התפקדות חודש ספטמבר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif התפקדות חודש ספטמבר ../images/Emo70.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

קצת על עצמכם-
שם-
תאריך לידה-
מין-
מיקום גיאוגרפי-
שם לֵבֵּן-
שם לֵבָּת-
הסלב האהוב עליכם ביותר-
תוספת מועדפת לפיצה-
קצת על הפורום וקאנטרי-
כיף לך איתנו?
טענות/תלונות/נקודות לשיפור/שימור?
זמר הקאנטרי שעשה לך את החודש-
זמרת הקאנטרי שעשתה לך את החודש-
להקת הקאנטרי שעשתה לך את החודש-
שיר הקאנטרי שעשה לכם את החודש-
אלבום הקאנטרי שעשה לכם את החודש-
ציון לפורום מ-1 עד 5-
מי חבר הפורום הכי סקס-
האם אתם חושבים שאחרי הנטישה המתוקשרת של צ'ן מגיע לה להישאר אדומה?
חודש שעבר-
סרט-
סדרה-
ספר-
שיר-
להקה-
אלבום-
זמר/ת-
ציטוט-
מסעדה/מאכל-
מקום בילוי-
החודש הנוכחי-
האם האחד בספטמבר מחזיר זיכרונות נעימים?
חזרתם היום למסגרת לימודית כלשהי?
אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו-
ספר שאתם מתכוונים לקרוא-
בונים סוכה?
צמים?
אוכלים גם את שאר חלקי הדג ולא רק את הראש?
אין באמת בשר בראש. מה יש לאכול שם
גם לכם יש סבתא משוגעת שעוקרת לדגים את העיניים ושמה במקום זיתים שחורים כדי שהדגים יראו גותים?
בוחן פתע!
לאיזה אישיות נסגדת, נערצת, מהממת ומושלמת יש החודש יומולדת?
לסיכום-
מה קורה?
מה נשמע?
באים לפה הרבה?
שדרו לנו מסר קצר לאומה-
ומוטו לחיים-
ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד. מדגישומטיק לנוחיותכם

LeAnnDylan

Well-known member
משמשת דוגמה אישית

קצת על עצמכם- שם- דילן תאריך לידה- 26/9 מין-
מיקום גיאוגרפי- ז"י שם לֵבֵּן- עידן/דין שם לֵבָּת- ליאן הסלב האהוב עליכם ביותר- אני |שוע1| סתם אממ בטח ליאני אבל גם דרו ופייפר
אם תשאלו מי הפייבוריט פרסון שלי בעולם אבל התשובה תהיה צ'לסי הנדלר!!!#@$@#
תוספת מועדפת לפיצה- פטריות קצת על הפורום וקאנטרי- כיף לך איתנו? לסירוגין
טענות/תלונות/נקודות לשיפור/שימור? תפסיקו להיעלם
זמר הקאנטרי שעשה לך את החודש- בלייק שלטון זמרת הקאנטרי שעשתה לך את החודש- ג'וליאן האף/הוג' להקת הקאנטרי שעשתה לך את החודש- שוגרלנד ולב"ט
שיר הקאנטרי שעשה לכם את החודש- ווקינג אין ממפיס
לייק זה לא שיר קאנטרי אבל בגרסה של SL ולב"ט זה קאנטרי
אלבום הקאנטרי שעשה לכם את החודש- All About Tonight ציון לפורום מ-1 עד 5- 5. גם כשאתם גייז
מי חבר הפורום הכי סקס- אני האם אתם חושבים שאחרי הנטישה המתוקשרת של צ'ן מגיע לה להישאר אדומה?
חודש שעבר- סרט- המלאכיות של צ'ארלי סדרה- Covert Affairs וצ'לסי לייטלי כמובן ספר- Are You There, Vodka? It's Me, Chelsea שיר- Walking In Memphis ולצערי אני צריכה להתוודות שגם "שפת האגוזים" היה שיר החודש שלי ולו רק בשל החרישה הנוראית שהוא עבר בפאקינג ארבעה ימים מסכנים. ולא, לא הייתה לי כל שליטה על המתרחש
להקה- לב"ט ושוגרלנד אלבום- The Higgins - Dreamers Like Us זמר/ת- רינת גבאי
סתם
ליאני כמובן
מה נו הייתה לה יומולדת
ציטוט- "I took this summer and I took my lady parts on tour. And I'm calling it, wait for it, 'coslopa-palooza'." מסעדה/מאכל- קוצ'ינה בר מקום בילוי- המקום היחיד שביליתי בו חוץ מהגן זה הבית של יהונתן (טוב וגם הבית של חן
) החודש הנוכחי- האם האחד בספטמבר מחזיר זיכרונות נעימים? ממ כן ה-1 בספטמבר היה תמיד נחמד. זה כל שאר הימים שעקבו לו שלא אהבתי
חזרתם היום למסגרת לימודית כלשהי? התחילה השנה בגן היום והיה לי יום נהדר! אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו- ממ כל דבר של ליאן ספר שאתם מתכוונים לקרוא- אחד מהשנים שרווית הביאה לי
בונים סוכה? סבא בונה
צמים? אכן. השאלה החשובה יותר אגב היא האם קניתם פאזל לכיפור אוכלים גם את שאר חלקי הדג ולא רק את הראש? בהחלט אין באמת בשר בראש. מה יש לאכול שם שאלה טובה
גם לכם יש סבתא משוגעת שעוקרת לדגים את העיניים ושמה במקום זיתים שחורים כדי שהדגים יראו גותים? יו כן! איך ידעת
בוחן פתע! לאיזה אישיות נסגדת, נערצת, מהממת ומושלמת יש החודש יומולדת? |שוע1| לסיכום- מה קורה? Are You There, Vodka? It's Me, Chelsea מה נשמע? The Higgins - Where Does The Time Goes באים לפה הרבה? לצערכם כן שדרו לנו מסר קצר לאומה-
+
=
+
=
+
=
+
=
+
=
ומוטו לחיים- If it walks like a slut and quacks like a slut, it might be a slut ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד. כפרווות הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

West Doll

New member
../images/Emo197.gif

קצת על עצמכם- שם- חן. תאריך לידה- 3/6 מין- נקבה מיקום גיאוגרפי- פה. שם לֵבֵּן- מה? שם לֵבָּת- מי? הסלב האהוב עליכם ביותר- אייייף אם היית שואלת אותי בגיל 12 הייתי חופרת לך
קיצר אני אוהבת את כל הפקאצות
תוספת מועדפת לפיצה- פטריות קצת על הפורום וקאנטרי- כיף לך איתנו? כמובן כמובן טענות/תלונות/נקודות לשיפור/שימור? אני מתלוננת על הווסט דול הזאת. מה נראה לה שהיא לא כותבת! זמר הקאנטרי שעשה לך את החודש- בלייקי זמרת הקאנטרי שעשתה לך את החודש- טיילור סוויפט. להקת הקאנטרי שעשתה לך את החודש- שוגרלנד שיר הקאנטרי שעשה לכם את החודש- נו בטח סטאק לייק גלו. אלבום הקאנטרי שעשה לכם את החודש- שמעתי את האלבום של בלייק שקניתי ואת של ג'ול. ציון לפורום מ-1 עד 5- 5. תמיד! מי חבר הפורום הכי סקס- אני. האם אתם חושבים שאחרי הנטישה המתוקשרת של צ'ן מגיע לה להישאר אדומה? די ביץ'
חודש שעבר- סרט- סולט. סדרה- דם אמיתי. ספר- דם אמיתי. שיר- נו אני לא זוכרת! להקה- שוגרלנד (יש לי דז'ה וו) אלבום- של בלייק ושל ג'ול. זמר/ת- נו טיילור סוויפט
וג'סטין ביבר כמובן. אה ושרית חדד
ציטוט- שאני אזכר במשהו אני אודיע לכם. מסעדה/מאכל- יו איזה מקום בירושלים. איזה רביולי
מקום בילוי- תל אביב. אה ויצאתי לאיזה פאב באזור התעשייה בפ"ת. היה כיף! החודש הנוכחי- האם האחד בספטמבר מחזיר זיכרונות נעימים? לא מחזיר לי שום זכרונות. חזרתם היום למסגרת לימודית כלשהי? מי יצא? אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו- שוגרלנד. ספר שאתם מתכוונים לקרוא- יש לי ערימה שלמה של ספרים. בונים סוכה? ברור. צמים? ברור. אוכלים גם את שאר חלקי הדג ולא רק את הראש? יאק. אין באמת בשר בראש. מה יש לאכול שם דונט אסק מי. גם לכם יש סבתא משוגעת שעוקרת לדגים את העיניים ושמה במקום זיתים שחורים כדי שהדגים יראו גותים? אוייש איכס! |חומה| בוחן פתע! לאיזה אישיות נסגדת, נערצת, מהממת ומושלמת יש החודש יומולדת? נו צליל
לסיכום- מה קורה? כרגע לא קורה כלום. מה נשמע? כרגע אני לא שומעת כלום. באים לפה הרבה? בזמן האחרון לא כ"כ. שדרו לנו מסר קצר לאומה- תעשו רפרש ותבדקו את תיבת המסרים. ומוטו לחיים- לייף'ס אה ביץ' ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד. נו אין לי תמונות!

עונה

קצת על עצמכם- שם- דרור\ית תאריך לידה-12\23 מין-נקבה. מיקום גיאוגרפי-מזרח התיכון שם לֵבֵּן-יהונתן שם לֵבָּת-ענבר הסלב האהוב עליכם ביותר-ממ אין אהוב אהוב בינתיים. תוספת מועדפת לפיצה-זייתים!! קצת על הפורום וקאנטרי- כיף לך איתנו? בוודאי טענות/תלונות/נקודות לשיפור/שימור? חייבים עוד משתמשים, כשהפורום עומד על 7 וחצי אנשים הוא לא תמיד פעיל. זמר הקאנטרי שעשה לך את החודש- לוק בריאן זמרת הקאנטרי שעשתה לך את החודש- שרה אוונס להקת הקאנטרי שעשתה לך את החודש- שוגרלנד שיר הקאנטרי שעשה לכם את החודש- אלבום הקאנטרי שעשה לכם את החודש- ממ אין ציון לפורום מ-1 עד 5-5 מי חבר הפורום הכי סקס-
האם אתם חושבים שאחרי הנטישה המתוקשרת של צ'ן מגיע לה להישאר אדומה? חחחח. חודש שעבר- יענו אוגוסט? סרט- לא זוכרת סדרה- גלי והדקה ה-90 ספר-
שיר- טוטאל אקליפס אופ דה הארט ואיי דרימד א דרימ של גלי להקה- ראה קאנטרי אלבום- כנ"ל זמר/ת- כנ"ל ציטוט- וואלה לא
מסעדה/מאכל- אני באמת לא יודעת
מקום בילוי- מיטה כפרעליה החודש הנוכחי- האם האחד בספטמבר מחזיר זיכרונות נעימים? לא כלכך
חזרתם היום למסגרת לימודית כלשהי? בוודאי אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו- האלבום של שוגרלנד ספר שאתם מתכוונים לקרוא-
בונים סוכה? דה צמים?דה אוכלים גם את שאר חלקי הדג ולא רק את הראש?נייט אין באמת בשר בראש. מה יש לאכול שםגם אני תהיתי גם לכם יש סבתא משוגעת שעוקרת לדגים את העיניים ושמה במקום זיתים שחורים כדי שהדגים יראו גותים?
לא. בוחן פתע! לאיזה אישיות נסגדת, נערצת, מהממת ומושלמת יש החודש יומולדת? דלילה לסיכום- מה קורה? סבבה מה נשמע?סבבה באים לפה הרבה? לא ממש שדרו לנו מסר קצר לאומה- חם מוות. המנהלת משוגעת וכימיה הפך לפיזיקה במסווה
ומוטו לחיים- בי יורסלפ ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד.מהיר

MiriOrit

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

קצת על עצמכם-
שם- אורית
תאריך לידה- 22/04
מין- נ
מיקום גיאוגרפי- שערי תקווה
שם לֵבֵּן- ליאור
שם לֵבָּת- שי
הסלב האהוב עליכם ביותר- זה כולל את ג'ורג' קלוני, שאניה ולורן גרהם? אם לא - אז אין.
תוספת מועדפת לפיצה- פטריות ותירס קצת על הפורום וקאנטרי-
כיף לך איתנו? בוודאי
טענות/תלונות/נקודות לשיפור/שימור? אין מספיק שאלונים.
זמר הקאנטרי שעשה לך את החודש- לא מכירה את הזמרים בנים..
זמרת הקאנטרי שעשתה לך את החודש- שאניה אחרי הכל - הייתה לה יומולדת
להקת הקאנטרי שעשתה לך את החודש- שוגרלנד
שיר הקאנטרי שעשה לכם את החודש- אני כל הזמן מחליפה בין השירים של שוגרלנד. כרגע זה it happens
אלבום הקאנטרי שעשה לכם את החודש-
ציון לפורום מ-1 עד 5- 4.9
מי חבר הפורום הכי סקס-
האם אתם חושבים שאחרי הנטישה המתוקשרת של צ'ן מגיע לה להישאר אדומה? חודש שעבר-
סרט- כמו יום ולילה שראיתי בערב חברה של העבודה.. מאוד נהנתי.
סדרה- pretty little liars
ספר- בתו של שומר הזיכרון
שיר- Settlin'
להקה- Sugarland
אלבום-
זמר/ת- Natasha Bedingfield
ציטוט- זה שבחתימה שלי.. הוא תמיד אקטואלי - בעיקר בזמן העבודה
מסעדה/מאכל- frame-sushibar המסעדה האהובה עלי.
מקום בילוי- אותו דבר.. החודש הנוכחי-
האם האחד בספטמבר מחזיר זיכרונות נעימים? אני דווקא אהבתי לחזור לבית ספר. זה כיף להיפגש עם כל החברות
חזרתם היום למסגרת לימודית כלשהי? נופ. כבר זקנה
אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו- לפי הסקר הולך לצאת לשוגרלנד דיסק..
ספר שאתם מתכוונים לקרוא- עד לפני כמה ימים לא הצלחתי להבין למה אנשים מתלהבים מהספר לאכול להתפלל לאהוב אבל עכשיו ממש בא לי לקרוא אותו
בונים סוכה? אני לא. אולי הבנים..אבל בטח נהייה אצל אחשלי בסוכות.
צמים? עדיין לא החלטתי.
אוכלים גם את שאר חלקי הדג ולא רק את הראש? לא אוכלת גם את הראש
אין באמת בשר בראש. מה יש לאכול שם יאק
גם לכם יש סבתא משוגעת שעוקרת לדגים את העיניים ושמה במקום זיתים שחורים כדי שהדגים יראו גותים? OK זה כבר מפחיד! איך את יכולה להסתכל על זה?? בוחן פתע!
לאיזה אישיות נסגדת, נערצת, מהממת ומושלמת יש החודש יומולדת? ואו, זו שאלה ממש מכשילה
לסיכום-
מה קורה? סיידר
מה נשמע? מעולה
באים לפה הרבה? משתדלים
שדרו לנו מסר קצר לאומה-
ומוטו לחיים- קודם נשרוד אותם.
ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LoveMusicGuy

New member
קרי-תפקד -

קצת על עצמכם- קרי
שם- יונתן (זאת אומרת, קרי
) תאריך לידה- 20.11.97 (כן!!! איים ג'אסט א תוואלף! מצטער שהסתרתי זאת מכן.) מין- אהמ... נקבה? נו. מיקום גיאוגרפי- עמוק בתוך שערות ידיה של קרי. שם לֵבֵּן- דניאל. שם לֵבָּת- קריסטל (לא בגלל הקריסטל הזאת...
) הסלב האהוב עליכם ביותר- קרי
ודיאנה הזוכה הכי הכי של כוכב נולד (מקום שני בהערצת מתמודדים שלי באיידול מרחבי העולם) תוספת מועדפת לפיצה- זית(נ - סליחה על הבוטות)ים קצת על הפורום וקאנטרי- קרי
כיף לך איתנו? כן טענות/תלונות/נקודות לשיפור/שימור? לא זמר הקאנטרי שעשה לך את החודש- אף אחד. זמרת הקאנטרי שעשתה לך את החודש- קרי
להקת הקאנטרי שעשתה לך את החודש- ניקלבק נחשב קאנטרי? שיר הקאנטרי שעשה לכם את החודש- סאם הארטס - קרי. אלבום הקאנטרי שעשה לכם את החודש - כלום ציון לפורום מ-1 עד 5- 4.9 מי חבר הפורום הכי סקס- יונתן ביי פאר. ואחריו חן. האם אתם חושבים שאחרי הנטישה המתוקשרת של צ'ן מגיע לה להישאר אדומה? נטישה?
ובכללי לא מגיע לה להיות אדומה כי רק קרי
שווה. חודש שעבר- יוליאוגוסט סרט- זוהי סדום. סדרה- ביוץ התנינים בדרום-מזרח הרפובליקה האפריקנית, בערוץ נייצ'ר בא לי, ערוץ 283 בממיר של הוט. ספר- כלום. שיר- ג'אסט גונה סטאנד דר אנד וואץ' מי בארן דץ אורייט ביקוז איי לייק דה וואי איט הארטס. סאם הארטס גט בלה בלה בלה בלה. אול דה טיים יו וור פרטנדינג סו מאץ' פור מיי האפי אנדינג. אייב בין רונג, אייב בין טווייס, אינטו דה בוטום אוף אברי באטל. ווי אר ביוטיפול אין אברי סינגל וואי, וורדס קאנט ברינג אס דאון. להקה- The Russians. אלבום- אני לא נוהג לשמוע אלבומים. סליחית. זמר/ת- דיאנה... גולבי!!!!!! ציטוט- "והזוכה הגדול בכוכב נולד 2010 הוא... היא דיאנה... גולבי!!!!!!" מסעדה/מאכל- מקום בילוי- הוספה של שמוליק. זאת אומרת כלום (לאמרתיכלוםלאמרתיכלום) החודש הנוכחי- חודש המורות-שלא-שמות-***-כולל-המורה-המעצבנת-והחופרת-להיסטוריה. האם האחד בספטמבר מחזיר זיכרונות נעימים? לאאאאא. חזרתם היום למסגרת לימודית כלשהי? חטיבה. ביניים. אאוץ'. אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו- הקליפ של קרי ל"I-Don't-Care-Who's-Whats-Means-Cara's Song" ספר שאתם מתכוונים לקרוא- כלום. בונים סוכה? אין לנו מספיק מקום ב****** בית.) צמים? לא (בכל זאת, 12, ואני גם לא מסורתי משהו...) אוכלים גם את שאר חלקי הדג ולא רק את הראש? איכסה דג
אין באמת בשר בראש. מה יש לאכול שם גם לכם יש סבתא משוגעת שעוקרת לדגים את העיניים ושמה במקום זיתים שחורים כדי שהדגים יראו גותים? לא, אבל יש לי סבא משוגע שאוכל אוכל בלי טעם בחדר אוכל המסריח של הבית אבות המרוח בזיעה שלו. מרוצות? בוחן פתע! לאיזה אישיות נסגדת, נערצת, מהממת ומושלמת יש החודש יומולדת? אהמ... אהמ... מייגן ג'וי
וגם דילן, אבל זה סתם שולי... לסיכום- מה קורה? מיי מה נשמע? אס באים לפה הרבה? בזמן האחרון לא כל כך. שדרו לנו מסר קצר לאומה- תבייצו והרבה. ומוטו לחיים- תחיו. אם לא גט א לייף (און מיי אס) ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד. ראה "מיקום גיאוגרפי" ותבין למה אני לא יכול לצלם את שערות ידיה של מיס אנדרווד. האפשרות השנייה סתם לא בא לי
.

LeAnnDylan

Well-known member
אתה. חצוף. ../images/Emo69.gif

קודם כל, כל הסגידה הזאת לקרי וטפ?!
דבר שני להעדיף את חן על פני מזה יביא לחסימה של שניכם
דבר שלישי, 12?!? לך מיד תביא אישור הורים שמותר לך להיות כאן

למעלה