התבקשתי להביא לידיעתכם

נילי41

New member
../images/Emo124.gif התבקשתי להביא לידיעתכם ../images/Emo20.gif

1. שלום רב, הנכן מוזמנות לערב בנושא "לחיות עם אלצהיימר". האירוע מאורגן בשיתוף של עמותת אלצהיימר עם עזר מציון ועירית בני ברק. יתקיים ביום שלישי, 27.02.07 משעה 19:00 בבית "עזר מציון", רחוב רבינוב 5 בני ברק. השתתפות ללא תשלום. הערב מיועד לנשים בלבד. בתכנית: 19:00 התכנסות וכיבוד קל. מוקדי הסברה מטעם "עזר מציון", עמותת אלצהיימר, עירית בני ברק, משרד הבריאות והמוסד לביטוח לאומי יעמדו לרשות הקהל ויעניקו יעוץ בנוגע למיצוי זכויות החולה ומשפחתו. 19:30 דברי ברכה 20:00 פריצת דרך בטיפול בחולי אלצהיימר – חידושים במחקר. פרופ' יורם ברק, מנהל החטיבה הפסיכוגריאטרית, בי"ח "אברבנל." 20:30 התארגנות המשפחה בטיפול בבן משפחה חולה אלצהיימר - דפנה גולן-שמש, עו"ס ותרפיסטית באומנויות ( M.A) מנהלת בתי אבות "בית השמש" ו"גלי האופרה" לחולי דימנסיה. 21:00 מינוי אפוטרופוסות - עו"ד שולי לרמן, יועצת משפטית של לשכת הבריאות ת"א. מנחה: שרה טופר – עו"ס, מנהלת אגף סיעוד-"עזר מציון". 2. שלום רב, צוות Palace Medical המתמחה בטיפול בתשושי נפש וחולים סיעודיים מזמין להרצאה בנושא: בעיות התנהגות בחולי אלצהיימר, ניהול התנהגות קשה – כלים להתמודדות. מרצה: דר פנינה קרן, מנהלת Palace Medical - מומחית בתחום טיפול בחולי אלצהיימר בשיתוף צוות רב מקצועי: אחות ראשית טל ספיר, עו"ס קרוליין ברנר, אח' מח' פיזיוטרפיה שחר הלמן. הכניסה חופשית. ההרצאה תתקיים ביום חמישי 1.03.07, בשעה 10:30 בפאלאס מדיקל, רח' וייצמן 16 ת"א, ( צמוד למרכז וייצמן וביה"ח איכילוב). מס' המקומות מוגבל , נא לאשר השתתפות בטלפון: 03-7182121.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif הקפצה../images/Emo105.gif

גרשון בגלל שאתה לא נועץ את ההודעה היא יורדת לסוף הדף. לכן אני נאלצת לעשות הקפצה כדי להעלות אותה שוב. אנא נעץ אותה עד לתאריך האירוע ב-27/2 וב-1/3. תודה, נילי

נילי41

New member
מנסה שוב להקפיץ../images/Emo20.gif

גרשון בבקשה נעץ נא את ההודעה עד לתאריך ההרצאה.

אירילה

New member
הקפצה

נילי שבת שלום עם כל הכבוד לעמותה ולהרצאה ,אך ישנם גולשים אחרים המעוניינים לשאול או להביע מצוקות, לקבל עיצה או תמיכה מאיתנו. איני יכול להקפיץ הודעה זו כל הזמן ,נתנו די זמן להודעה להיות בראש ההודעות , ההקפצה אינה יכולה לבוא ע"ח הודעות חשובות אחרות אם תהיינה ואשר ייתכן כי תהיינה פי מונים חשובה יותר מהקפצה הנדרשת. תודה והמשך שבת שקטה ונעימה גרשון

נילי41

New member
../images/Emo20.gif גרשון יקירי

חס וחלילה, העמותה וגם אני איננו רוצים שההודעה תבוא על חשבון מצוקות של אחרים. לעניות דעתי, הנעיצה שלה אינה מונעת מאחרים להביע את תגובותיהם או מצוקותיהם, אך מאידך, ברגע שההודעה יורדת לסוף הדף ונעלמת שם כל עוד היא רלבנטית, יתכן ויהיו חברי פורום שלא הזדמן להם לראות אותה. אגב, אני רואה הודעות בפורומים אחרים שנעוצות כמה וכמה ימים וכמו כן שתיים שלוש הודעות הנעוצות אחת אחרי השניה כך שזה כנראה אפשרי מבחינה טכנית. אם אתה חושב שההודעה לא חשובה, זה משהו אחר... אגב, אני לא מצליחה להקפיץ אותה אפילו בתגובה רגילה... אני מקווה שחברי הפורום הספיקו לעיין בהודעה וגם יופיעו לאירועים החשובים. שיהיה לך ולכל חברי הפורום היקרים יום עגול.

אני מקווה שאגיע ביום שלישי

נילי יקרה , שבוע טוב , מקווה שעבר עליכם יום שקט ונעים. אני מקווה שאגיע ביום שלישי לבני ברק כי נראה לי שיהיו דברים חשובים לשמוע. שיהיה לכולנו שבוע טוב ונשמע בשורות טובות מאסתר ושלמה, טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif טובה יקירתי

שבוע טוב לך ולכל חברי הפורום היקרים. לצערי אני לא אוכל להגיע ביום שלישי לבני ברק, אבל אני יודעת שאריאלה וגם אביבה מקבוצת התמיכה שלנו מעוניינות להגיע. אני חושבת שזה יהיה ערב מעניין מאוד. מקווה לשמוע רשמים ממי שילך. מקווה גם לשמוע בשורות טובות מאסתר...

למעלה