התפקדות נובמבר

Robin Sparkles

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות נובמבר../images/Emo183.gif../images/Emo215.gif

שם: כינוי: תאריך לידה: מיקום גיאוגרפי: עיסוק בחיים: איזה חודש עדיף- אוקטובר או נובמבר? מה אתם מתכננים לחודש נובמבר? אתם חושבים שירד הרבה גשם החודש? שיר החודש: דיסק החודש: להקת החודש: ספר החודש: משהו טוב שקרה החודש: משהו רע שקרה החודש: המלצת החודש: ציטוט החודש: סרט/סידרת החודש: תמונת החודש: מסר לאומה:

Robin Sparkles

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:כרמית כינוי:כרמיתי תאריך לידה:7.6.91 מיקום גיאוגרפי:מרכז עיסוק בחיים:תלמידת תיכון איזה חודש עדיף- אוקטובר או נובמבר?אוקטובר מה אתם מתכננים לחודש נובמבר?יש חתונה של קרובת משפחה וטיול שנתי אתם חושבים שירד הרבה גשם החודש?אני מקווה שיר החודש:יש מלאא...נגיד ש Amy McDonald - This Is The Life דיסק החודש:The Corrs - Borrowed Heaven כל האלבום הזה כ"כ מושלם
וגם andrea corr-shame on you להקת החודש: The Corrs
ספר החודש:the sisterhood of the traveling pants 2 משהו טוב שקרה החודש:עברתי תיאוריה והתחלתי ללמוד נהיגה
משהו רע שקרה החודש:הייתי חולה. פעמיים! המלצת החודש:לראות מגרש ביתי ציטוט החודש: אממ..הנה משהו מהיום שחברה שלי אמרה:"את לא מצליחה לפתוח נסטי?? אנמי לא מצליחה לפתוח במבה"
סרט/סידרת החודש:מגרש ביתי
תמונת החודש: מסר לאומה:ראיתי היום בסטימצקי את הספר של Marley & Me ויש בכריכה את התמונה של הסרט (עם ג'ניפר כמובןןןןן) הייתי מושפעת באותו רגע וצילמתי חחח

linoy7

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שם:לינוי כינוי:לין תאריך לידה:17.9 מיקום גיאוגרפי:איפשהו בת"א
עיסוק בחיים:כרגע-להשתעמם
איזה חודש עדיף- אוקטובר או נובמבר?לא יודעת מה אתם מתכננים לחודש נובמבר?אתמול הייתה החתונה של בת דוד שלי
היה כ"כ כיף!
, חוץ מזה אין עוד תכנונים.. אולי להסתפר חח אתם חושבים שירד הרבה גשם החודש?אני מקווה שיר החודש:לוחמת דיסק החודש:-- להקת החודש:-- ספר החודש:-- משהו טוב שקרה החודש:החגים
משהו רע שקרה החודש:-- המלצת החודש:אממ.. לא יודעת נו
ציטוט החודש:כל מה שיוסי בובליל אמר...
סרט/סידרת החודש:חברים תמונת החודש:-- מסר לאומה:אני עייפה

Robin Sparkles

New member
אין על הציטוטים של יוסי../images/Emo6.gif

איך הוא הצחיק אותי את מול כשהוא אמר שהם הביאו לוויתן והיו צריכים להביא עוד מלא אוכל בשבילו בלי קשר לתקציב השבועי חחח

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

לא ראיתי אתמול, אבל חברה של אמא שלי סיפרה לה על זה

adi dion

New member
מתפקדת! ../images/Emo13.gif

שם: עדי כינוי: יש יותר מדי חחח תאריך לידה: 27.11.88 מיקום גיאוגרפי: ת"א עיסוק בחיים: חיילת. אבל לא לעוד הרבה זמן
איזה חודש עדיף- אוקטובר או נובמבר? נובמבר מה אתם מתכננים לחודש נובמבר? יומולדת
אתם חושבים שירד הרבה גשם החודש? מקווה שלא
שיר החודש: הרבה :] דיסק החודש: הפסקול של מאמה מיה להקת החודש: הקאסט של מאמה מיה
ספר החודש: צלה של הרוח משהו טוב שקרה החודש: קיבלתי דרגת סמל סופסוף
משהו רע שקרה החודש: כלום המלצת החודש: לישון ציטוט החודש: כמו שלינוי אמרה- ציטוטי בובליל
סרט/סידרת החודש: האח הגדול
תמונת החודש: - מסר לאומה: אני אוהבת שאלונים!!

RayoDeLuz

New member
פקוד אתפקד ../images/Emo3.gif

שם: קרן כינוי: קרנע, קרני, קרנושית, תחליטו לבד תאריך לידה: 27.4 מיקום גיאוגרפי: פה ושם עיסוק בחיים: מתבטלת כרגע בנחת
איזה חודש עדיף- אוקטובר או נובמבר? נחכה שיגמר נובמבר ואז נדבר
מה אתם מתכננים לחודש נובמבר? לזרום עם מה שיהיה אתם חושבים שירד הרבה גשם החודש? זה משנה? כאילו אם אביע את דעתי, האם יקרה משהו? שיר החודש: Boys are back של HSM דיסק החודש: שרים נעמי שמר להקת החודש: 3 Doors Down ספר החודש: אין משהו טוב שקרה החודש: הייתי בסופשבוע אצל חברה :) משהו רע שקרה החודש: עזבתי את הקיבוץ? המלצת החודש: לחייך ציטוט החודש:מתוך ראיון של וונסה הדג'נס... היא מדברת על זאק וארוחת הבוקר:"He’s more of an eggs kind of guy. If he’s feeling lazy he just drinks them. Not most of the time, but every now and then." ובכלל כל הקטע של וונסה אצל אלן חחח... סרט/סידרת החודש: אחת שיודעת והיי סקול מוזיקל 3!! תמונת החודש: מסר לאומה:

RayoDeLuz

New member
לא נכנס המסר לאומה הזה.. גררר....

מסר לאומה: "יש לנו עתיד ורוד שכולל לצעוק כמו טרזן, לטפס על הקירות כמו איתמר ולפתוח סדנת איפור ברחוק.. יאאא עתיד הכי מושלם! חחח..."-- נו טוב התחרפנתי!

just adiki

New member
גם אני מתקפדת:

שם:עדי כינוי:עדיקי תאריך לידה:2.5.90 מיקום גיאוגרפי:כפ"ס עיסוק בחיים:חיילת איזה חודש עדיף- אוקטובר או נובמבר?אוקטובר
סתם, לא יודעת למה... מה אתם מתכננים לחודש נובמבר?מתחילה את הקורס... אתם חושבים שירד הרבה גשם החודש?בא לי שירד.. כן. שיר החודש:"חלק ממך"-שירי מימון דיסק החודש:לא זוכרת את שמו. הדיסק החדש ביוונית של הלנה פפריזו. להקת החודש:אין ספר החודש:"גנבת הספרים" משהו טוב שקרה החודש:התגייסתי
משהו רע שקרה החודש: לא יודעת... המלצת החודש: תאכלו הרבה אוכל של אמא! חח ציטוט החודש: קשה לי לחשוב על משהו עכשיו חח... סרט/סידרת החודש:"מה זה השטויות האלה?!" תמונת החודש:- מסר לאומה: צבאצבאצבאצבא

למעלה