התפקדות חודש יוני

always be me mc

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות חודש יוני../images/Emo124.gif

טוב נו הגיע הזמן שנעשה עוד התפקדות לא?
יאללה: שם: גיל: מיקום: ? תוכנית אהובה: תוכנית שאליה מתגעגעים: שחקן אהוב מהערוץ(בונוס ליעל חח): שחקנית אהובה מהערוץ: משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: תלונה על החודש הקודם: מסר לאומה: וזהו בערך

always be me mc

New member
מתפקדת../images/Emo141.gif

שם: גליה גיל: 18 מיקום: עירה הבירה שלנו
תוכנית אהובה: "אנשים יפים" בהווה בערוץ 3 המ.. וגם האוס בעוד בעבר היו אלה "מכושפות", "כן, מותק" "רפואה שלמה" "נעדרים" בקיצור רוב הסדרות שממש אהבתי נגמרו אבל לפחות יש את אנשים והציניות של האוס
תוכנית שאליה מתגעגעים: מכושפות(עונות ראשונות), רפוא"ש(עונות ראשונות), נעדרים(כל העונות) וגם כל העונות של "כן מותק" ושלא נדבר על "נני" שאני מתגעגעת אליה בטירוף
שחקן אהוב מהערוץ: יו לורי בוודאי.. כי תראי יעל בסה"כ אני מסמפטת את הבן אדם וחושבת שהוא שחקן טוב מאוד זה פשוט שהמראה החיצוני שלו לא ממש עושה לי את זה חח אז מזל שהוא שחקן מעולההההההההה
שחקנית אהובה מהערוץ: ברור שתמיד אלה יהיו רוזה, אליסה והולי
ואולי גם ויויקה
משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: סיום רוב הבגרויות בהצלחה(אמן לזה
) תלונה על החודש הקודם: שבוע הבגרויות שהיה דחוס עם ספורט, חיבור, תקשורת, אישות ודינים
מסר לאומה: תמיד עדיף לאהוב מלשנוא
אה וכמובן עדי תתחתני איתי!!

adi love noa

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם:עדי,למרות שכרגע כולם קוראים לי דושינקה(אל תשאלו למה) גיל:17 ו-7 חודשים מיקום: ?ישראל,נגב,דימונה
תוכנית אהובה:אני מניחה שמהערוץ,אז כרגע מדיום תוכנית שאליה מתגעגעים:חברים שחקן אהוב מהערוץ(בונוס ליעל חח):אין... שחקנית אהובה מהערוץ:הולי,פטרישיה,אליסה,ויש עוד מלאא משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה:לגמור את שתי הבגרויות האחרונות וחופששש תלונה על החודש הקודם:בגרויות,זה אומר הכל
מסר לאומה:אין דבר יותר טוב מחופש
אה וגליה מי יכול לעמוד בפניך?יאללה מתחתנים

adi love noa

New member
אני בעד אוסטרליה או קנדה

או יוון שלשם אני שטה בחופש(מקווה שזה יצא לפועל
) אבל אם לא אז נתפשר על הוואי...

always be me mc

New member
אוף גם לי בא לנסוע ליוון../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

ושוב החיים אינם הוגנים למרות שאמא שלי רוצה שנגיע לאיזה אי או משהו קרוב לאנגליה

YaEl 15

New member
לכו לאנגליה, תאתרו את יו לורי, תרדימו אותו,

ותביאו אותו לפה

YaEl 15

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: יעל.. חח.. גיל: 15 מיקום: ? תוכנית אהובה:
תוכנית שאליה מתגעגעים: "מכושפות", "בוסטון ליגל", ועוד.. שחקן אהוב מהערוץ(בונוס ליעל חח):
יויו לורי.. (חח תודה לגליה על השאלה
) שחקנית אהובה מהערוץ: אליסה, הולי, וגם ליסה אדלשטיין... משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: החופש הגדול
תלונה על החודש הקודם: מבחנים
מסר לאומה: אננננננננננננני רוצה חופשששששששש!!

mordillogirl

New member
מתפקדת

שם: ענת גיל: 13 באוגוסט (ובלי דעות קדומות על הגיל הזה!) מיקום: ישוב נידח בעמק יזרעאל תוכנית אהובה: האוס תוכנית שאליה מתגעגעים: מפגשים מהסוג השלישי שחקן אהוב מהערוץ: יו לאורי! שחקנית אהובה מהערוץ: רוז מקגואן (פייג' במכושפות) משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: חופש גדול! תלונה על החודש הקודם: הייתי עסוקה בלחרוש למבחן התאבדות במתמטיקה.. מסר לאומה: אני הולכת להיכשל במתמטיקה!!

adi love noa

New member
זה בסדר גם אני כנראה נכשלת במטמתיקה../images/Emo9.gif

את אוהבת את האוס,בוסטון ליגל וגם את יו-יעל יש לך כפילה
ואת אוהבת את רוז,נכון היא מותק?אל תתני לגליה להשפיע עליך... מה רע בגיל 13?הכל היה הרבה יותר יפה שהיתי בת 13

YaEl 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענת, יחד ננהל פה --->

שלטון טרור בסגנון האוס... ולגבי בוסטון ליגל, *שיעול* תרדי למטה להצביע ל'חוליה החלשה *שיעול*

mordillogirl

New member
אני יודעת מה נעשה!

פוסטרים של האוס יודפסו ויחולקו לכל חברי הפורום וכל שבוע יהיו לפחות 2 שירשורי תמונות של האוס

always be me mc

New member
אוי מפגשים מהסוג השלישי היה טובבבבב../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

ואל דאגה נדמה לי כל הפורום הזה נכשל במתמטיקה
לפחות יש לנו מכנה משותף(
) חוץ מהסדרות

danielle23

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: דניאל גיל: 15 מיקום: חיפה תוכנית אהובה: אממ.. האוס (?) תוכנית שאליה מתגעגעים: בוסטון ליגל, אד
ו-וויל וגרייס שחקן אהוב מהערוץ: הממ.. שאלה קשה מידי שחקנית אהובה מהערוץ: סיימ.. אולי ג'ולי בוואן משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: לסיפ בצפר!!! =]=]
(השנה
) תלונה על החודש הקודם: לא משנה
מסר לאומה: (או לפורום במקרה הזה P=) סורי שאני לא הרבה בפורום בזמן האחרון, אני פשוט דיי עסוקה.. אבל אני עדיין אוהבת אתכן/ם

always be me mc

New member
ההרגשה היא הדדית../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

וזו רק אני או שנהיה פה דביק לאללה ? חח

למעלה