התפקדות-חודש אפריל

A t z a

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות-חודש אפריל../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שם: גיל: מיקום: מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל: שיר החודש שלי: אמן החודש שלי: משהו שעשה לי את חודש מרץ: משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל: פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם: הערות\הארות\תלונות\מחמאות\מסרים: תמונה: תתפקדו
אל תגרמו ללב שלי להשבר מקצת תגובות
שיהיה לנו חודש מוצלח!

יומולדת../images/Emo65.gif+ הופעה של איגי../images/Emo99.gif

שם: אתי גיל: ב20.04 אני יהיה 21 מיקום: בית שאן |חור| מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל: [email protected] שיר החודש שלי: זכיתי לאהוב בהופעה של עברי אמן החודש שלי: עברי! משהו שעשה לי את חודש מרץ: הופעה של עברי ושל בית הבובות משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל: יומולדת
והופעת יומולדת של איגי ב24 [הופעה ראשונה שלי של איגי] פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם: ג'נגו
עברי לידר
חומר מקומי וכו' [יש הצצות לפורומים נוספים] הערות\הארות\תלונות\מחמאות\מסרים: אההה מתרגשת [אה.. יש גם לליל יומולדת החודש כפרעליל!!
תמונה: ורק בגלל זה
אני וליל

Oyster Girl

New member
הלב שלך נשבר כשיש קצת תגובות../images/Emo12.gif? ../images/Emo54.gif

אבוי, איזה שבירות
מי שלא מגיב, בן של זונה
שם: מיכל גיל: עוד מעט 18 מיקום: כפר סבא מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל: שלחו לי מסר ואני אתחשב
שיר החודש שלי: כדורגל של איפה הילד, "Positively 4th Street" של בוב דילן
אמן החודש שלי: חמי
? משהו שעשה לי את חודש מרץ: לא היה ממש, אבל אני חולה על המורה שלי לנהיגה
משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל: הופעות של חמי
!!!!!, סיום הצילומים!!!!!!!!!!!!!! והאמת שבתחילת מאי כבר מפסיקים ללמוד, לא
? ברוך השם! פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם: חמי רודנר, טים ברטון, רוק ישראלי וסרטים וקולנוע הערות\הארות\תלונות\מחמאות\מסרים: אמרתי כבר שמי שלא מגיב, בן של זונה
? תמונה: ג'וני טעים גם עם דם בשיניים

A t z a

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo6.gifנו מה,זה עצוב..../images/Emo80.gif

anna871

New member
../images/Emo13.gif

שם: אנה גיל:20 מיקום:מוסקווה מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל: [email protected] , 289341006 שיר החודש שלי:מסתובבים

הנה דנע, בשבילך:}

שם: הוד גיל: 17 מיקום: יבנה מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל: [email protected] שיר החודש שלי: רדיוהד-ג'סט,יעל נעים-ניו סול אמן החודש שלי: רדיוהד ויעל נעים משהו שעשה לי את חודש מרץ:
משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל: משכורת,טיול שנתי,טסט
,חופש פסח
פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם: חמי רודנר,מתופפים,הישרדות,היהודים הערות\הארות\תלונות\מחמאות\מסרים: אם הייתי יודעת שהיום הזה הולך להיות חרא,לא הייתי קמה. תמונה:

Peeeach

New member
מתפקדת.. :) !!!!!!

שם: מור/תות מכני/שבי/בינקי/בולי/ג'חנון/ג'/ ואיי יש עוד מלא אבל לא זוכרת גיל: 15[= אחלה גיל מיקום: בש בש בש בש בש בע מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל: [email protected] מרשה להכנס.. שיר החודש שלי: אממ... ואיי..אמממ... אה!! צליל מכוון :) ונשל הנחש אמן החודש שלי: מאיר אריאל
משהו שעשה לי את חודש מרץ: אממ.. יציאות נחמדות לפנים[= וטיול בן של זונה :)!! משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל: אמ.. חשבון טלפון? יא מאמיה.. פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם: חמי רודנר- לפעמים, הבנות נחמה, אינפקציה, ורגאי לפעמים הערות\הארות\תלונות\מחמאות\מסרים: הערות : אין הראות: אין תלונות: בוודאי שאין .. אה יש!! מתי הופעה? מחמאות: ח"ח ? למי שבאלו מסרים: לא יודעת.. תמונה: טיול יאללה

kepit

New member
מישו נכנס לחנות דווקא נחמד מאוד

שם:סתיו\סנארף\קפיט\שושנה. גיל:14 וחצי מיקום:ב"ש מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל:[email protected] תרגישו חופשי...266860089 כנ"ל שיר החודש שלי:שיר על הים-הפיל הכחול
אמן החודש שלי:הפיל הכחול!
משהו שעשה לי את חודש מרץ: ממ יש הרבה..אני כבר לא זוכרת..טיול שנתי,יומולדת של עדיאל,אתמול,כסף,הופעות למיניהן.. משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל:הופעה של שלומי יום שני הופעה של הדג נחש יום שני ת"א חופש פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם:גפנה והעוגיות!
הערות\הארות\תלונות\מחמאות\מסרים: כואב לי החור החדש!;[ תמונה:גם מהטיו"ש

A m 0 s

New member
הנה...

שם: Amos גיל:14+ מיקום: כדור הארץ - אסיה - ישראל - הו"ה מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל: 204685990 שיר החודש שלי: דלתות נפתחות אמן החודש שלי: דנה ברגר משהו שעשה לי את חודש מרץ: אההה... משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל: הופעות פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם: דנה ברגר סיון שביט, פה, רוק ישראלי, חומר מקומי, איתי פרל וביורק לפעמים.. הערות\הארות\תלונות\מחמאות\מסרים: חחחחחחחחח תמונה: לא!

מאיה911

New member
תהיו גאים בי../images/Emo9.gif.. קיבלתי 100 בהיסטוריה!!!!!

שם: מאיה גיל: 15 וחצי מיקום: מרכז
מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל: מסר! שיר החודש שלי: לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ- אהוד בנאי, דבש- ארי גורלי ורעות יהודאי ועוד חוזר הניגון- ברי סחרוף אמן החודש שלי: אהוד בנאי משהו שעשה לי את חודש מרץ: טיול שנתי
והוא
משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל: פסחחחחח
! להיות מלא מלא בים פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם: הערות\הארות\תלונות\מחמאות\מסרים: תמונה:
!

A t z a

New member
יווו../images/Emo6.gifאיזה קושקוש../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo80.gif

הורס
!! וסחטיין על ה100 מאיעוז

A t z a

New member
מתפקדת../images/Emo80.gif

שם: דנה גיל: עוד מעט 18,אמא.. מיקום:עליית גג מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל: מסרים שיר החודש שלי: פעם אחת,כולם מדברים עם כולם אמן החודש שלי: איגי
(ההופעה וזה
) משהו שעשה לי את חודש מרץ: בית ריק,ההופעה,הרבה יציאות כיפיות וכו' משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל: טיול שנתי,הופעות וכיף פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם: חמי רודנר,שלומי שבן,חומר מקומי וכו' הערות\הארות\תלונות\מחמאות\מסרים: הצילווווווווווווווווווו אני מתאבדתתת מרוב כאבבבבב תמונה:

ירדן88

New member
מתפקדת!

שם:ירדן גיל:14 ותשע!!!
מיקום:חדר מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל: שיר החודש שלי:the reason-hoobastank ועוד שלהם.. אמן החודש שלי:hoobastank!!
משהו שעשה לי את חודש מרץ:הרבה ת"א!טיול שנתי,פורים ואחלה מבחנים
משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל:בעיקר כיף. כאילו,.אני מקווה
פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם:עקרות בית נואשות הערות\הארות\תלונות\מחמאות\מסרים: תמונה:

a d i 8

New member
../images/Emo195.gif

שם:עדי גיל:עוד 17 ימים 18!!
מיקום:חדר מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל:מסר שיר החודש שלי:Nirvana-You Know You're Right אמן החודש שלי:נחשו
משהו שעשה לי את חודש מרץ:המון יציאות,המון כיף
משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל:יומולדת 18!!!!!DDD: פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם:נירוונה,שייגעצ[כבר לא ממש האמת....]אמממ רוק... הערות\הארות\תלונות\מחמאות\מסרים:מתיש מתיש. תמונה:

ססילייה

New member
אויש, דנה...הכל בשבילך.../images/Emo140.gif

אומנם מזמן לא שמעתי את איגי, ועכשיו פתאום נכנס בי החשק.
שם: לירון.(ליל) גיל: אוטוטו 20.
מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל: [email protected] שיר החודש שלי: הינך יפה-הפרוייקט של עידן רייכל אמן החודש שלי: סטנגה.
משהו שעשה לי את חודש מרץ: איתמר וכל החבר'ה מב"ח. משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל: יום הולדת, קעקוע, הדממה.. פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם: שייגעצ, ג'נגו..מקושרים
הערות\הארות\תלונות\מחמאות\מסרים: חחחחחח אל תתנו ליודפת לגעת לכם בדיסקים!!!היא מבלגנת אותם!

Tzassa

New member
../images/Emo9.gif

שם: צליל. גיל: 14. מיקום: צפון. מסנג'ר\אייסיקיו\אימייל: [email protected] שיר החודש שלי: כשזה עמוק - קורין אלאל, Dream Theater - One Last Time, Stone Temple Pilots - Plush. אמן החודש שלי: Dream Theater. משהו שעשה לי את חודש מרץ: לא יודעת. P: משהו שאני מחכה לו בחודש אפריל: לא יודעת גם. פורומים אחרים שאפשר למצוא אותי בהם: עברי לידר, חומר מקומי.

למעלה