../images/Emo221.gif Yessir ../images/Emo196.gif
כללי: שם: קמע גיל: 15...בנובמבר.. :\ מקום מגורים: ראשון לציון. דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים): מסן, סקייפ, פייס, מייספייס, טוויטר, דייליבות', יוטיוב... אני נמצאת בהרבה מקומות. XD פרטים בהודעה פרטית. קישור לפייסבוק: תבקשו בפרטי, בבקשה.
חודש אוגוסט: איך היה החודש מ- 1 עד 10: 8.5 איך היה חודש במילה אחת: בסדר. דבר טוב שקרה החודש: * בת הדוד שלי ביקרה אצלי! D: * יצא לי להיות Co-host בשידור של מכר בריטי שלי בבלוג טי-וי! D: * שיין דוסון ענה על השאלה ששאלתי אותו בלייב ביוסטרים!! * העליתי מלא תמונות מלונדון והדרמה! * קיבלתי שתי פינות בפורום!
* התחלתי להיפתח ולהיות יותר חברותית! * הרבה ביקורות חיוביות מריקי גל ושושיק שני! * ההתאהבות שלי לדיביל אחד (וכן, הוא דיביל, ולא סתם דביל רגיל) פסקה! D: * צילומים. * מסיבות יום הולדת למכרה ולאבא שלי! * הוכחתי שיש לי חברים נהדרים. 3> * כתבתי עוד שני שירים! 85 שירים כתובים!!
* דיברתי עם ידידים שלא ראיתי מזמן! * חזרתי לעשות ספורט! * הכרתי ידידים חדשים! * הכרתי זמרים חדשים! * התרגלתי לסקרימו, האווי מטאל והארדקור! * החבר'ה מסטיר פריי טי-וי (
http://www.youtube.com/ST1RFRYTV ) הזכירו את השם שלי כמה פעמים בשידור החי שלהם מבלוג טי-וי!
* התחלתי לקרוא את יומני הערפד 3! * התחלתי לעניין את יעל ביומני הערפד! * התחלתי לעניין מישהו ביוטיוב!
* סאבסקרייברים חדשים! * מלא עצות מההורים! * אני כבר לא מפחדת בנוגע לענייני בנים! * רחצנו את הכלבה! (LOL) * הייתי בבית התפוצות עם אבא! * אף יתוש\ה לא עקץ\ה אותי!
* עוד הרבה דברים שאני לא זוכרת כרגע...יאי!
דבר רע שקרה החודש: * חום נורא ואיום. * כמה אנשים שעיצבנו אותי...מאוד. * בעיות בנים. * שיעמום. התחדשות החודש: חברים חדשים.
סרט\תוכנית החודש: סרט: אקליפס. תוכנית: תנו לסוני צ'אנס – בגלל ההופעה של ג'ף!
ספר\עיתון החודש: ספר: Burned – P.C and Kristin Cast עיתון: ראש 1 שיר החודש של טוקיו הוטל: By Your Side שיר החודש בכללי: Rather Be Dead – Refused New Noise – Refused Back to the 80s – AQUA By Your Side – Tokio Hotel Monsoon – Tokio Hotel World Behind My Wall – Tokio Hotel In Die Nacht – Tokio Hotel Hilf Mir Fliegen – Tokio Hotel Transformers Rap – Smosh (לא, הוא לא עוזב אותי) Bad Bromance – Shane Dawson I'm Just A Baby – Dave Days feat. Tay Zonday Act Appalled – Circa Survive Runaway – Creating Constellations אדם החודש: דניאל (בת הדוד שלי), אמא, אבא, שנטל, לורן, ניקולס, שאנל, אנג, תהילי ותומי.
חודש ספטמבר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש ספטמבר: שאני אהנה ואצליח בלימודים! מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש ספטמבר: כנ"ל. מי שלא לומד\ת – בהצלחה בבסיס \ עבודה! תכנונים לחודש ספטמבר: * ללמוד * להפיק פארודיות * להצליח בדרמה ובאוברטון * לביים ולכתוב עוד תסריטים. * לבלות קצת!
- - -
חודש מדהים.