התפקדות ינואר באיחור אופנתי.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif התפקדות ינואר באיחור אופנתי. ../images/Emo98.gif

כללי: שם: כינויים: תאריך לידה: גיל: מזל: עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) תמונה שלכם: (חובה
)
חודש דצמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: איך היה חודש במילה אחת: דבר שקרה החודש: דבר שקרה החודש: התחדשות החודש: ספר\סרט\סדרת החודש: שיר החודש של טוקיו הוטל: שיר החודש בכללי: אדם החודש:
חודש ינואר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש ינואר: מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש ינואר: מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה:
השנה הקודמת והשנה החדשה: ~ לקוח מההודעה של דנה.
~ סיכום שנת 2009 של טוקיו הוטל: ציפיות לשנת 2010 מטוקיו הוטל: איחולים לט"הלטוקיו הוטל לשנת 2010: סיכום שנת 2009 שלי: ציפיות לשנת 2010: איחולים לשנת (לעצמך, ולכולם) 2010: - - - חודש ושנה מדהימה.

e t a

New member
ראשון!! (?)

כללי: שם: דניאל ברוק כינויים: דני
תאריך לידה: 31/07/1991 גיל: 18 מזל: אריה עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: פתח תקווה!!
דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) [email protected] תמונה שלכם: (חובה ) חודש דצמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: איך היה חודש במילה אחת: דבר שקרה החודש: דבר שקרה החודש: התחדשות החודש: ספר\\סרט\\סדרת החודש: שיר החודש של טוקיו הוטל: שיר החודש בכללי: אדם החודש: חודש ינואר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש ינואר: מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש ינואר: מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: השנה הקודמת והשנה החדשה: סיכום שנת 2009 של טוקיו הוטל: ציפיות לשנת 2010 מטוקיו הוטל: איחולים לט"הלטוקיו הוטל לשנת 2010: סיכום שנת 2009 שלי: ציפיות לשנת 2010: איחולים לשנת (לעצמך, ולכולם) 2010:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מתפקדת. ../images/Emo13.gif

כללי: שם: תהילה.
כינויים: תהילולה, תהילולי, תהילונת, לולי, תהילוש. תאריך לידה: 21.5.94
גיל: 15. מזל: תאומים. עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: ירוחם. דרכים ליצור קשר: * אייסי - 296213415. * מסן - [email protected] * פייסבוק - Tehila Cheriker תמונה שלכם: ברגעי שיעמום לבד בבית
חודש דצמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 85
איך היה חודש במילה אחת: סבביישן
דבר
שקרה החודש: חופשת חנוכה, לפעמים בית ספר
, בר מצווה לבן דוד שלי
, ימי הולדת
דבר
שקרה החודש: מבחנים ><, מצבי רוח לא ממש טובים
, שיעורים/עבודות הגשה - והרבה
התחדשות החודש: אני באמת לא זוכרת
ספר\סרט\סדרת החודש: סרט - Benjamin Button ... סרט עצוב
שיר החודש של טוקיו הוטל: In Your Shadow
שיר החודש בכללי: 30STM - Kings And Queens
אדם החודש: כל האנשים שאני מכירה
חודש ינואר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש ינואר: שיהיה אחלה של חודש, ושאני אעבור את כל המבחנים שמתחילים לי בקרוב
מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש ינואר: שיהיה חודש מדהים והמון הצלחה.
מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: בעיקר שיהיה טוב.
השנה הקודמת והשנה החדשה: ~ לקוח מההודעה של דנה ~ סיכום שנת 2009 של טוקיו הוטל: פשוט מדהים - הזכיות בפרסים, האלבום החדש, המראה החדש. הכל מדהים
ציפיות לשנת 2010 מטוקיו הוטל: שיצליחו בעיקר ויחזרו לעוד הופעה בארץ.
איחולים לט"הלטוקיו הוטל לשנת 2010: בהצלחה
סיכום שנת 2009 שלי: פשוט פצצות לגבות - הייתה אחלה של שנה.
ציפיות לשנת 2010: שהשנה הזו תעבור בעיקר עם דברים טובים
איחולים לשנת (לעצמך, ולכולם) 2010: שנה טובה ומוצלחת
- - - חודש מדהים & שנה טובה.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאווו אווווו חזרתי D:

נראה לי שנשארנו פה רק שלושתנו. אוי הימים הטובים..
יאללה אני מתפקדת כללי: שם: תום כינויים: תומי, תומאס, תומיק, וואט אבר יו לייק :) תאריך לידה: 31.7 לשלטוווון! XD גיל: 15 וחצי
מזל: ואי שיט אין אייקון של זה. אריה. עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: נוותר :) דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) ... תמונה שלכם: (חובה ) ~גיחוך~ חודש דצמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 75 איך היה חודש במילה אחת: טוביק
דבר
שקרה החודש: ואו לא זוכרת חח.. סופי שבוע עם חברות שלי, נראה לי דבר
שקרה החודש: לא משנה ^^ התחדשות החודש: סווטשירט וסט כזה לחורף.. ספר\סרט\סדרת החודש: סרט- זומבילזד!!
סדרה- האנטומיה של גריי שיר החודש של טוקיו הוטל:
שיר החודש בכללי: פיירפלייס של אוול סיטי איזה חמודי הוא הגיע לאמטיוי סופסוף אני כ'כ שמחה בשבילו
אדם החודש: אממ.......... חודש ינואר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש ינואר: שימשיך להיות אדיייייר כמו שהוא היה עד עכשיו
מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש ינואר: שתצאו ותבלו ותכירו אנשים ותעשו שטויות כי חיים רק פעם אחת
מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: ואו, מלא חזרות ומלאאאא שיעורים. השנה הקודמת והשנה החדשה: ~ לקוח מההודעה של דנה. ~ סיכום שנת 2009 של טוקיו הוטל: יבשה..?
ציפיות לשנת 2010 מטוקיו הוטל: איי דונט נואו. שיתבגרו או משהו
איחולים לט"הלטוקיו הוטל לשנת 2010: ראה ערך- שאלה קודמת. סיכום שנת 2009 שלי: יכלה להיות מוצלחת יותר ציפיות לשנת 2010: אנערף, נזרום.. איחולים לשנת (לעצמך, ולכולם) 2010: שנה טובה

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifשירי החודש+

Incubus - Admiration הם הלהקה היחידה שמצליחה להעלות לי דמעות לעיניים.. Audiovent - Looking Down אלה אחים של אינקובוס, ככה שאם אהבתם - חובה עליכם לשמוע את השיר הזה

e t a

New member
איזה קטע!!

יש לנו גם אותו תאריך לידה וגם אותו מזל!!
XDDDDDDDDDD

../images/Emo215.gif מתפקדדדדדדדדדדת D:

כללי: שם: דנדי לשס בע"מ D: כינויים: דנה חחח תאריך לידה: 23.2.95 (בקרוב מאוד
) גיל: 15 עוד שניה
מזל: דגימוס סטייל
עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: אי שם ליד טבריה ><" דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...): יש לכולם
למי שלא שיבקש ... תמונה שלכם: (חובה
) הנה לכם - הגורוכית שלכם
(סושי זה הכי סטייל
)
חודש דצמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 90 איך היה חודש במילה אחת: סבבהאבלחרא D: דבר
שקרה החודש: חנוכה (היה מעווווולה), פתיחת הפינת חי בבצפר (שמתנדבי ה"אוהבי בע"ח" הקימו [גם אני נכללת ביניהם]), ועוד כמה ציונים טובים. :) דבר
שקרה החודש: שיברון לב שוב ... אבל התמודדתי עם זה יופי דווקא. התחדשות החודש: שתי זוגות מגפיים מהממות *-* ספר\\סרט\\סדרת החודש: ניו מון שראיתי סוף סוף ועואעואועאועואוועאועואועאו עוועועואעואועואועארכר5טוארוטוייעויכעיואכךטאכן23$^$#&%$&
שיר החודש של טוקיו הוטל: In your shadow
שיר החודש בכללי: כמה של מייקל ... אדם החודש: ואוו, אמממ .... כולם
היו כ"כ הרבה אנשים שעזרו לי בזמן האחרון ...
חודש ינואר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש ינואר: למצוא אהבה
מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש ינואר: כנ"ל
והרבה אושר ועושר וכו' מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: כנ"ל XDDD חודש מעולה לכולם ושנה טובה

למעלה