התפקדות דצמבר

../images/Emo124.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo205.gif

שם: גיל: אירוע טוב שקרה החודש: אירוע לא טוב שקרה החודש: למה את/ה מחכה שיקרה החודש: מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: מסר לאומה: תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים:

Manga136

New member
../images/Emo142.gif

שם: שחר. גיל: סמוי. אירוע טוב שקרה החודש: קניתי Go of War 2 אירוע לא טוב שקרה החודש: גיליתי שRatchet and Clank הרביעי הוא סוני פלייסטיישן 3 (ולי יש את 2)
למה את/ה מחכה שיקרה החודש: חנוכה. D: מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: לא ממש בא לי לדבר על בתי ספר
מסר לאומה: כשאתם קופצים מהגג של בניין של מאה קומות, זה כואב. תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: אין.

(.)(@)

שם: שי גיל: 16 אירוע טוב שקרה החודש: ת''א אירוע לא טוב שקרה החודש: דלקת אוזניים למה את/ה מחכה שיקרה החודש: כלום מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: שביתה מסר לאומה: ביום השביעי ה' ברא את האנטיביוטיקה תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים:

Miss Murder

New member
מתפקדת../images/Emo168.gif

שם:ענבר גיל:15 אירוע טוב שקרה החודש:הורדתי סימס והוא עובד סופסוף,אכלתי סושי,הייתי בהופעה אירוע לא טוב שקרה החודש:המממ..לא היה למה את/ה מחכה שיקרה החודש:למחר,כדי להתלהב מזה שכל העולם בערך נולד ב-2 בדצמבר מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה:שביתה מסר לאומה:everlong של פו פייטרס שיר מדהים תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים:

Yann Tiersen

New member
הו, הו, הו ובקבוק של רום ../images/Emo48.gif

שם: שיר גיל: 16 אירוע טוב שקרה החודש: my someone special
אירוע לא טוב שקרה החודש: my someone special
למה את/ה מחכה שיקרה החודש: my someone special
מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: שביתה +שיעורי תנ"ך + חזרות. מסר לאומה: אהבה זה כואב.

NP16

New member
תותים סופסוף :)

שם:נדב גיל: לא,נדב אירוע טוב שקרה החודש: תותים כמובן :) ו..יומולדת לשתי אחיות אירוע לא טוב שקרה החודש: ריב של חברים שלי . כן אני לוקח את זה קשה
למה את/ה מחכה שיקרה החודש: האמת הרבה דברים .אני מתכוון ללכת לכמה הצגות..והופעה.. מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: אין מסר לאומה: תותים זה טעים תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: ביצוע של ילדה בת שש,אחד הדברים הלא אנושיים: http://www.youtube.com/watch?v=I7j8NhBtnpw&feature=related (שלא לדבר איזה מתוקה היא במראה והא ופי)

Nataly B

New member
מתפקדת :)

שם: נטלי גיל: 16 אירוע טוב שקרה החודש: היו הרבה החודש :) אירוע לא טוב שקרה החודש: אם אני לא זוכרת כרגעף כנראה זה לא היה משמעותי. למה את/ה מחכה שיקרה החודש: לפגוש אנשים שאני מתה כבר הרבה זמן (אין זמן פשוט חח) מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: שביתה שבוע נעים!

efif1212

New member
מתפקדת ../images/Emo136.gif

שם: אפרת גיל:19 אירוע טוב שקרה החודש: יומולדת
אירוע לא טוב שקרה החודש: לא נראה לי שהיה, אבל בואו נגיד שהפרק השבוע של עונה 9 העלה לי את הג'ננה. למה את/ה מחכה שיקרה החודש: טיסה לניו יורק בסוף החודש
מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: אין מסר לאומה: אין על החורף
תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: אין

NP16

New member
קחי אותי איתך!! איזה כיף לך! (ניויורק כמובן)

efif1212

New member
וואי היית שם../images/Emo35.gif

איך היה??? אני כבר סופרת את הימים
חחחח

Nataly B

New member
חח פעמיים ../images/Emo13.gif

היה ממש אדיר! אבא שלי גר שם ואני באה לבקר אותו שם..אני פשוט מתה על ארה"ב!!

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo13.gif

שם:אפרת גיל: בקרוב 14 אירוע טוב שקרה החודש: אני באמת לא זוכרת דברים כאלה אירוע לא טוב שקרה החודש: " למה את/ה מחכה שיקרה החודש: היום הולדת של הכלב?
חח חנוכה
מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה:שביתה. מסר לאומה:נמאס לי מהשביתה
תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים:יש לתפוז בעיות.

Black Jane

New member
יאללה התפקדות? ../images/Emo8.gif

שם: אביטל גיל: 17.4 אירוע טוב שקרה החודש: 100 בתמטיקה. אני!
אירוע לא טוב שקרה החודש: לא התקבלתי למקום שממש רציתי...;[ למה את/ה מחכה שיקרה החודש: לחנוכה!
מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: אין שביתה
מסר לאומה: רגע, אז איזה אומה סגרנו? תורמן? תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: אני מוכנה להכין גלידת שרבט בננה?

למעלה