התפקדות להסעה למצדה

glitter8

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות להסעה למצדה

מי שבטוח ב100 אחוז שהוא בא ומעוניין בהסעה שירשום את עצמו בשרשור הנ"ל אני עוד לא יודעת אם אני באה, אבל מוכנה לעזור בארגון ההסעה.

YulaShpil

New member
מה ז"א את לא באה???

מטיפה לי מוסר, ובסוף כשאני באה את לא?! בכל אופן אני בפנים. יש חופש ויש כרטיס
עכשיו צריך רק לדאוג להסעה

handlessman

New member
אני רוב הסיכויים בא...

דיברתי עם ששי והוא נתן לי את המייל שלו ואמר לי לשלוח לו פרטים כדי שהוא ישלח לי הזמנה!!!!!!!

glitter8

New member
מה שלום לילך?

ומתי היא חוזרת? התגעגענו קשות!! אין אינטרנט בתאילנד??? ואם אתן לא באות זה ממש שערוריה...כי אז עם מי אני ארקוד ואשתגע?

popikon23

New member
לילך בסדר גמור

היא חוזרת ביום רביעי הקרוב בלילה וגם אני התגעגעתי אליה קשות! יש אינטרנט בתאילנד אבל היא לא מתחברת הרבה. ולגבי מצדה-ככל הנראה שתינו לא נעבוד (ככל הנראה) ונגיע, ודרך אגב-ראיתי פרסום של ישרכארט לפיו ניתן לקנות כרטיסים מוזלים תמורת כוכבים אם משלמים בישרכארט אז אם זה רלוונטי למישהו. שבת שלום לכולם

handlessman

New member
ואם זאת תהיה זוגית...

אני מוכן למכור את הכרטיס השני ב-50%!!!

glitter8

New member
הלו הלו....

מה זה למכור?? אל תשכח מי דאג לצלם עבורך את המופע (שלידודי) מי דאג לשכפל (חנית) מי דאג להקדשה ואיחולי בריאות מדיויד והביא לך עד הבית (אני) מי תמיד לוקח אותך למפגשי פורום (שרית/הילה) אז הלו.... על מי אתה עושה פה קופה? ע-ל-י-נ-ו??? על החברים שלך?? לך תאכל קבאנוס ותעמוד בפינה, ותבקש סליחה ומחילה אתה נותן למי שתבחר את ההזמנה השניה במתנה מכל הלב!! שמעת??

handlessman

New member
נו, הבטחתי שאני אמכור לך...

אז מה את מתלוננת?? חחחח סתם.. אה וצילמו בשבילי את המופע?? חשבתי שסתם צילמו כדי להנציח בלי קשר אלי... בכל מקרה העותקים עלו כסף! טוב לא משנה... מה שכן אני אוכל ללכת לקסטל ואולי יסכימו להחליף לי את הכרטיס שיש לי עכשיו בכרטיס להופעה הקרובה, ואז יהיו לי 3 כרטיסים, ואת לא תוכלי להגיד לי לא לעשות קופה על הכרטיס השלישי! וחוצמזה זה הכל למען מטרה טובה, גדולה ונעלה - נגן חדש שאני אוכל להכניס בו את כל המוזיקה שלי (ותאמיני לי שיש לי הרבה), בתוך זה גם את כל האלבומים של דויד שיש לי!!

handlessman

New member
אה, ועוד דבר...

תלמדי להשתמש בקבאנוס!!!!!!! וואי זה מזכיר לי פרק של חברים, שג'ואי לא ידע איך להשתמש בגרשיים (שעושים עם הידייפ), והוא עשה ככה "" על כל מילה ורוס אומר לו "לא לא אתה לא יודע להשתמש בזה אז אל תעשה", ואז סופסוף כשהוא מצליח אז רוס אומר לו כל הכבוד! והוא עושה לו "תודה"...

glitter8

New member
הי עמריקי!!../images/Emo46.gif

זה כבר לא הוגן!! דיויד הזמין אותך למופע אחרי שנאמר לו שאתה ל-א יכול להשתמש בכרטיס שרכשת. אם אתה כ-ן יכול להשתמש בו אז מה שעשית הוא לא הוגן, לא הגון, ולדעתי גם לא חוקי! אז תרגיע בבקשה, תהנה מההופעה ואל תחשוב איך לעשות כסף מהכישרון של מישהו אחר! ותאכל שני קבאנוסים! ולך כבר להכין שיעורים ולזרוק את החידודים!!

alti26

New member
המטרה היא לעזור לכל חבר בפורום !!!!

כמה כרטיסים קיבלתה מששי ? האם יש לך יותר מכרטיס אחד? אני מצפה שתהבג בהגינות כלפי חברי הפורום ותזמין משהי או משהו מהפורום שתקועים ללא יכולת לקנות כרטיסים ולא אדם מזדמן מבחוץ לא הוגן תהנה במופע ודע שיש חבר פורום אחד שאתה יכול לעזור לו ללא קניית כרטיס דע שזו מצווה לעזור וזכות גדולה נצל אותה בתבונה צום קל דודי

alti26

New member
עומרי!!!!

תברר למי בפורום אין אפשרות לקנות כרטיס ותתן לו כרטיס במידה ואתה מקבל זוג אל תספסר בכרטיסים בבקשה זה לא מוסרי ולא מכובד .יש לפחות אדם אחד שאני מכיר שישמח להנות מהמופע כמו שאתה תהנה ממנו ורצוי שתחלוק את הכרטיס הנוסף באם יהיה לך איתו בבקשה נהג בהגינות כמו שאני נהגתי כלפייך שביקשתה להשיג כרטיס אתה חשוב לי כמו חברי הפורום האחרים והגינות בפורום חשובה לי כפליים בברכת חתימה טובה אלטמן דוד

YulaShpil

New member
"../images/Emo79.gifדרך ארץ, אדמה אדמתי"

חבר'ה, תתחילו להרגיע! נאלצתי למחוק פה הודעות שגלשו מתחום הטעם הטוב, פשוט כי יש גבול, ויש דרך ארץ שבה צריך לנהוג ולהתבטא. הדבר ה"לא חוקי" היחיד שעמרי אולי היה עושה, זה ספסרות בכרטיסים, אבל גם זה אני לא חושבת שיש פה מישהו שלא הבין שהוא מדבר בצחוק! ואם הוא אכן בכל זאת יכול להשתמש בכרטיס הישן שלו לקבלת כרטיס להופעה הקרובה, מה טוב, בייחוד אם הוא יתרום אותו למישהו מהפורום שאין לו... ובהחלט לאף אחד אין זכות לחנך אותו, ועמרי רשאי לעשות עם כרטיסיו כל שעולה על רוחו. ובכל אופן ברור שלא תתקבלנה הודעות בשפה שהיתה כאן קודם. שנה טובה, והופעת-מצדה טובה לכולם.

romens

New member
קרן!

חח לילך קנתה לי את הצמיד =]? חחח סתם נו מתרגשת ליראו שוב את אחותך התאומה?

popikon23

New member
רונן

גם אתה נעלמת לאחרונה לא? אז בעוד שעה בערך נצא לשדה התעופה, כבר אפיתי לה עוגת מוס שוקולד שווה ביותר, ובטח שאני מתרגשת- היא בטח קנתה לי המון מתנות לא??

romens

New member
ברור שהיא קנתה לך!

אם יש צמיד תשמרי לי אותו=] חחח אני לא נעלמתי פשוט שומם פה ותחשבי שזה לפני מצדה חח הבנתי שאתן מגיעות לא? אני עוד לא סגור על עצמי............. אני צריך להתיעץ עם בולי בקשר לזה =]

handlessman

New member
אולי תתייץ גם עם הקרחת...

למי שלא יודע רונן הסתפר!! זה בטח יהיה... אמממ.... מיוחד... חחח סתם לא קרחת... אז מה, שים תמונות??

למעלה