התפקדות חודשית.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif התפקדות חודשית. ../images/Emo222.gif

כללי: שם: גיל: מקום מגורים: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים): קישור לפייסבוק: תמונה שלכם:
חודש יוני: איך היה החודש מ- 1 עד 10: איך היה חודש במילה אחת: דבר טוב שקרה החודש: דבר רע שקרה החודש: התחדשות החודש: סרט\תוכנית החודש: ספר\עיתון החודש: שיר החודש של טוקיו הוטל: שיר החודש בכללי: אדם החודש:
חודש יולי: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יולי: מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש יולי: תכנונים לחודש יולי: - - - חודש מדהים.

e t a

New member
../images/Emo118.gifהתפקדות כחולה../images/Emo195.gif

חח איזה מגניב זה שאני יכול להתפקד התפקדות כחולה פה והתפקדות אדומה בפורום סימפסונס.. חח עזבו, אני אוהב צבעים
כללי:
שם: דניאל אשרוב גיל: 18 ו-11 חודשים בדיוק
מקום מגורים: פתח תקווה - וגאה בזה! דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים): מסנג'ר/מייל - [email protected] סקייפ - DanielAsherov קישור לפייסבוק: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1622867152 תמונה שלכם:תהנו(
)
חודש יוני:
איך היה החודש מ- 1 עד 10: 9.. נראה לי, זו תמיד שאלה מוזרה
איך היה חודש במילה אחת: 1809
דבר טוב שקרה החודש:
ארגנתי בעצמי אירוח של עוזי פוקס בתפוז + תחרות חלוקת כרטיסים
סיימתי עם הפסיכומטרי שלי סופסוף
יצא לי להיות המון עם מיכל
המון המון פינות פרוייקטים ודברים חדשים בפורום שלנו
יצא לי לבלות קצת עם תומר
דמומים אקליפס
דבר רע שקרה החודש:
רבתי עם אחותי
הייתי עצוב קצת בגלל ביל
התחדשות החודש: DVD של Tokio hotel TV סרט\\תוכנית החודש: הו, לגמרי אקליפס
ספר\\עיתון החודש: ישראל היום
שיר החודש של טוקיו הוטל: לגמרי ויר שטרבן נימלס אאוס שיר החודש בכללי: אותו אחד ^^ אדם החודש: מיכלוש המפנקת שלייייייייייייייי
חודש יולי:
מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יולי: להנות בעבודה הכיפית שלי ולהיות הרבה עם מיכל
מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש יולי: לנצל את החופש שלכם כדי להיות קצת בפורום
תכנונים לחודש יולי: הרבההה עבודה.. ומנוחה נפשית מהפסיכומטרי
שבוע טוב מקסימות ומקסימים שלי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תתחדש על ה- DVD :)

אקליפס אכן הוא סרט החודש
אחלה חודש

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מתפקדת. ../images/Emo98.gif

כללי: שם: תהילה
גיל: 16. מקום מגורים: ירוחם. דרכים ליצור קשר: מסן - [email protected] אייסי - 296213415. קישור לפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000304505848 תמונה שלכם: נמאס לי כבר מהתמונה הזו
חודש יוני: איך היה החודש מ- 1 עד 10: 10+
איך היה חודש במילה אחת: מדהים
דבר טוב שקרה החודש: סיימתי סופסוף עם הבגרויות, השלמת שעות שינה, אקליפס
דבר רע שקרה החודש:
התחדשות החודש: בגדים, בגדים, בגדים וחצר [
] סרט\\תוכנית החודש: ל י ק ו י - ח מ ה
ספר\\עיתון החודש: שחר מפציע
, מעריב לנוער וראש 1 עם המון פוסטרים וכתבות על דמדומים XD שיר החודש של טוקיו הוטל: Dark Side Of The Sun
שיר החודש בכללי: All Time Low - Lost In Stereo :) אדם החודש: הפורום המדהים הזה
, בנות דודות שלי
חודש יולי: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יולי: שנעבור אותו בשלום ובהמון הנאה
מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש יולי: שיהיה אחלה של חודש :) תכנונים לחודש יולי: בית מלון, לסיים את "שחר מפציע", להמשיך להשלים שעות שינה
- - - חודש מדהים.

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif מתפקדת ../images/Emo6.gif

כללי: שם: שי כליפה גיל: 14 מקום מגורים: מודיעין דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים): מסן: [email protected] קישור לפייסבוק: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1444515312 תמונה שלכם: אין לי כוח עכשיו, אחר כך
חודש יוני: איך היה החודש מ- 1 עד 10: 10 איך היה חודש במילה אחת: מדהים! דבר טוב שקרה החודש: *סיום לימודים *תעודה מעולה! *מלא דברים חדשים *מלא זמן עם חברים D: דבר רע שקרה החודש: *אין התחדשות החודש: *המון, משקפי שמש, עגילים, סנדלים, שלוש שמלות, ועוד דברים שאני לא זוכרת עכשיו XDD סרט\\תוכנית החודש: סרט: צעצוע של סיפור3 תוכנית: that 70's show ספר\\עיתון החודש: ספר: קורבן הקוסם עיתון: עיתון בצפר שלנו שיצא ממש ממש מגניב (ואני כתבתי יותר מחצי ממנו) שיר החודש של טוקיו הוטל: אין X: שיר החודש בכללי: Led Zeppelin - Kashmir אדם החודש: נועה
רננה
חודש יולי: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יולי: המון כיף ובהצלחה מופע סוף שנה XDD מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש יולי: המון כי, תנצלו את החופש כמו שצריך! תכנונים לחודש יולי: המון תל-אביב, המון הופעות, המון חברים והמון המון המון מנוחה :)

e t a

New member
../images/Emo118.gifבהצלחה במופע סוף שנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifעווונה. :)

שם: ליהי היילי רימון.
מקום מגורים: ראש העין.
דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים):[email protected]
קישור לפייסבוק:Lihi Haley Rimon
תמונה שלכם: אממ, לא באלי. P:
חודש יוני:
איך היה החודש מ- 1 עד 10: וואלה לא יודעת, שחכתי כבר מה היה ברובו, ת'אמת אני לא זוכרת כלום.
אז 8?
איך היה חודש במילה אחת: סבב.
דבר טוב שקרה החודש: אממ.
דבר רע שקרה החודש: אממ. יותר מידי כסף יצא לי מהכרטיס אשרי. D:
התחדשות החודש: 3 חולצות יפות. D:
סרט\\תוכנית החודש: ביום שלישי אני הולכת לאקליפס.XD
ספר\\עיתון החודש:
שיר החודש של טוקיו הוטל:
שיר החודש בכללי:
לא יודעת.
אדם החודש: וואלה אין.
חודש יולי:
מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יולי: הרבה מוזה והצלחה במה שאני רוצה לעשות.
מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש יולי: כול מה שהם רוצים. D: רק אם זה דבר טוב!:)
תכנונים לחודש יולי: וואלה, לעבור תאוריה ולמצוא עבודה ולכתוב,לכתוב ולכתוב!
שיהיה חודש מעולה.

e t a

New member
../images/Emo118.gifבהצלחה בתיאוריה ובכתיבה../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

אהבתי את התמונה

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif התפקדות

כללי: שם: מיכל ששון גיל: 19 מקום מגורים: פתח תקווה, עיר של זקנים ודוסים דרכים ליצור קשר: מסנג'ר/מייל - [email protected] קישור לפייסבוק: אף פעם לא באמת הסתדרתי עם פייסבוק!! תמונה שלכם: חברים, חברים, חברים עד הסוף המר!! |שמשחודש יוני: איך היה החודש מ-1 עד 10: 9.. אופטימית לא הכל מושלם איך היה החודש במילה אחת:איזי! (אח שלי) דבר טוב שקרה החודש: 1. איזי חזר מחו"ל לביקור לחודש! 2. הייתי המון עם דני
2. דני השתכנע והסכים לטוס איתי להודו לשלושה חודשים (עם אופציה לשנה) 3. ראיתי המון סימפסונס! 4. דמדומים 3 5. דני סיים עם הפסיכומטרי!! (חתיכת הקלה גם בשבילי) דבר רע שקרה החודש: צבא!!
התחדשות החודש: בובת וודו מגניבה מטקסס! סרט/תכנית החודש: דמדומים 3 ספר/עיתון החודש: דמדומים שיר החודש של טוקיו הוטל: השיר עם המילה המגניבה אישקלבנדיש!! שיר החודש בכללי: alive - pearl jam אדם החודש: דני ואיזי! שאפילו מחבבים אחד את השני לאט לאט...
חודש יולי: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יולי: להצליח לשמח את דני ביום הולדת שלו בסוף החודש! הציפיות שלו וכושר התכנון שלי לא גבוהים באותה מידה אז זה די קשה
מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש יולי: שלום עולמי
תכנונים לחודש יולי: חודש שכולו דני

Michal PRS

New member
ררר לא מצליח לי להוסיף תמונה היום...

היתה אמורה להיות תמונה של דני ושלי, ושל עוד 2 חברים שלנו מחזיקים אבוקדו!!

e t a

New member
../images/Emo118.gifאני בעד התכנונים שלך לחודש יולי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

ואהבתי גם את מה שאת מאחלת לעצמך

DeathK

New member
../images/Emo59.gif בהצלחה! ../images/Emo6.gif חודש כייף

3 חודשים בהודו? ומה אני אמור לעשות בלעדיכם אה? איך אני אוציא גימלים מיכל??

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח אתה מוזמן להצטרף ../images/Emo8.gif

למרות שבלה לא תשרוד את זה

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif טוב מהר

כללי: שם:כרמל :> גיל:16 החודש 17 :O מקום מגורים:ת"א baby ! דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים): מסן [email protected] טויטר [ מוזמנים לעקוב אחריי ביצ'ס ] carmelXP קישור לפייסבוק:פחחחחח למי יש פיסבוק היום ? תשתדרגו לטויטר ! תמונה שלכם:אחר כך P: חודש יוני: איך היה החודש מ- 1 עד 10:10 איך היה חודש במילה אחת: סבביש דבר טוב שקרה החודש:חופשששששששש וסיימתי עם תנ"ך היסטוריה ולשון לכל החיים :O דבר רע שקרה החודש:אני מזדקנת ושנה הבאה אני כבר סוניור! G התחדשות החודש:2 חולצות בגד ים ספר [ בריקינג דאון -בעברית אני פשוט לא זוכרת מה זה בעברי ואין לי כוח לסובב את הראש ] ואממ לא זוכרת :O סרט\\תוכנית החודש:טוב אממ סרט - אקליפס דהה ! [זה נחשב סרט החודש כי טכנית ראיתי אותו ב30 P: ] וסדרה - אחת שיודעת glee ו90210 ספר\\עיתון החודש:ספר בריקינג דאון [ קניתי אותו ב30 לחודש יוני ! שוש ! ] שיר החודש של טוקיו הוטל:פחח שיר החודש בכללי:דיי מה רציני ? כל השירים שכתבתי בסיכומים שבועיים שלי XD אדם החודש:חנה , עדי , שני מי עוד מי עוד היו עוד כמה XD חודש יולי: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש יולי:מזל טובבבבבבבב ושאני אצליח להשתלט על העולם [לפחותלהתחיל XD}] ושאני אשאר בת 16 / 17 תלוי מתי זה יצא לעולמים :O ושאני אוכל לשיר לעצמי את השיר של אול טיים לואו [פארטי סיין ]- " סטיי סאבנטיןןןןןן דה פארטי סיין האז גוט דה באסט אוף מי ! " XDDD מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש יולי:שיגידו לי מזל טוב ושיהיו אזרחים נאמנים לי :> תכנונים לחודש יולי:אמממ לסיים עם הבגרות במתמטיקה [ועם הבגרות החוזרת באנגלית שאין לי מושג למה אני הולכת אני הולכת סתם לכיף XD ]וללכת להזכרה של סבתא שלי באותו יום [ חשוב לי מאוד מאוד ] אממ יומהולדתתתתתתתתתתתתתת להשתזף
מפגש אול טיים לואו וגם מפגש פורום [ ראשון שלי :O אף פעם מזה 4 שנים בפורום הזה -כן 4 שנים ? :O כן :>- במפגש פורום אחד אפילו :O חוץ מזה שבהופעה של טוקיו פגשתי כמה בנות שהיו פה XD ] אממ צו ראשון :O ולעבור בהצלחה את התאוריה ביום שלישי :>

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif קוראים לו שחר מפציע ../images/Emo6.gif

חחחחחחח... להשתלט על העולם XD חודש מעולה

e t a

New member
../images/Emo118.gifלול, סיימת כבר את שחר מפציע../images/Emo35.gif

למעלה