../images/Emo105.gif ראשונה... ../images/Emo47.gif
כללי:
שם: מיש
תאריך לידה: 15.10.93
מזל: מאזניים
מקום מגורים: קריות!!!
XD
דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) פייס - Mich Kaulitz - השאר, במסר!
תמונה שלכם: מוצאים את מיש?
חודש מאי:
איך היה החודש מ- 1 עד 100: 70? לא יודעת, אני אופטימית אבל היה כמה דברים שהיו חרא!
איך היה חודש במילה אחת: נחמד לאללה!
דבר טוב שקרה החודש: קשה להתמקד, המפגש הכללי שהיה - היה כיף בטירוף! ואני חושבת שמשכורת זה כבר דבר טוב!
דבר רע שקרה החודש: כל הבגרויות, רבתי עם חברה, (אבל גם השלמנו, אז ניחא), שאנחנו לא עושים מפגשים! כל הלחץ המטורף הזה...
התחדשות החודש: כל הבגדים מרנואר, אם זה נחשב...
סרט\\סדרת החודש: I love NY, כוכב נולד XD (נחשב?), אמריקן איידול (שנגמר
) וזהו!
ספר החודש: tokio hotel so laut du kannst, כןכן, אני קוראת אותו כבר עשור!
שיר החודש של טוקיו הוטל: דובקת עדיין באהבתי - פור אימר יטצט! כל השירים משראיי טור 2006, וטוב גם צימר היה שם... קיצר זה ט"ה, אז.. כל השירים..
שיר החודש בכללי: כל This Is War של אהובי, ג'ארד וחברים!
אדם החודש: כל אנשי הפורום הזה, אורלי, מורתי האהובה, דודה שלי, הרבה אנשים מהמשפחה...
חודש יוני:
מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יוני: שנעשה כבר מפגש נורמלי!!! ולסיים בצפר ולעבור בעזרת השם את כל הבגרויות.
מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש יוני: כל מי שעושה בגרויות החודש הקרוב - בהצלחה בהכל, ושנמשיך לעלות בסטטיסטיקות!
מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: זה בדיוק כמו מה אנחנו מאחלים לעצמנו.. אז מה שהכי חשוב לי כרגע זה לעבור את כל הבגרויות, אחר כך, זהו. להשתפר בחודש הזה, אני נורא חושבת שזה ממש ישפיע על כל הקיץ שלי אחרת.
חודש מקסים שיהיה!
החודש יעבור מהר, זה בטוח, השאלה היא כמה טוב נצליח להעביר אותו.