התפקדות חודש מרץ

Forever NemeSh

New member
../images/Emo124.gif התפקדות חודש מרץ ../images/Emo205.gif

שם
סטאנד-אפיסט אהוב במיוחד
הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה
מסר לאומה

...

שם: אביטל גיל: 17.5 מיקום: מרכז סטאנד-אפיסט אהוב במיוחד: אורי חזקיה, יוסי טרבלוס, אדם שרון הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה: אודי ואביעד ביום שישי שעבר. הופעת הסטנדאפ האחרונה לפני זו הייתה ממש מזמן.

אני? כן, למה לא?

שם: סיון גיל: לא מנומס לשאול, אבל 19 מיקום: עיר הקודש ראשון CT סטאנד-אפיסט אהוב במיוחד: אבא שלי :D, ומהמוכרים, ירון ברלד הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה: כל אחת. מסר לאומה: פורנוגרפיה זה עיניין של גאוגרפיה

אני אני אני

שם: אני גיל: זקנה מיקום: ראשון העיר העתיקה סטאנד-אפיסט אהוב במיוחד: ארז שלם הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה: טובה? אממממ וואי לא זוכרת...אה כן שחר חסון בערב שכונה בבמה פתוחה עם 20 איש בערך מלא בבדיחות פרטיות שגם הקהל צחק משום מה... מסר לאומה: סטואי גריפין תעשה לי ילד!

../images/Emo26.gif

אמיתי טויטו 22 בית שמש (
) אדם שרון הרבה זמן לא הייתי בסטאנדאפ
אני חי בסיטקום

lol

שם: עידן | ישאר רווק עד גיל 40 ויגדל חתולים| סיני גיל: עזבו אותי במנוחה-קטין!!!!111 מיקום: לא רחוק מחברון..בחולון שמה סטנדאפיסט אהוב במיוחד: סבתא שלכם במגרה! אני מקווה שהבנתם
מסר לאומה- תשתו הרבה חלב זה עושה חצ'קונים.

EagleGirl

New member
בוקר טוב

שם: סיון גיל: 17 וחצי... מיקום: פ"ת עיר האורות סטאנד-אפיסט אהוב במיוחד: חיים אלמקיס הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה: לא זוכרת... אבל משהו מכו הופעה די מלאה של חיים אלמקיס לפני 3 חודשים.... וישראל קטורזה בשבועות. מסר לאומה: אמא בלעדייך העולם עצוב ורע!

FreestyleBoy

New member
מה איתי?..../images/Emo3.gif

שם-אביב גיל-19 מיקום-ראשון סטנד אפיסט אהוב במיוחד-אדם שרון ללא ספק! הופעת סטנד אפ הכי טובה שראיתי לאחרונה-של רוני ששון מסר לאומה-אל תאמינו למסרים

../images/Emo163.gif

שם --> ליאור גיל --> 19 מיקום --> מבשרת ציון סטאנדאפיסט אהוב --> רועי לוי הופעת {וכו'} --> החבר'ה הטובים מסר לאומה --> תחשבו חיובי

Forever NemeSh

New member
../images/Emo205.gif

שם
טל (נמש)
"אני בתוך הבית נמצא בתוך החדר האינטימי שלי.." בראשל"צ.
סטאנד-אפיסט אהוב במיוחד
שחר חסון, מני עוזרי (קורע אותי מצחוק
) וליעוז.
הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתי לאחרונה
כולן
מסר לאומה
העולם מצחיק אז צוחקים

למעלה