התייעצות עם חבר המומחים !!!

carmits

New member
../images/Emo124.gif התייעצות עם חבר המומחים !!!

שלום לכולכם, קפצתי לבקר מפורום מתכונים. יש לי שאלה ונראה שזה המקום הנכון לברר את התשובה: מחפשת מקום באיזור המרכז שניתן לקיים בו אירוע של 50 איש, ושמגיש ארוחות בוקר מצויינות. מעוניינת לחגוג יומולדת, לכן רצוי שיהיה מקום מעוצב יפה עם אוכל טוב. אין בעיית כשרות. מכירים? תודה לכולכם, יש לכם אחלה פורום.

כתומתי

New member
שווה לברר בוילה פולק - בשישישבת יש

להם בופה ארוחת בוקר שהומלץ פה בעבר. המקום מאוד יפה ונעים.

carmits

New member
ביררתי שם ו...

עולה 52 ש"ח לאדם. זה קצת יקר בהתחשב בכמות האנשים שאני רוצה להזמין (וזה לא כולל קינוח). יש עוד הצעות?

כוכה

New member
זה לא כל כך יקר

וזה שווה. וזה כולל סלט פירות. מקום ל 50 איש זה אומר שצריך לסגור בפני הציבור ולכן לכי על כל מסעדה שהיא שתיראה לך ובקרשי תפריט מיוחד והצעת מחיר.

SigurRos

New member
לא כ"כ יקר?!../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אריתמטיקה אני מאד אוהב.בואי נראה,כוכה: 50 אנשים * 52 ש"ח המנה = 2600 ש"ח. בתוספת שירות 12% = 2912 ש"ח. שמעי,זה ממש זיל הזול מה אני אגיד לך....אני רץ!!! יוווווו.....וזה גם כולל סלט פירות!!!...עכשיו אני ממש על הגג!!!
...הכל עניין יחסי בחיים,אבל אפילו לי נראה מוזר להוציא קרוב ל3000 ש"ח על ארוחת בקר

גידי42

New member
לא יקר בעליל

52 ש"ח לאדם זה בכלל לא יקר. אבל לא מבין את האריטמטיקה הפשוטה. אם על פי אותי היגיון היא היתה מזמינה 100 איש זה היה יוצא כיפליים ואם היא היתה מזמינה רק את חברתה הטובה זה היה יוצא רק 104 ש"ח. אז מה? האם 52 ש"ח לארוחת בוקר ועוד במקום שנחשב לדי יוקרתי זה נחשב יקר. לא חושב? אבל זה צריך להיות המדד העיקרי ולא כמות המשתתפים. האמת רציתי להציע כמה מקומות אבל לא חושב שבמקומות הללו יהיה יותר זול

carmits

New member
גידי - אני מעוניינת לשמוע בשמחה

את ההצעות שלך לגבי מקומות אחרים. לגבי עניין היקר/לא יקר - בוא נסכם שזה עניין סובייקטיבי

גידי42

New member
אז ככה

א. אני מסכים בהחלט שיקר לא יקר הוא ענין סוביקטיבי לחלוטין. הסיבה שהתמהמתי בתשובה היא שאני מנסה להזכר בשמו של מקום הממוקם ממש על יד מלון דן אכדיה בהרצליה. יש מרפסת הצופה לים עם נוף משגע וביום שישי יש שם "בופה" ארוחת בוקר מקסים. הייתי שם באירוע (של חברה מסחרית אמנם) אבל המקום גדול ומרווח ואני חושב שרמת המחירים שם סבירה. אם משהוא יודע למה אני מתכוון אז בבקשה שינדב את השם. בפארידה, במרינה בהרצליה, שהיא מסעדת דגים בעיקרון, התחילו להגיש ארוחות בוקר נאות וטעימות ושווה לבדוק איתם אם הם יהיו מוכנים לסגור "דיל" ל-50 איש. חוץ מזה במצב של בתי המלון היום אני חושב שאפשר לסגור איתם על דיל טוב אפילו בחדר פרטי (אני נוהג לעשות כך שיש לי אירוע או סמינר בחברה). אני אמנם לא חסיד גדול של אוכל בבית מלון אבל ביננו באיזה מקום בעולם מגישים ארוחת בוקר כמו בבתי המלון בארץ? אין כמו "ארוחת בוקר - בופה" ישראלית. אם הקונצפט מתאים לך, אשמח לסייע לך ספציפית באיזה בתי מלון כדאי ואפשר לערוך את האירוע הכה מרגש

liti

New member
גידי- אתה מתכוון לטרסה?

אם כן- אז המקום מצויין לארוחות בוקר. הבופה של יום שישי מגוון, טעים ומשביע. בהחלט מומלץ לברר שם. עניין ארוחת הבוקר במלון שרשמת, הזכיר לי ביקורת שקראתי במעריב על ארוחות בוקר במלון הילטון בת"א שעלותה עבור מי שאינו אורח במלון הוא לא פחות ולא יותר 29.5$, וזאת עבור ארוחה מאכזבת ביותר. אז נכון שיש מלונות בהן ארוחת הבוקר טעימה ביותר (שמעתי שבסיטי טאוור הארוחה מדהימה אבל לא ניסיתי ואין לי מושג מה מחירה) אבל שווה מאוד לברר מחיר לפני כן (מה גם שבדרך כלל המחירים נקובים בדולרים). בנוסף, כמו שגידי כתב, אולי אפשר לסגור על דיל טוב בחדר פרטי, מה שבטוח יסייע להצלחת האירוע. אני מצרפת את הביקורת על ארוחת הבוקר בהילטון בשביל הקוריוז.

carmits

New member
גידי - עדכונים

קודם כל תודה על התשובות. בטרסה לא עושים אירועים לכמות כזו של אנשים (50 איש). בפארידה סוגרים את החדר הפרטי בשבוע הבא, ונאמר לי שגם המשך פעילות המסעדה בספק...רק שתדע. ואירוע בבית מלון זה לא כ"כ לטעמי. שוב תודה, אשמח לרעיונות נוספים.

liti

New member
מה עם כיופים בפתח תקווה?

אוכל טעים, לא יקר, מקום שמתאים לאירועים בסדר הגודל שציינת. אני מאמינה גם שניתן לקבוע איתם מחיר עבור קבוצה עם תפריט מגוון.

carmits

New member
האוכל שלהם לא כ"כ לטעמי

מצטערת, לא רוצה לפגוע אבל זו דעתי. יש עוד הצעות?

דברי עם ניר צוק מנועה ארוחת הבוקר

נחמדה, המקום חינני ומרווח ונראה לי שהדיל יהיה זול יותר. זה ביפו.

למעלה