התפקדות נובמבר

ringo rulz

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות נובמבר../images/Emo198.gif

או במילים אחרות:
חברי פורום התעוררו
סמויים התגלו
שם:
מקצוע לימודים אהוב: (מי שלא אומר ערבית מקבל חסימה ל72 שעות
)
מילה ערבית אהובה (לשון נקייה בבקשה
)
פורומים נוספים שבהם אני כותב/מנהל:
תמונה:

Itay Simons

New member
../images/Emo195.gif

שם: תנחשו גיל: 18 וחצי עיר מגורים: ר"ג מקצוע לימודים אהוב: (מי שלא אומר ערבית מקבל חסימה ל72 שעות) ספרות! ואתה יכול לחסום אותי גם לשבועיים כי אני לא אהיה פה!!!!
מילה ערבית אהובה (לשון נקייה בבקשה )
פורומים נוספים שבהם אני כותב/מנהל: מנהל נייטוויש, כותב- פאוור מטאל, סיינפלד פה ושם, בין תיכון לצבא. תמונה:

ringo rulz

New member
משמש דוגמא ../images/Emo3.gif

שם: רועי
עיר מגורים: ראש העין
מקצוע לימודים אהוב: (מי שלא אומר ערבית מקבל חסימה ל72 שעות) ערבית!
מקורי הא?
מילה ערבית אהובה (לשון נקייה בבקשה
) אוקצור
פורומים נוספים שבהם אני כותב/מנהל: כותב ב: ביטלס, רוק, מתופפים, נגנים, אביתר בנאי.
תמונה: השמאלי

anna the best

New member
../images/Emo39.gif

שם: אנה גיל: 16 ושלושה חודשים עיר מגורים: פ"ת מקצוע לימודים אהוב: (מי שלא אומר ערבית מקבל חסימה ל72 שעות) מגמת פסיכולוגיה
מילה ערבית אהובה (לשון נקייה בבקשה ) ? פורומים נוספים שבהם אני כותב/מנהל: פורום סקוש
סמויה בכל מיני פורומים, פעם ב תמונה: אין

shi1she

New member
שוב אני.....

שם: שירן גיל: היום בדיוק 18 ושמונה חודשים.. עיר מגורים: קרית טבעון מקצוע אהוב: מוזר להגיד מקצוע אהוב אחרי שכבר סיימתי ללמוד, אבל כנראה שזה היה ערבית..חחח מילה ערבית אהובה: אנא אערף...... פורומים נוספים: פה ושם בפורום מתופפים, וזהו כעיקרון... תמונה: אני בחולצת תנועה לפני איזה שלוש שנים...

shi1she

New member
וואוו עידו!!!

מה קורה?!? אני אהיה היום במחול אבל אני לא אהיה בחזרה, כי אנחנו עושים משהו ליוצרים..... למה אתה בא?? ומה קורה מתי אתה מתחיל תקורס?....

:)

חזרתי אתמול מלונדון, נראה לי אני אבוא לחזרה.. הקורס מתחיל ביום ראשון. מה איתך? מה עם נופר?

shi1she

New member
ווואיי איזה כייף...

איך היה בלונדון?? וואי בטח היה אדיר..... נופר התחילה תקורס ביום ראשון הזה... נראה לי שהקורס שלכם באותו מקום.... אני מתגייסת רק ב 6.2.... עד אז אני רוקדת, אני עושה גם ריקוד ליוצרים שאם תוכל תבוא, זה ב - 11.12, אני מעבירה גם כל מיני שיעורים, וגם מחליפה תמזכירה פה ושם חחחח.....

וואו, מגניב. אני אתקשר אלייך היום אם אני אגיע

לחזרה, ואם לא היום אז בימים הקרובים!

Shirley808

New member
../images/Emo194.gif

שם: שירלי גיל: 16.8 עיר מגורים: תל-אביב מקצוע לימודים אהוב: ביולוגיה
מילה ערבית אהובה: غَدًا (מחר) ואל תשאלו אותי למה
אני פשוט אוהבת לומר אותה. פורומים נוספים שבהם אני כותב/מנהל: אני כותבת בכמה פורומים נוספים ב"תפוז", אבל זה חסוי
תמונה: סתם תמונה שאני אוהבת

אני../images/Emo3.gif

שם: פזית גיל: עוד 12 יום חוקית!
עיר מגורים: חיפה מקצוע לימודים אהוב: |איזה מקצועות היו לפני 5 חודשים בבצפר? 10 שניות תהיה...|...הכל בבצפר היה משעמם על גבול הבלתי נסבל כמעט וערבית היה נחמד והרבה מזה היה בגלל המורה והאוירה המעולה שהיתה...
מילה ערבית אהובה: אמרת לשמור על שפה נקייה אז אני פשוט לא אכתוב
פורומים נוספים שבהם אני כותב/מנהל: בשאר הפורומים אני בעיקר קוראת פסיבית אז בשביל מה להלאות...
תמונה: אז זהו- שלא

צטלע

New member
../images/Emo28.gif

שם: מיטל גיל: 17 עיר מגורים: חיפה מקצוע לימודים אהוב: (מי שלא אומר ערבית מקבל חסימה ל72 שעות) חח ערבית ותנ"ך.. מילה ערבית אהובה (לשון נקייה בבקשה ) אין לי משהו ספציפי חח פורומים נוספים שבהם אני כותב/מנהל: תמונה:

צטלע

New member
../images/Emo123.gif גם כן שיר ../images/Emo4.gif

הלכו וחירבו את השם שלי

L i r a n 5

New member
לפחות את מפורסמת...

וואי אני רק חושב מה היה קורה אם זה היה "נולדה תחת השם לירן בלידת עכוז"... היו יורדים עליי בלי סוף חחחחח [אני גבר]

דללה

New member
../images/Emo122.gif

שם: שני גיל: כמעט 19
עיר מגורים: ר"ג מקצוע לימודים אהוב: (מי שלא אומר ערבית מקבל חסימה ל72 שעות) להעיר מלש"בים בבוקר שביתה
מילה ערבית אהובה (לשון נקייה בבקשה ) תוח'ג'יג'ינה!! פורומים נוספים שבהם אני כותב/מנהל: בת"צ, מתגייסים, סדירים וכו'.. תמונה: נה.. עזבו..

למעלה