התפקדות פברואר

hkatsman

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות פברואר../images/Emo124.gif

שם: גיל: שיר אהוב של אינפקציה: הלהקה הגדולה בכל הזמנים: איך מפנקים אותכם? תמונה:

hkatsman

New member
טוב אז אני בטח היחיד

שם: כצמן גיל: 15 שיר אהוב של אינפקציה: סלט של כרוב הלהקה הגדולה בכל הזמנים: פינק פלויד איך מפנקים אותכם? ככה תמונה:

l i o r a n g e

New member
הפורום מת!

נוו, אז לא הייתי פה בערך שנה, אז? שם:ליאור גיל:14 שיר אהוב של אינפקציה:אם הדרך הלהקה הגדולה בכל הזמנים:האבנים המתגלגלות
איך מפנקים אותכם?נותנים לי לבלוע שוקולד.

Anuerysm

New member
האבנים המתגלגלות!

בוא לקומונה http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21312&smsMsg=

l i o r a n g e

New member
אני בת ../images/Emo11.gif

ואינני חובבת קומונות. אבל אני בהחלט מצפה בקוצר רוח שתפוז ה@#$%^*&^$ האלה יפתחו להם פורום

Anuerysm

New member
גם אני! גרר

ואני יודע שאת בת, התפלקו לי האותיות #: אבל הם לא יפתחו אלא אם הקומונה תהיה פעילה, לכן פתחתי אותה, גם אני לא אוהב קומונות

l i o r a n g e

New member
ת'אמת,

אתה לא הראשון שאמר לי להצטרף לקומונה וסירבתי לו
אם ממש-ממש-ממש-ממש יהיה לי משעמם אני אכנס ואכתוב משהו

הו! הקדמת אותי:)

שם: המנהל
| גיל: תיכף 18. שיר אהוב של אינפקציה: הרוב, תכלס.. הלהקה הגדולה בכל הזמנים: Queen. איך מפנקים אותכם? חברה שלי מפנקת אותי:) תמונה: לא עכשיו.. שירה
מתגעגעים אלייך חיילת אהובה שלנו!

LoLi Goddess

New member
בטח שזוכרת... חיבוק בלתי נשכח../images/Emo8.gif

שלומי מצויין... מה איתך? (אגב, לילה טוב, מחר חוזרת לעוד שבוע בצבא... חח)

בולבול

שם: יחזקאל ישורון גיל: 16.85 שיר אהוב של אינפקציה: שוקי? הלהקה הגדולה של כל הזמנים: אל תעשו לי את זה >< איך מפנקים אותי: מגרדים לי בעצם הזנב תמונה: להלהלה

מתפקד

פברואר החודש האהוב עליי... שם: עידן גיל: 18!!!! יאא ב1ל2 שיר אהוב של אינפקציה: מה לאכול הלהקה הגדולה בכל הזמנים: שבק"ס איך מפנקים אותכם? עם בירה

היי חציר

שם:רועי גיל:18 שיר אהוב של אינפקציה:אי אפשר אחד הלהקה הגדולה בכל הזמנים: האמת אינפקציה איך מפנקים אותכם:מביאים לי כסף תומנה:אני אוותר

TancH

New member
שמן רותח?

שם:טניה טנצ' גיל: 18 שיר אהוב של אינפקציה: ורד הלהקה הגדולה בכל הזמנים: זפלין לד זפלין איך מפנקים אותכם? עם קצפת.

כיתה ג', ג'

שם: ספיר גיל: 15 שיר אהוב של אינפקציה: כרגע? יפן. הוא נורא משעשע אותי הלהקה הגדולה בכל הזמנים: וואו. קשה. אמממ. תחרות צמודה בין קווין ללד זפלין איך מפנקים אותכם? עם חיבוק. תמונה: אין חשק

מחר יש לי 18 !!!

שם:גבריאל גיל:18 מחר שיר אהוב של אינפקציה:זכוכיות הלהקה הגדולה בכל הזמנים:Red hot chili Peppers איך מפנקים אותכם?מוסיקה טובה מספיקה לי

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

שם:צליל גיל: 15.10 שיר אהוב של אינפקציה: כרגע, שלי הלהקה הגדולה בכל הזמנים: לאדעת:| איך מפנקים אותכם?במפגשים עם חברים לאורך הלילה
תמונה:טוביק

omeriz

New member
אני יתפקד

שם: עומר. גיל:17.8 שיר אהוב של אינפקציה: רובם אם לא כולם להקה הכי טובה: מטאליקה (עד הדיסק הרביעי) וגם רד הוט מצויינים איך מפנקים אותי: יש כל כך הרבה דרכים.......

LoLi Goddess

New member
ט"ו בשבט הגיע, חג לאילנות ../images/Emo143.gif

שם: אלה גיל: עוד חודשיים 19 שיר אהוב של אינפקציה: "עין הנמר" הלהקה הגדולה בכל הזמנים: המממ... מיסטר באנגל
איך מפנקים אותכם? חבר שלי (לא ג'ים) הולך איתי מכות מתי שמתחשק לי תמונה: אין לי כוח עכשיו

למעלה