השיר השבועי

ranch22

New member
../images/Emo124.gifהשיר השבועי../images/Emo124.gif

הגיע הזמן שגם אני אפתח את השרשור הזה,לא?! אז קבלו את השיר השבועי לשבוע הקרוב: "לא סיפור פשוט" לבטים,התבוננויות,דרכי חשיבה וכ' לגבי השיר-הכל כאן. תהנו!!

זה באמת "לא סיפור פשוט"

תמיד בהופעות השיר הזה גורם לי ל"השתולל"
, הקצב שלו, וגם בדיסק. נו אל תחשבו שאני משוגעת אולי קצת, אבל השיר הזה גורם לי להיכנס לטראנס שקשה להוציא אותי ממנו, לפחות בזמן השיר..(עכשיו נראה לי תחשבו הבחורה זקוקה לאישפוז
) אני לא חושבת שבהופעות תראו מישהו רדום בשיר הזה.. אני מודה שאפילו הרגל שלי זזה לא מעט, (סליחה שלקחתי את זה מאוהד
) המשפט שעושה לי את זה בשיר הוא: "האהבה שלי היא לא סיפור פשוט" רינת סוף סוף את פותחת בשרשור הזה, איזה כיף
כי פשוט גם לך מגיע

herut123

New member
"לא סיפור פשוט"

חח גם לי הוא גורם נורא להשתולל תמיד שאני שומעת אותו אני ישר קמה ורוקדת חח זה כל כך מחייב P: שחר מקסים קליל כיפי, משמח עם המנגינה שלו והמילים כל כך יפות. אחד השירים היפים! (אני אומרת את זה על כל שיר?
) לא לא סתם, הוא באמת אחד השירים שאני אוהבת, והנה אפילו הוכחה הכנסתי אותו למקום הרביעי בחמשת השירים האהובים! המשפט שאני הכי אוהבת: "האהבה שלי היא לא סיפור פשוט" (למרות שאת כולם) ואפשר בשבוע הבא אני לפתוח שרשור על זה? P: חחח

אנשים כבר מאוחר!

ממש בא לי להגיב, אבל אני יותר מדי עייפה בשביל זה! אינשאללה מחר אני אגיב, אני אמצא חמש דקות להיכנס ולהגיב!! אז עד מחר, לילה טוב!

חרות את בכלל לא צריכה לבקש

את יכולה לפתות בהודעות, ולפתוח בשרשורים. ככה יהיה שוויון בין כולם
הגיע הזמן שאפרוש קצת מפתיחת הודעות לא

לא סיפור פשוט!!!

שלום לכם! חזרתי לא מזמן מבית הספר (שחררו אותי מוקדם... יאיי). יש לי הרבה דברים לעשות, אבל ממש חשוב לי לכתוב מהו השיר בשבילי! לבוחן שיש לי מחר ולשני המבחנים אני אלמד אחר כך!!! "לא סיפור פשוט" הוא שיר מקסים לדעתי... אני ממש אוהבת להיכנס לקצב המטורף שלו, במיוחד בהופעות!!! אני מאוד מתחברת לשיר וממש מזדהה איתו! כמו שורות וספות משירים של אוהד גם השורה הבאה כתובה לי על הקיר "האהבה שלי היא לא סיפור פשוט, תמיד מסבכת ביתר רגישות..." זו השורה שאני הכי מזדהה איתה. יש עוד שורות נהדרות כמו "כמו בת יענה אני מחכה לרוח, והראש תקוע באדמה". אתמול למשל שמעתי ת'שיר הזה, לשם שינוי בלי אוזניות ופשוט התחלתי להשתולל לגמרייייי!! כמו כל השירים של אוהד, מסקרן אותי לדעת על מה השיר נכתב... השיר הזה דיי גרם לי לבלבול כאשר שנה שעברה הייתי צריכה לקרוא את הספר של עגנון "סיפור פשוט" כל הזמן אמרתי "לא סיפור פשוט" לכל מי ששאל אותי איך קוראים לספר... חחח אוהד טמון בי חזק! ולסיכום: עוד יצירה גאונית פרי עטו של אוהד חיטמן... (אני אוהבת את המשפט הזה)

booksmeller1

New member
:) אחד האהובים עליי

לא אוסיף הרבה אך המשפטים "לחיות דקה אחר דקה לא לפחד מעוד מכה לתת למציאות אגרוף ואת כל הסודות לשרוף ואם עולה בי חרטה אני שוכח גם אותה ללכת אל העזעזל כי מבפנים הכל אוזל" הם אחד הטובים בדיסק ועושים לי סלטות שמיניות וגלגלונים בבטן ובגרון :)

ranch22

New member
שמתי לב שלא עניתי...

איך זה שלא כתבתי את ניתוחי השבועי?ועוד במיוחד לשיר הזה?! בכל מקרה מה כבר אפשר לומר על "לא סיפור פשוט"...זה שיר מצויין קודם כל(נו מוזה,בואי כבר!!). דבר שני ננסה להתחיל בניתוח...(נכון שזה נשמע רע?!) אוקיי השיר שלפנינו ככל הנראה לי לפחות מספר על פגיעה מאהבה,מאמון חד צדדי או מאי אמון כלל,המשורר אומר לנו שבלי אמון הכל נשאר תקוע,ובא העצב בבת אחת אך מן הצד הצד השני הוא אומר "האמת אף פעם לא טובה" אז מצד אחד בלי אמון הכל תקוע אך מצד שני עדיף כלל לא לדעת את האמת? אני חושבת שאין פה ממש סתירה אלא האמת אף פעם לא טובה זו מן עובדה כזאת בשבילו אך למרות הכל הוא מעדיף לדעת את האמת,הוא מעדיף לבטוח באדם ולתת בו אמון ע"י גילוי האמת לצד השני. בפזמון המשורר מתאר שהאהבה מסבכת אותו ביתר רגישות,היא לא פשוטה בגללו והיא לא סיפור פשוט בכלל(למרות שביננינו זה לא בגללו נראה לי זה אצל כולם ככה). בבית השני המשורר אומר שגם ה"בדידות היא נחמה" מסויימת כביכול נראה שהוא בחר להיות לבד,בלי כל השטויות של אהבה ובלי מה שמסביבה.. "לחיות דקה אחר דקה לא לפחד מעוד מכה לתת למציאות אגרוף ואת כל הסודות לשרוף ואם עולה בי חרטה אני שוכח גם אותה ללכת אל העזאזל כי מבפנים הכל אוזל" כאן זה נראה כביכול לקראת סיומו של השיר,נראה כביכול האדם מתייאש אבל אז מגיע לפחות מבחינתי החלק הכי טוב בשיר:הנגינה. שמתם לב פעם לקטע הזה שיש כאילו תופים ואז אח"כ קטע נגינה של אורגן-הקטע שבלעדיו לא היה שיר מבחינתי,שמתם לב לירידות ולעליות?לסיבוכים כביכול?כמו ב"בדרך" רק שכאן זה מעורבב עם כל הקצב והכל ש...אררר חחח. אפילו אני זוכרת בהופעת השקה שזו הייתה ההופעה הראשונה שלי,ישבתי במדרגות ואז התחיל השיר ואני מצלמת ככה בוידאו ומחכה לקטע הזה ופתאום...אין את הקטע באותו רגע כמעט אמרתי לעצמי "בשביל זה באתי?" חח. קיצור אלה הסיבוכים הנפשיים שלי לשבוע ולמרות שכבר התחיל שבוע חדש ויש שיר חדש עוד מעט(חירות,איפה את?!) אז דאגתי קודם לכתוב לכם את לבטיי הקשים בנוגע לשיר הזה. שבוע טוב!! :)

למעלה