"הריקוד של פלורה"- רשמים מהמופע

פ י ו ל ה

New member
../images/Emo124.gif "הריקוד של פלורה"- רשמים מהמופע

אני אתחיל את מהסוף: לכו לראות זו הצגה מעניינת!!!! נשארה אחת מחר! לכו! תקציר: פלורה היא אישה מבוגרת אשר מגיעה לביקור בקבר של בעלה/אהובה המנוח. ההצגה מתרחשת שם אך הולכת אחורה לזכרונות שלה מהעבר. יותר מזה לא אוכל לומר בלי להרוס לכם. הצגה עם תנועה ללא מילים, ללא צורך במילים. בובות ומשחק: בובה אחת של פלורה, מקסימה עם המון אופי ואישיות המושפעת כמובן גם מההפעלה המדויקת והעדינה של מפעילותיה המוכשרות. 3 בובות של האהוב ל-3 סיטואציות שונות, כל אחת בנויה קצת אחרת. שלושת הבנות ובינהן חבובית שלנו נעו על הבמה בעדינות מרגשת ומקצועית והפעילו את הבובות להפליא תוך כדי תנועה. בימוי: מדויק ומעניין. כולל חשיבה על כל פיצפוץ של פרט החל מההליכה של הבובה ועד לתזוזת השחקניות שאינן פעילות והחלפת התפקידים והפוקוס בינהן על הבמה. זה לא פשוט לייצר הרמוניה כזאת בין שלושה אנשים שמסתובבים (במקרה הזה מסתובבות) אחת לשניה בין הרגליים. רגעים קטנים שאהבתי
: האחד היה בקטע השני עם האהוב שהוא שם את ידו על פיה של השחקנית והיא התקפלה ואז התנועה יחד איתו. עוד אחד היה האופן שבו הניעו השחקניות את ידיה ואצבעותיה של פלורה במהלך הבכי. זו היתה האנשה כל כך מדויקת... מהמם. יש עוד רבים אבל אני לא רוצה להסחף עם הספולירים למקרה שמישהו עוד ילך מחר. הגעתי עם 2 חברים: אחת לא הפסיקה להגיד "זה היה מדהים, פשוט מדהים, יאאא איזה מדהים" והשני לא טען שאפילו שהוא מרגיש שהוא לא תמיד מבין הכל בהצגות (למרות שלנוכח מה שהוא הבין הוא סתם קשקשן..) היה לפעמים קצת מפחיד, חזק ומעניין והוא מאוד נהנה. וגם התלונן למה אין קהל לדברים כאלה טובים באמת שעושים בארץ, תאטרון בובות כזה למבוגרים... שזה חבל שלא יותר אנשים יודעים על זה... כל הכבוד ויישר כוח לשחקניות, לבימאית, ליוצרת הבובות, לסאונד ולתאורה, כל מי שקשור בהפקה, לאילן ולמרכז ולכל מי ששכחתי :)

bobani

New member
הריקוד של פלורה

מומלץ בחום מאוד מרגש, חבובית את היית מדהימה שם על הבמה אבוא ליראות שוב את ההצגה ביום חמישי חייבים ליראות פעמיים!! היכולות משחק והפעלה היו סוחפות ומרגשות.

שלום לך bobani ../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו
חבובית סיפרה לי קצת עליך אבל אני בטוח שכולם ישמחו לשמוע ולהכיר אותך טוב יותר ואת הקשר שלך לעולם הבובות
אני מודה לך מקרב לב ששיתפת אותנו בחוות הדעת שלך על ההצגה
את מוזמנת לשתף, לספר, להציע, לשאול, להתייעץ וכל מה שתחפצי - זה המקום לעשות זאת!

אני בטוח שפלורה משמינה מנחת אחרי תגובה שכזו

כבר כשקראתי אתמול ( אבל לא היה לי זמן להגיב ) את חוות דעתך על ההצגה חשתי את ההתרגשות, ההנאה ואת החוויות שעברת במהלכה יוצאות ממש מתוך המילים הכתובות על גבי הפורום ונכנסות ללב הקורא. גם כשוחחנו אתמול בערב היה נשמע בפירוש כאילו עדיין לא "השתחררת" מהצפייה בהצגה וההנאה ממנה בקולך זה נשמע אפילו הרבה יותר חזק מהתיאור המפורט שהפלאת להעלות בפורום. תודה רבה על השיתוף
גם אני קיוותי מאוד שאוכל לצפות בהצגה אתמול וחיכיתי לזה בקוצר רוח אלא שלצערי זה לא יצא לפועל בסופו של דבר
הייתי אמור ללכת עם דבי שכמו שאתם כבר יודעים חלתה בסוף השבוע ואתמול עדין הרגישה לא טוב וחלשה מדי כדי לצאת מהבית למרות שגם היא רצתה כ"כ לראות את ההצגה. נו, אז למה לא הלכת לבד?! תשאלו... בכל זאת אתה כבר חמור לא קטן שיודע להסתדר בכוחות עצמו!!!!!!!!!! מאחר והיתה לי הצגה אתמול באודיטוריום רוזין ברמת אביב שאמורה להתחיל ב:17.30 ולהסתיים ב:19.30 10 דק' להחלפת בגדים והורדת איפור כבד מהפנים ואני בחוץ, שם היתה אמורה לחכות לי דבי הנשמה הטובה שהסכימה לבוא לקחת אותי מרמת אביב הישר לחולון... אבל עם כל הרצון - הבריאות קודמת לכל ואני שולח מכאן ברכת החלמה מהירה לדבי שלנו
אם גם אתם, כמונו,רציתם ולא הספקתם ללכת - כולנו נוכל להשלים את החסר!!!! פלורה תחזור לרקוד את הריקוד שלה בהצגות נוספות שיערכו במסגרת הפסטיבל הבינלאומי שיערך במרכז בחולון בתאריכים: 21.7-30.7 - מועדי ושעות ההצגה יפורסמו בקרוב

יהבוליק

New member
אוקי אוקי... ווואוו!

אתמול הייתי בהצגה, והיה מדהים! כמו שפיולה אמרה, השילוב בין הפעלת הבובה היפיפיה הזו, ולבין הקטעים של השחקניות, והמעברים בין לבין בין לבין, וואוו. כמה דיוק, והקשבה בין המפעילות, ורגישות לבובה.. בהתחלה חשבתי שלא אצליח "למחוק" מהתמונה את המפעילות ולהתרכז רק בפלורה הבובה, אבל אח"כ גיליתי שהשילווב הזה של מפעילות גלויות ושל הבובה -נותן משהו הרבה יותר עוצמתי. היא לכאורה בובה, לבד בבמה, אבל בעצם ככל אחת מהשחקניות- חוץ מלהפעיל אותה - מביעות משהו אחר מתוך הרגשות של פלורה( וכשמציצים על הבעות הפנים של שלושתם- רואים את מכלול התחושות שחושבת הבובה!) אהבתי מאוד . זהו, רק.. רוצו לראות. מומלץ מומלץ מומלץ! יהב

יהבוליק

New member
עכשיו התערבבו לי השמות. פיולה/ פלורה..

פיולה היא פה איתנו ופלורה רוקדת? או הפוך?

למעלה