התפקדות חודשית.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif התפקדות חודשית. ../images/Emo222.gif ../images/Emo13.gif

כללי: שם: תאריך לידה: גיל: מזל: מקום מגורים: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) תמונה שלכם:
חודש מאי: איך היה החודש מ- 1 עד 100: איך היה חודש במילה אחת: דבר טוב שקרה החודש: דבר רע שקרה החודש: התחדשות החודש: סרט\סדרת החודש: ספר החודש: שיר החודש של טוקיו הוטל: שיר החודש בכללי: אדם החודש:
חודש יוני: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יוני: מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש יוני: מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: חודש מדהים.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ראשונה... ../images/Emo47.gif

כללי:
שם: מיש
תאריך לידה: 15.10.93
מזל: מאזניים
מקום מגורים: קריות!!!
XD
דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) פייס - Mich Kaulitz - השאר, במסר!
תמונה שלכם: מוצאים את מיש?
חודש מאי:
איך היה החודש מ- 1 עד 100: 70? לא יודעת, אני אופטימית אבל היה כמה דברים שהיו חרא!
איך היה חודש במילה אחת: נחמד לאללה!
דבר טוב שקרה החודש: קשה להתמקד, המפגש הכללי שהיה - היה כיף בטירוף! ואני חושבת שמשכורת זה כבר דבר טוב!
דבר רע שקרה החודש: כל הבגרויות, רבתי עם חברה, (אבל גם השלמנו, אז ניחא), שאנחנו לא עושים מפגשים! כל הלחץ המטורף הזה...
התחדשות החודש: כל הבגדים מרנואר, אם זה נחשב...
סרט\\סדרת החודש: I love NY, כוכב נולד XD (נחשב?), אמריקן איידול (שנגמר
) וזהו!
ספר החודש: tokio hotel so laut du kannst, כןכן, אני קוראת אותו כבר עשור!
שיר החודש של טוקיו הוטל: דובקת עדיין באהבתי - פור אימר יטצט! כל השירים משראיי טור 2006, וטוב גם צימר היה שם... קיצר זה ט"ה, אז.. כל השירים..
שיר החודש בכללי: כל This Is War של אהובי, ג'ארד וחברים!
אדם החודש: כל אנשי הפורום הזה, אורלי, מורתי האהובה, דודה שלי, הרבה אנשים מהמשפחה...
חודש יוני:
מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יוני: שנעשה כבר מפגש נורמלי!!! ולסיים בצפר ולעבור בעזרת השם את כל הבגרויות.
מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש יוני: כל מי שעושה בגרויות החודש הקרוב - בהצלחה בהכל, ושנמשיך לעלות בסטטיסטיקות!
מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: זה בדיוק כמו מה אנחנו מאחלים לעצמנו.. אז מה שהכי חשוב לי כרגע זה לעבור את כל הבגרויות, אחר כך, זהו. להשתפר בחודש הזה, אני נורא חושבת שזה ממש ישפיע על כל הקיץ שלי אחרת.
חודש מקסים שיהיה!
החודש יעבור מהר, זה בטוח, השאלה היא כמה טוב נצליח להעביר אותו.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שנייה. ../images/Emo192.gif

כללי: שם: תהילה
תאריך לידה: 21/5/94
גיל: 16. מזל: תאומים. מקום מגורים: ירוחם. דרכים ליצור קשר: אייסי - 296213415. מסן - [email protected] פייסבוק - http://www.facebook.com/profile.php?id=100000304505848 תמונה שלכם:
חודש מאי: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 95+
איך היה חודש במילה אחת: אחלה
דבר טוב שקרה החודש: יום הולדת 16
, ציונים גבוהים :) דבר רע שקרה החודש: בגרויות, שיעורים, מבחנים, לחץ
התחדשות החודש: הספר הרביעי של דמדומים - שחר מפציע
, מתנות מהיום הולדת, שרשרת שבת דודה שלי קנתה לי. סרט\סדרת החודש: סרט - דייט לילי. סדרה - חצויה 2
ספר החודש: שחר מפציע
שיר החודש של טוקיו הוטל: In Your Shadow. שיר החודש בכללי: Muse - Neutron Star Collision
אדם החודש: הפורום המדהים הזה
, חברות שלי, המשפחה שלי
.
חודש יוני: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יוני: שאני אעבור את הבגרויות האחרונות בשלום, ושיהיה טוב.
מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש יוני: שיהיה בהצלחה
מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: שיהיה טוב
חודש מדהים.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif שלישית...../images/Emo23.gif

סתאאאאאם, אח"כ אני אענה רק תפסתי לי מקום. שמתן לב למשהו מוזר?!?!
סתם כאילו בסטטיסטיקות - תהילה ראשון אני שניה ומישל שלישית. או ותראו מה יש לנו פה.XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחח אהבתי ../images/Emo6.gif

לא סתם, היילוש, לא סתם..

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo111.gifטוב עונה בקצרה.XD

שם: ליהי היילי רימון. תאריך לידה: 17.12.1990 גיל: 19 וחצי מזל: קשת
. מקום מגורים: ראש העין. דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) יש לכם!XD אבל הנה מסן למי שאין ומשם תקבלו הכול. [email protected] תמונה שלכם: אין לי כוח.

תמקי XP

New member
היי היי סר !

שם: תמר תאריך לידה: 9.10 גיל: 16 בקרוב מזל: מאזניים מקום מגורים: דרום דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) פייסבוק לכולם יש לא? תמונה שלכם: חודש מאי: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 80 איך היה חודש במילה אחת: אחלה דבר טוב שקרה החודש: רזיתי מלא דבר רע שקרה החודש: הראש שלי כואב כלהזמןןןןןןןןןןן . כבר שנה וחודשיים חחח התחדשות החודש: שמלות וכו' סרט\סדרת החודש: דם אמיתי , גררר 3> ספר החודש: מעגל מכושף - הרלן קובן שיר החודש בכללי: zoe jane- staind אדם החודש: פצ'ולי 3> חודש יוני: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יוני: שיפסיק לכאוב לי הראש :S מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש יוני: שיפסיק לכאוב לכם הראש מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: שיפסיק לכאוב לי הראש

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif האלו! ../images/Emo196.gif

כללי: שם: קמע (אפשר גם קמי או קים, אם רוצים ^^) תאריך לידה: 28.11.95 ו- 29.11.95. איזה כיף זה כשנולדים בחצות! D: גיל: 14.5 מזל: קשת~! D: מקום מגורים: ראשון לציון, שרה לה לה לה לההה~ דרכים ליצור קשר: תשאלו בפרטי ^^ תמונה שלכם: ושל האוזניות השקסיות שלי~ D: חודש מאי: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 90? איך היה חודש במילה אחת: נחמד 3: דבר טוב שקרה החודש: הרבה!! דבר רע שקרה החודש: לא מעט. התחדשות החודש: הרבה דברים~! D: תקראו הכל בסכמ"ש. סרט\\סדרת החודש: המסע המופלא(?) של ד"ר פראסוס ♥ ספר החודש: Vampire Diaries~ ♥ שיר החודש של טוקיו הוטל: By Your Side ♥ שיר החודש בכללי: כנ"ל~ אדם החודש: אמא ושיין דוסון D: חודש יוני: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יוני: שיהיה סוף שנת לימודים קל. מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש יוני: כנ"ל ושיהנו. יצליחו ויהיו בריאים D: מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: מסיבת סיום~ ^^ חודש מדהים.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאחלן :)

כללי: שם: תומי תאריך לידה: 31.7.1956 גיל: ואו שניה, לחשב... XD 54? יש מצב?
מזל: לביאה מקום מגורים: מועצה אזורית מלפפון. דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) לכולם יש
תמונה שלכם: רילי? איז איט רילי נססרי? חראם על העיניים היפות שלכם. חודש מאי: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 75 איך היה חודש במילה אחת: חביב ביותר ^^ דבר טוב שקרה החודש: משמרות משמרות משמרות, סיימתי עם תושב"ע לכל החיים תודה לאל.. עוד כל מיני דברים קטנים חח..
דבר רע שקרה החודש: לא זכור לי.. התחדשות החודש: מלאאאא בגדים :) סרט\\סדרת החודש: סדרה - פלאשפורוורד
, סרט - סיפורי דגים P: מתה על טים. והשחקן הראשי מזכיר לי את B קצת..
ספר החודש: חיים על דלת המקרר. ספר מרגש ומומלץ
שיר החודש של טוקיו הוטל: אוקי... יייאללה, ממממ.......ביי. שיר החודש בכללי: infinity - the xx אדם החודש: נלול, מאיוש, משוגע, אביקו.. סתיוי ואבא, פפ... יולדי ואופיר ואתי D: חודש יוני: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יוני: שיעבור מהר.. >< מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש יוני: בהצלחוס בבגרויות
מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: מזה מצפים? בקוצר נשימה ודום לב. בגרויות אטצ'... שיהיה לכם חודש מופלא

e t a

New member
../images/Emo118.gifמועצה איזורית מלפפון../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo210.gif XDDDDDDDDDD יווווו

כל פעם שאני נוסעת לאבא שלי אני נוסעת בכביש שש ויש איזה שלב שכתוב שם "מועצה אזורית גזר" ואני תמיד נזכרת בך תומיי ונקרעת מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גזר!

למעלה