או בוופל?בכוס שקיעה או זריחה?זריחה חחח זה היה כייףף
יאללה תנו בשאלותתתתת!

anat135

New member
מרוב שיעמום קראתי את ההתחלה ו...

הרבל אסנס, לא רק שהם עושים ניסויים, יש בזה טרטזין וזה חומר מסרטן ו... בכיף.. מפה ההחלטה שלך כבר.

עוד..

בגלל שסופשנה... אז
מה היה הממוצע בתעודה? מה הציון הכי גבוה? מה הציון הכי נמוך? כמה קיבלת באנגלית? כמה קיבלת במתמטיקה? כמה קיבלת בערבית? מה המגמה שאת הולכת? איזה תיכון? האם זו המגמה אלייה רצית ללכת או שלא הייתה לך ברירה? מה תרצי להגביר בתיכון? ו... זהו. חפרתי.
חחחחח.. אגב, מקודם קראתי הכול בשאלון ואהבתי את גישתך לחיים.

cenas girl

New member
עונה.

מה היה הממוצע בתעודה? אממ...משהו כמו 88 =\ מה הציון הכי גבוה? 95 מה הציון הכי נמוך? 75 כמה קיבלת באנגלית? 90 כמה קיבלת במתמטיקה?75 כמה קיבלת בערבית? 90 מה המגמה שאת הולכת? מנהל עסקים איזה תיכון? גן-נחום האם זו המגמה אלייה רצית ללכת או שלא הייתה לך ברירה? רציתי ! מה תרצי להגביר בתיכון?אממ, פיזיקה, למרות שזה לא אפשרות במגמה הזאת אבל אני יכולה לנסות
ותודה על המחמאההה!
אני רוצה עודדד..(אבל לא על בצפר).

הקבועות ../images/Emo9.gif

(סלחי לי אם אני חוזרת על שאלות, אני פשוט לא זוכרת מה היה ומה לא. אז אני אפציץ ומקסימום אל תעני עליהן... ) מה שעלה לי לראש: באיזו שנה הצטרפת למכבי? מה תרצי להיות כשתגדלי? באיזה מגמות את? הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך ממכבי: הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך בכלל: דבר מצחיק שקרה לך לאחרונה: הדבר הכי מצחיק שאת זוכרת מהחיים שלך בכלליות: מתיחה טובה לאחד באפריל: מוזיקה: האמן המוזיקלי הכי אהוב: זמר לועזי אהוב: זמרת לועזית אהובה: זמר ישראלי אהוב: זמרת ישראלית אהובה: להקה לועזית אהובה: להקה ישראלית אהובה: דיסק לועזי אהוב: דיסק ישראלי אהוב: שיר לועזי אהוב: שיר ישראלי אהוב: ציטוט חזק משיר לועזי: ציטוט חזק משיר ישראלי: שאלת הכן או ל - כוכב נולד - כן / לא? קולנוע: סרט אהוב: סרט ישראלי אהוב: סרט לועזי אהוב: סרט דרמה אהוב: סרט מתח אהוב: סרט קומדיה אהוב: סרט מצויר אהוב: שחקן קולנוע לועזי אהוב: שחקנית קולנוע לועזית אהובה: שחקן קולנוע ישראלי אהוב: שחקנית קולנוע ישראלית אהובה: שאלת הכן או לא - סרטי וולט דיסני - כן / לא? טלוויזיה: (את הרי יודעת מה הולך לבוא עכשיו.... ) תכנית טלוויזיה אהובה: סדרת טלוויזיה לועזית אהובה: סדרת טלוויזיה ישראלית אהובה: סדרת דרמה מועדפת: סדרת מתח מועדפת: סדרה קומית מועדפת: סדרה מצוירת מועדפת: תכנית אירוחל מועדפת: הטלנובלה הכי אהובה עד עכשיו: שחקן טלוויזיה לועזי אהוב: שחקנית טלוויזיה לועזית אהובה: שקן טלוויזיה ישראלי אהוב: שחקנית טלוויזיה ישראלית אהובה: שאלת הכן או לא - אנימה יפני - כן / לא? אוכל: מאכל אהוב: (מאכל לועזי אהוב: ) מי הבשלן הכי טוב במשפחה: מה את יודעת להכין: מה ארוחת הבוקר שלך בד"כ? מה ארוחת הצהריים שלך בד"כ? מה ארוחת הערב שלך בד"כ? הממתק המועדף עליך: החטיף המלוח המועדף: לאיזה מסעדות את נוהגת ללכת? ...ומה את נוהגת להזמין בהן? מה את שמה בפיתה עם הפאלפל: והקינוח המועדף: וכמובן - שאלת הכן או לא: ג'אנק פוד - כן / לא:

cenas girl

New member
חח ייאייייי../images/Emo13.gif

באיזו שנה הצטרפת למכבי?הייתי בכתות ד'-ה', עזבתי וחזרתי בח'. מה תרצי להיות כשתגדלי?האמת שאני לא רוצה לתכנן כלום, שישאר פתוח. באיזה מגמות את?מנהל עסקים הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך ממכבי:מעכו אותי בקרמבוו. הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך בכלל:חח שנפלתי לבור של 3 מטר בערך דבר מצחיק שקרה לך לאחרונה:לא זוכרתתת. הדבר הכי מצחיק שאת זוכרת מהחיים שלך בכלליות:כנ"ל מתיחה טובה לאחד באפריל:לשים צבע מאכל אדום ולשים מלאןן תחבושות על הפנים, זה מצחיקק. מוזיקה: האמן המוזיקלי הכי אהוב:fall out boy זמר לועזי אהוב:הסולן של useless ID (?) זמרת לועזית אהובה:pink זמר ישראלי אהוב:מוקי זמרת ישראלית אהובה:אין להקה לועזית אהובה:fall out boy, bullet for my valentine להקה ישראלית אהובה:משינהההה, היהודים דיסק לועזי אהוב:הדיסק ההוא של the used? לא זוכרת איך קוראים לו. דיסק ישראלי אהוב:מציאות נפרדת, היהודים שיר לועזי אהוב:all these things שיר ישראלי אהוב:אלוהים (מוקי) ציטוט חזק משיר לועזי:and i dont want the world to see me cause i dont think theyd understand... ציטוט חזק משיר ישראלי:"קח אותו לאט את הזמן, העולם עוד מחכה בחוץ"..
שאלת הכן או ל - כוכב נולד - כן / לא? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קולנוע: סרט אהוב:10 דברים שאני הכי שונאת בך סרט ישראלי אהוב:אסקימו לימון
סרט לועזי אהוב:תסתכלו למעלה. סרט דרמה אהוב:שוטר בגן הילדים סרט מתח אהוב:=\ סרט קומדיה אהוב:שחקי אותה מותק סרט מצויר אהוב:פוקימוןןןן שחקן קולנוע לועזי אהוב:צ'אד מייקל מורייי שחקנית קולנוע לועזית אהובה:ג'סיקה אלבה שחקן קולנוע ישראלי אהוב:ליאור אשכנזי שחקנית קולנוע ישראלית אהובה:אין אחת כזאת. שאלת הכן או לא - סרטי וולט דיסני - כן / לא?כן כן כן כןכן! טלוויזיה: (את הרי יודעת מה הולך לבוא עכשיו.... ) חחחחחח תאכלס
תכנית טלוויזיה אהובה:חברים סדרת טלוויזיה לועזית אהובה:חברים (?) סדרת טלוויזיה ישראלית אהובה:דרדסיםם סדרת דרמה מועדפת:=\ סדרת מתח מועדפת:=\ סדרה קומית מועדפת:חחחחבבבבבבררררררייייייםםםםם סדרה מצוירת מועדפת:דרדסים, פוקימון תכנית אירוחל מועדפת:הראשון בבידור ז"ל הטלנובלה הכי אהובה עד עכשיו:המורדיםם שחקן טלוויזיה לועזי אהוב:פליפה ? שחקנית טלוויזיה לועזית אהובה:קמילה ? שקן טלוויזיה ישראלי אהוב:עפר שכטררררררר שחקנית טלוויזיה ישראלית אהובה:אין שאלת הכן או לא - אנימה יפני - כן / לא?בכיף למה לא אוכל: מאכל אהוב:מרק עוף.
(מאכל לועזי אהוב: ) מי הבשלן הכי טוב במשפחה:אמאאא מה את יודעת להכין:המון דברים האמת. מה ארוחת הבוקר שלך בד"כ?וס שוקו עם איזה משהו בצד מה ארוחת הצהריים שלך בד"כ?שניצל ופירה מה ארוחת הערב שלך בד"כ?סלט הממתק המועדף עליך:גלידה
החטיף המלוח המועדף:צ'יפס לאיזה מסעדות את נוהגת ללכת?נאפיס, ארומה ...ומה את נוהגת להזמין בהן?טוסטים, סלטים בלאגנייםם.:) מה את שמה בפיתה עם הפאלפל:המו חומוס, סלט, צ'יפס והקינוח המועדף:גלידהה. וכמובן - שאלת הכן או לא: ג'אנק פוד - כן / לא:בכייף למה לא, למרות שזה לא עושה הכי טוב זה היה ממש כיייף

למעלה