התפקדות חודשית.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif התפקדות חודשית. ../images/Emo202.gif

כללי: שם ראשון: כינויים: תאריך לידה: גיל: מזל: עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי
חודש ספטמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: איך היה חודש במילה אחת: דבר שקרה החודש: דבר שקרה החודש: התחדשות החודש: ספר\סרט\סדרת החודש: שיר החודש של טוקיו הוטל: שיר החודש בכללי: אדם החודש:
חודש אוקטובר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש אוקטובר: מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש אוקטובר: מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה:
טוקיו הוטל: שמעתן כבר את האלבום האנגלי / הגרמני שיצא: אם כן - מה דעתכן עליו: מה אתן מאחלות לבנים לחודש זה: - - - חודש מדהים.

../images/Emo54.gifאניי

ניסיתי להתפקד בערך 97 פעמים, וזה אף פעם לא הלך ;; אז בקיצור תדעו שאני פה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מתפקדת. ../images/Emo195.gif

כללי: שם ראשון: תהילה.
כינויים: לולי, תהילולי, תהילולה, תהילונת. תאריך לידה: 21/5/94. גיל: 15. מזל: תאומים.
עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: ירוחם.
דרכים ליצור קשר: מסן - [email protected] אייסי - 296213415 פייסבוק - Tehila Cheriker תמונה (חובה): אין לי כוח לחפש תמונות, אז אותה אחת
חודש ספטמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 85... נראה לי XD איך היה חודש במילה אחת: סבביישן.
דבר שקרה החודש: ראש השנה, ימי הולדת
, ציונים טובים בבחנים
דבר שקרה החודש: חוסר מצב רוח, ריבים עם הרבה אנשים, לימודים עד שעות מאוחרות (כמו אתמול - עד 20:00)
התחדשות החודש: הרבה הרבה שירים חדשים של טוקיו הוטל
ספר\סרט\סדרת החודש: סדרה - כמעט מלאכים.
שיר החודש של טוקיו הוטל: כל השירים באלבום החדש, אבל הכי הכי - Noise
שיר החודש בכללי: Three Days Grace - Never Too Late. אדם החודש: כל האנשים שאני מכירה.
חודש אוקטובר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש אוקטובר: שנעבור את המבחנים המעצבנים שיהיו
, ושלא נלמד שוב עד מאוחר XD מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש אוקטובר: שיהיה בהצלחה.
מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: שיהיה טוב.
טוקיו הוטל: שמעתן כבר את האלבום האנגלי / הגרמני שיצא: אכן כן.
אם כן - מה דעתכן עליו: מדהים, מושלם, מהמם
[עזבו, השתגעתי XD] מה אתן מאחלות לבנים לחודש זה: שימשיכו להיות מדהימים כמו שהם - ושביל לא ישנה את התספורת
- - - חודש מדהים בנות.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמתפקדת

שם ראשון: אה? XD כינויים: תומי תאריך לידה: 31.7 גיל: 15 וקצת מזל: ארייייה עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: חחח חור מגורים. השפלה זה מספיק, לא שמישהו יכיר את המקום שאני חייה בו
דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) מסן - [email protected] אתן מוזמנות להוסיף :) תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי חודש ספטמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 95 איך היה חודש במילה אחת: כייייייייייייייייף דבר טוב שקרה החודש: פריס
דבר רע שקרה החודש: בוחן בגאומטריה פלעכס. התחדשות החודש: הממ... 3 תיבות נגינה, קריקטורה, מלאאאא שוקולדים, מגפיים כאלה יפים ~גבות~, טוניקה/שמלה חמודה מאייץ' אנד אמ :O ספר\\סרט\\סדרת החודש: נשיקה צרפתית שיווווו איזה סרט מתוק
שיר החודש של טוקיו הוטל: וון ניכטס מר גיט שיר החודש בכללי: dont stop till you get enough חחחחח יואו כמה משמיעים אותו בצרפת
אדם החודש: סתיוית וכל חברותיי המכוערות
חודש אוקטובר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש אוקטובר: שיעבור מהר כי יש לי הופעה של רייכל בסוף החודש
מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש אוקטובר: שיהיה נטול מבחנים ולימודים -.-" מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: הוווו אני סופסוף מתחילה את הקורס במד"א, אנחנו עושים את טקס רבין, והממ... עידן רייכל
טוקיו הוטל: שמעתן כבר את האלבום האנגלי / הגרמני שיצא: לא נו...
[ראה ערך - הודעה בOFF] אם כן - מה דעתכן עליו: -- מה אתן מאחלות לבנים לחודש זה: הוו שיתחילו סופסוף את הסיבוב הופעות ושהאלבום יקפוץ ישר למקומות הראשונים
- - - חודש מעולה וחג שמח

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif מתפקדתת 33:

שם ראשון: תמר כינויים: תמקי, תמרי, תמריש, נבאאל, סיס, מג'הול, פצ'ול ועוד כמה 3: תאריך לידה: 9.10 - עוד יומיים יומולדתתת 33: גיל: עוד יומיים 15 מזל: מאזניים עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: שדה בוקר 3> דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) יש לכולכן אותי בפייס נראלי לא? מסן : [email protected] תמונה (חובה ): מרגאיי במדבר 2 3> חודש ספטמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 90 עד כמה שאני זוכרת איך היה חודש במילה אחת: פפאננן דבר שקרה החודש: רגאיי במדבר 2 ! רזיתי מלא 3: דבר שקרה החודש: ^ ? התחדשות החודש: אממ אממ .. עוד לא הייתה. בקרוב שופינג מטורף XD ספר\סרט\סדרת החודש: ספר- לא ממש ספר.. פאנפיק left my heart של אמה גרנט באנגלית 33> סרט- בחזית הכיתה סדרה- מגרש ביתי, הלוחשת לרוחות, המפענחת, אחת שיודעת שיר החודש של טוקיו הוטל: כולם *~* שיר החודש בכללי: הוו היו מלא... בוא נראה.. Bunji Garlin - Fire Fi Dem JahJahCity.- Capleton feat. Sizzla תומר יוסף - קומבינטור damian marley- she needs my love tony rebel - if jah אבות ובנים- אביתר בנאי Bob Marley- Rastaman Vibration billy talent - rusted from rain sum41- pices creed- one last breath creed- alone staind- so far away והיו עוד מלא... אדם החודש: אלולה 33> חודש אוקטובר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש אוקטובר: שיהיה לי יומולדת מהסרטים.. שאני אמשיך להרזות ושיהיה פאנני 3: מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש אוקטובר: שיהיה פאנני 3: מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: יומולדת . חבר .. 3: טוקיו הוטל: שמעתן כבר את האלבום האנגלי / הגרמני שיצא: ואללה לא. מפחדת קצת לשמוע אותו .. להתאכזב .. ? אם כן - מה דעתכן עליו: מה אתן מאחלות לבנים לחודש זה: שיהיה להם אחלה .3:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בהצלחה עם החבר ../images/Emo24.gif

ואת לא תתאכזבי - הם ממש השתפרו, והדיסק מדהים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif וכמו תמיד - לא קראתי נכון XD

אוי, תתעלמי מהטיפשות - היום עובר עלי משהו לא מהעולם הזה
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה בחודש הזה
וכיף לראות שחזרת לפורום.

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gifחחחחחחח הרגת אותי XDDD

בהצלחה גם לך בובה 3:: ובטח, מה. פעיל פה עדיין ?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תודה רבה. ../images/Emo13.gif

אמממ.. לא ממש - אבל מנסים להחיות אותו לאט לאט.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהוהוהוווווווו

הפורום חי ונושם
ברוכה השבה תמר

למעלה