השב"ניקים

../images/Emo124.gif השב"ניקים../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo107.gif

הגיע עוד יום רביעי וזה אומר שהגיע הזמן לעוד סבב של המשחק ראיונות שלנו! אז כמו ששמת לב יש שם חדש למשחק...אבל בגלל שאי אפשר להדגיש בכותרת של ההודעה אז בטח לא הבנתם כ"כ את המשמעות של השם...אז שימו
- השב"כניקים....זה שילוב של שב"כ, שאני מקווה שכולם יודעים מה עושים בשב"כ- שואלים שאלות....ו"ניקים" יענו הכינוים שלנו פה... יאוו נכון שיש לי עתיד בתור ממציא עולמי? חחחח.... אז בא נעבור לעניין
השבוע מי שעולה לראיון היא בעלת כינוי כחול, כן כן, היא אחת מהמנהלות פה, אלו היא TheBlackFairy
אז אתם מוזמנים לשאול את דלית, כן זה השם שלה למי שלא ידע, כל שאלה שעולה על דעתכם!
מי שמעוניין להתראיין במשחקים הבאים מוזמן לפנות אלי במסר.
נא לא לפתוח בשרשור זה שיחות מיותרות אלא רק לשאול שאלות.
המשחק יוצא לפגרה של שבוע...
הנהלת המשחק מודה לנגה...תודה!
תהנו...

noooga

New member
שאלות..

-ספרי לנו קצת על המשפחה שלך (כמה אחים, שמות וכו') -מתעסקת בספורט כלשהו? -גרה במושב/עיר/קיבוץ? -מה עדיף אופניים/רלורבליידס? -ראו אותך פעם בטלוויזיה? -ספרי על כשרון שיש לך.. והאם את מפתחת אותו. -למה אתן, המנהלות, לא רושמות שאלות בפינה? עד כאן
אה, להנהלה- אין בעד מה..

הדמר

New member
טוב אז הנה עוד כמה.

בס"ד איך זה להיות מנהלת? למה קראו לך דלית? מה פשר הכינויי שלך? מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה?

TheBlackFairy

New member
זה נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אמא שלי מאוד אהבה את השם הזה והיא החליטה בנעוריה שלבת שלה יקראו ככה, היא רצתה לקרוא לאח שלי הגדול בשם הזה, אבל היא לא ידעה שיוולד לה בן, אז מפני שאני האמצעית היא קראה לי דלית
. לכינוי שלי אין פשר, רציתי משהו עם פיה כי אני ממש אוהבת פיות (אבל לא מאמינה בהן), והניק שהיה פנוי זה הניק הזה
. יש לי עוד המון זמן לחשוב, קודם אני צריכה לסיים את הלימודים, להחליט אם לצאת לשנת שירות או לא, להתגייס לצבא ואז כל החיים עוד לפני
.

TheBlackFairy

New member
אוקיי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

1) יש לי עוד שני אחים, אחד גדול ממני ואחד קטן ממני. הגדול הוא בן 20, משרת בגבעתי ונמצא כרגע במהלך קורס מכי"ם, ובינתיים בצבא הספיק לעשות טירונות ואימון מתקדם ואז יצא לקורס שהוא נמצא עכשיו, לפני הצבא הוא דחה שנה בשביל לעשות שנת שירות בתנועה
. אחי הקטן עולה לכיתה ז' ובאוקטובר יחגוג 13
. 2) אני רקדתי עד נובמבר, ואז נפצעתי, כרגע אני מחלימה מפציעה, ומאוד מקווה לחזור לרקוד שנה הבאה
. 3) אני גרה בקיבוץ
. 4) האמת היא אני ממש אוהבת את שניהם, אבל שנים לא נסעתי ברולר בליידס, אז אופניים
. 5) לפני כמה שנים נסעתי עם אמא שלי לאליפות ישראל בטלוויזיה, וראו אותנו לשנייה בערוץ הספורט
. 6) כישרון
, אני מאוד אומנותית, אוהבת לעסוק בכל אומנויות הבמה והדברים האלה, אוהבת לצלם שזה תחביב ממש אהוב עלי, אני ממש אוהבת לצלם שקיעות בעיקר בחורף, כי הן הכי יפות
. 7) למה אנחנו לא כותבות
, זו שאלה טובה, אני לא מקורית ככה שאני ממש לא אוהבת לשאול שאלות
.

noooga

New member
הבנתי..

זהו, נזכרתי באמת שאת מנהלת את פורום מחול.. פעם אפילו רשמתי שם שאלה.. לגבי השאלות- יהיה נחמד אם תרשמו..

באיזה קיבוץ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifיש לי אח שגר

בצפון,אולי את גרה באיזור שלו
,תגידי לי איפה את גרה

-בעזרתך אבא-

קודם כל, איך המרגש??? -כמה זמן את כבר מנהלת את הפורום (את יודעת, יצאתי לפגרה... אני לא מעודכנת...)?? -מנהלת בעוד פורומים??? -בתנועת נוער?? (או שאת כבר גדולה? בת כמה את בכלל???) -ו... איך קוראים לך???

TheBlackFairy

New member
אני בסדר גמור../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

מה- 27.5.05
. כן, מנהלת את פורום השומר הצעיר ואת פורום מחול
. כן, אני פעילה בתנועת נוער מכיתה ו', הדרכתי שנה שעברה כיתה ו', השנה אני מרכזת ועדה ואמשיך לעשות זאת עד בערך ינואר, בנוסף, יצאתי השנה עם התנועה לפולין בפסח, והמסע גרם לי לתקרב הרבה יותר לתנועה מכל הבחינות, אני הולכת להדריך באוגוסט במסגרת התנועה במשך שבוע בשכונת קטמון בירושלים שזו אחת משכונות העוני הקשות בארץ ילדים במסגרת קייצת והולך להיות ממש כיף, בסוכות אמור להתחיל לשכבה שלי תהליך שנקרא קבוצות המשך שבסופו של דבר מוביל לשנת שירות (הקבוצה שאיתה אני אעבור את התהליך אני אמורה לצאת ביחד איתה לשנת שירות), ואם נחליט שאנחנו רוצים להמשיך להיות בצבא ביחד אז גם יש אפשרות במסגרת הנח"ל להיות מש"קיות ת"ש, חל"תית, מורה חיילת, מש"קית הוראה שעוסקים בתפקידים האלה במשך שנה וחצי וחצי שנה לפני השחרור כל הגרעין מתאחד ויוצאים לפרק המשימה הקהילתית
. קוראים לי דלית
.

למעלה