התפקדות!!!

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות!!! ../images/Emo74.gif ../images/Emo195.gif

שם:
שיר של ליאונה שאתם לא יכולים בלעדיו:
שיר שנדבקתם אליו לאחרונה:
סרט אהוב:
ספר אהוב:
איפה אתם עושים את ערב ראש השנה?
אתם אוהבים תפוח בדבש?
איך אתם עם הסתיו? תמונה אהובה : כוווולם לענות :)

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo42.gif עונה@#$%41

שם: רחלי גיל: 18 אזור מגורים: ת"א שיר של ליאונה שאתם לא יכולים בלעדיו: יסטרדיי שיר שנדבקתם אליו לאחרונה: Taylor Swift - Love Story סרט אהוב: שיחה שלא נענתה ספר אהוב: איפה אתם עושים את ערב ראש השנה? נוסעים לקיבוץ אתם אוהבים תפוח בדבש? בטח
איך אתם עם הסתיו? לא טוב. שונאת!!! \= תמונה אהובה :

FoolishlyFab1

New member
עונה גם

שם: אסנת גיל: 22 אזור מגורים: ב"ש שיר של ליאונה שאתם לא יכולים בלעדיו: A MOMENT LIKE THIS שיר שנדבקתם אליו לאחרונה: יש המון FM סרט אהוב: הממ ספר אהוב: הסוד איפה אתם עושים את ערב ראש השנה? אצל סבא וסבתא אתם אוהבים תפוח בדבש? אני לא אוהבת דברים מתוקים איך אתם עם הסתיו? אני אוהבת קור תמונה אהובה :

Queenkiller

New member
אני -

שם: סיון גיל: 21 אזור מגורים: פ"ת שיר של ליאונה שאתם לא יכולים בלעדיו: FITS שיר שנדבקתם אליו לאחרונה: החדש של פינק סרט אהוב: השיבה ספר אהוב: איפה אתם עושים את ערב ראש השנה? אצל ההורים אתם אוהבים תפוח בדבש? ממש לא... זה תמיד מזכיר לי את הפעמים שאני חולה ושותה תה עם דבש. איך אתם עם הסתיו? מעדיפה אביב תמונה אהובה :

עונננננננננההה>>>>>

שם: עומרייייייייייי 3> גיל:21 אזור מגורים: דרום שיר של ליאונה שאתם לא יכולים בלעדיו: BIT כמובןןןןןןןןןןן שיר שנדבקתם אליו לאחרונה: SHINE ON המושלםם וגםם פיס אוף מי של בריטניייי סרט אהוב: שודדי הקאריבייםםםם לנצחח ספר אהוב: לא קראתיי ספר מכיתהה גימל אז נוותרר איפה אתם עושים את ערב ראש השנה? בביתתת או אולי בתאילנדדדדדד אתם אוהבים תפוח בדבש? ברוררר איך אתם עם הסתיו? מתת על סתו ומת על אביבב תמונה אהובה : הסגידהה שלי לעונהההההההה 8 @@@@@ פשוטט אלוהיייייייייייתתתתתתתתתת

../images/Emo15.gif חדשה עונה

שם: אורטל גיל: 19 אזור מגורים: נתניה שיר של ליאונה שאתם לא יכולים בלעדיו: BLEEDING LOVE שיר שנדבקתם אליו לאחרונה: Lights- Drive My Soul סרט אהוב: אל תגיד לי שאתה אוהב אותי ספר אהוב: איפה אתם עושים את ערב ראש השנה? אצל סבא וסבתא ... אתם אוהבים תפוח בדבש? קצת איך אתם עם הסתיו? אוהבת :) תמונה אהובה :

הודיה100

New member
מתפקדת!../images/Emo27.gif

שם: הודיה גיל: 17 אזור מגורים: מרכז שיר של ליאונה שאתם לא יכולים בלעדיו: FITS
שיר שנדבקתם אליו לאחרונה: within Temptation- Angle סרט אהוב: יומן כותבי החרות ספר אהוב: צוואה איפה אתם עושים את ערב ראש השנה? בבית עם המשפחה
אתם אוהבים תפוח בדבש? בטח!
איך אתם עם הסתיו? סבבה תמונה אהובה :

הודיה100

New member
וואלה מגניב!!

הייתי בטוחה שבפורום הזה לא יכירו אותם כי הם מטאל די כבד וליאונה היא זמרת פופ בכל זאת.. אז מגניב!
יש לך אחלה טעם

Carmel Shut Up1

New member
לוקחת פיקוד ../images/Emo3.gif

שם: כרמל
גיל: 20 וחודשיים P= אזור מגורים: י-ם שיר של ליאונה שאתם לא יכולים בלעדיו: HOMELESS שיר שנדבקתם אליו לאחרונה: יש הרבה סרט אהוב: ספר אהוב: "והיא אמרה" איפה אתם עושים את ערב ראש השנה? חברים אתם אוהבים תפוח בדבש? לאא איך אתם עם הסתיו? הסתיו מדכא
תמונה אהובה : אין במיוחד

למעלה