התקפדות ראשונה

../images/Emo124.gifהתקפדות ראשונה../images/Emo124.gif

שם:
דרכים ליצירת קשר:
שיר אהוב של ג'נט:
אלבום אהוב של ג'נט:
אמנים אהובים אחרים:
Discipline או 20 Y.O.:
ג'נט או ג'אנט:
תמונה לבחירתכם

אני :)

שם: קובי גיל: 21.5 תאריך לידה: 11.12.1986 דרכים ליצירת קשר: מסנג'ר : [email protected] שיר אהוב של ג'נט: If אלבום אהוב של ג'נט: Rhythm Nation 1814 אמנים אהובים אחרים: Keyshia Cole Discipline או 20 Y.O.: דיסיפליין :) ג'נט או ג'אנט: ג'נט תמונה לבחירתכם: נשים תמונה שלי ..

Shiri from the block

Active member
יאללה אני שם: שירן גיל: 20 תאריך לידה: 21.7 דרכים ליצירת קשר: - שיר אהוב של ג'נט: Together Again אלבום אהוב של ג'נט: - אמנים אהובים אחרים: בריטני, בקסטריט, קלי קלארקסון, מארון 5, וכו' Discipline או 20 Y.O.: - ג'נט או ג'אנט: ג'נט תמונה לבחירתכם ../images/Emo26.gif

thriller night

New member
מתפקדת!!סימתי 05 הידד!(סורי היתי חייבת)

שם:סיון גיל:17 תאריך לידה: 14/5/91 (עם מדינת ישראל חח) דרכים ליצירת קשר:מסגנר או אימיל או איך שבא לכם שיר אהוב של ג'נט:scream נחשב? אלבום אהוב של ג'נט:אין אמנים אהובים אחרים:מייקל ג'קסון Discipline או 20 Y.O.:? ג'נט או ג'אנט:ג'נט תמונה לבחירתכם

YugiBoy

New member
שלום../images/Emo13.gif

שם: איתי גיל: 17 תאריך לידה: יש
דרכים ליצירת קשר: מסר. שיר אהוב של ג'נט: Feedback אלבום אהוב של ג'נט: אמנים אהובים אחרים: בריטני, מראיה קרי, פינק, קלי קלרקסון, קטי פרי, כריסטינה אגילרה, אוונסנס, מדונה, ריהאנה,אבריל (הישנה
)וזה לא נגמר
Discipline או 20 Y.O.: ג'נט או ג'אנט: איך שבא לכם
תמונה לבחירתכם

yanivm1

New member
ואיי ואיי ואיי.אני בהלם אני בוק אני ה-מ-ו-מ-ה

קודם כל המון המון המון מזל טוב. אני כבר אולי 5 שנים כל הזמן מתבאס שאין לג'נט פורום, תמיד כתבתי עליה בפורום של מייקל. בזמנו הציע לי בחור בפורום מייקל, שאני כבר לא זוכר את שמו, שנפתח ביחד פורום לג'נט, אבל אין לי כח לנהל פורום וחיכיתי וחיכתי לפתיחת פורום כזה. אז קודם כל אני מת על ג'נט.. על הקצב המדהים שלה, המוזיקליות, הכישרון... יש לי גם ביקורת עליה, אבל נשאיר את זה ליום אחר.אני יותר מידי מתלהב :) אז המון המון בהצלחה למנהל הפורום גל... שרק תדע נחת מהפורום :)אז הנה ההתפקדות שלי: שם: יניב גיל: עוד שבוע בן 30 :) תאריך לידה: יולי 1978... דרכים ליצירת קשר: אפשר במסרים, ולטובים גם מסנג'ר חח שיר אהוב של ג'נט: אוי יש כלכך הרבה, מאוד קשה אבל אני חושב ש I GET LONELY המרטיט... אלבום אהוב של ג'נט:כמובן כמובן שJANET המיתולגי ואחריו VELVET ROPE האיכותי... אמנים אהובים אחרים: מדונה, מדונה, מדונה- היא המלכה האם הבילתי מעורערת מבחינתי... Discipline או 20 Y.O.: דיספלין ג'נט או ג'אנט:ג'נט כמובן, בחיים לא ראיתי שכותבים את זה עם א' תמונה לבחירתכם: תמונה שצילמתי בטור האחרון של מדונה בלונדון לפני שנתיים, היה פדוט מדהים. אני נוסע עוד חודש לראות את מדונה בברלין... החלום הבא שלי הוא כמובן לראות את ג'נט בהופעה!

עונה

שם:ניב גיל:16 תאריך לידה: 17.10.92 דרכים ליצירת קשר: מסרים
שיר אהוב של ג'נט:So Excited, If, Feedback, Son of a Gun, All Nite, Velvet Rope, What About ורבים אחרים אלבום אהוב של ג'נט: דמיטה ג'ו וולווט רופ אמנים אהובים אחרים: בריטנייי
Discipline או 20 Y.O.: בת עשריםם
ג'נט או ג'אנט: ג'אנט נשמע נחמד חח אבל ג'נט תמונה לבחירתכם: אינלי כוח עכשיו בהמשך:)

aMJel

New member
טדאםםםםםםם ../images/Emo124.gif *Red Carpet* ../images/Emo47.gif

שם: אמג'ל גיל: מנטלית או פיזית? ת. לידה: ז' באדר התשמ"ב (נראה לי...) יצירת קשר: יונת דואר שיר אהוב: נו זה שהיא קופצת מארץ לארץ
אלבום אהוב: תמונות או בולים?
אמנים אהובים אחרים: מיכאל בן יעקב Discipline\20YO: ההאא?? ג'נט או ג'אנט: ז'עענט תמונה > > > > > > > > >

TalovesMj

New member
התקפדות ראשונה שלי../images/Emo127.gif

שם: טל גיל: 16 תאריך לידה: ינואר דרכים ליצירת קשר: "הוספת תגובה" שיר אהוב של ג'נט: טוגדר אגיין\סאמוואן טו קול מיי לאבר אלבום אהוב של ג'נט: חצי Velvet Rope חצי All For You אמנים אהובים אחרים: מייקל ג'קסון Discipline או 20 Y.O.: שניהם לא הכי טובים שלה אבל Discipline. ג'נט או ג'אנט: ג'נט [איכס מה זה ג'אנט?] תמונה לבחירתכם: רציתי תמונה מ2005 אבל לא יצא.. קבלו איזה בטטה חמודה

Alright

שם: צ'רלי גיל: 28 תאריך לידה: 79 דרכים ליצירת קשר: [email protected] מסנג'ר שיר אהוב של ג'נט: רוב שירי ה90s שלה anytime anyplace twenty fore play again go deep runaway אלבום אהוב של ג'נט: ג'נט כמובן אמנים אהובים אחרים: pet shop boys madonna Discipline או 20 Y.O.: לא חורש אלבומים ג'נט

mc lyte

New member
איזה כיף שסוף סוף יש פורום לג'נט../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

שם:סימונה גיל:18 תאריך לידה:15.10.89 דרכים ליצירת קשר: [email protected] שיר אהוב של ג'נט:All For You
אלבום אהוב של ג'נט:JANET אמנים אהובים אחרים:מאריה קארי, אאליה, מייקל ג'קסון, אלישיה קיז, לוטר ונדרוס ועוד.... Discipline או 20 Y.O.:בחירה קשההה נראה לי שDiscipline ג'נט או ג'אנט:ג'נט תמונה לבחירתכם

אני../images/Emo88.gif

שם: גל גיל: 17 תאריך לידה: 30.05 דרכים ליצירת קשר: במסנג'ר - במסר
שיר אהוב של ג'נט: If אלבום אהוב של ג'נט:janet. ו-Rhythm Nation 1814 אמנים אהובים אחרים: מדונה
. Discipline או 20 Y.O.: שניהם מעולים, אבל Discipline יותר טוב. תמונה לבחירתכם

CapitanSparrow

New member
בשביל גל B)

שם: ירדע :] גיל: 15 עוד טיפונת! תאריך לידה: 12/8 דרכים ליצירת קשר: במסרP: שיר אהוב של ג'נט: המ נגיד שblack cat... אלבום אהוב של ג'נט: החדש?
אמנים אהובים אחרים: בקסטריט בויז ועוד מלא
Discipline או 20 Y.O.: כשאני אשמע את השני אני אגיד לכם P: ג'נט או ג'אנט: ג'נט דה :] תמונה לבחירתכם: כוסוןןןןןןןןןןןן

סיםnis

New member
איזה כיף פורום ג'נט...איך לא חשבו על זה קודם?

שם:ניסים גיל:29... באוגוסט מחליף קידומת :( תאריך לידה: 1978_8_5 דרכים ליצירת קשר:מסר אישי:) שיר אהוב של ג'נט: you וכמובן יש רפרטואר שלם של קלאסיקות משנות השמונים והתשעים שאני אוהב.... אלבום אהוב של ג'נט: דה ואלווט רופ אמנים אהובים אחרים:מדונה.. טורי אימוס... ביורק... אלאניס... דארן אייז.. ג'ורג מייקל ג'קסון.... סינדי לאופר... אנני לנוקס.. קייט בוש... וימפייר ויקאנד....ברברה...ועוד אמנים ישראלים כמו.. אביתר בנאי.. ריטה... אחנועם ניני.... עפרה חזה... עברי לידר...דנה ועוד. Discipline או 20 Y.O.: דיסיפלין ג'נט או ג'אנט:ג'נט תמונה לבחירתכם ולמנהל החדש גל
... שזכור לטובה מפורום מדונה.... בהצלחה.

ההתפקדות השקסית שלי!

שם: עודד גיל: 22 תאריך לידה: 1 בינואר, 1986 דרכים ליצירת קשר: תבקשו במסר, תקבלו
שיר אהוב של ג'נט: This Time אלבום אהוב של ג'נט: בעיקרון, אני לא חסיד של ג'נט, אני אוהב אצלה בעיקר את הלהיטים ואם צריך לבחור אלבום אז 20 Y.O.. את השאר ששמעתי לא אהבתי. אמנים אהובים אחרים: וואי, אני אוהב המון
אני אבחר ארבעה למרות שזה כמעט בלתי אפשרי: מישראל - ריטה, שרית חדד, אייל גולן, מירי מסיקה; מחו"ל - ווית'ין טמפטיישן, בריטני ספירס, נלי פורטדו, סופי אליס בקסטור. Discipline או 20 Y.O.: כתבתי למעלה ש-20 Y.O., את האלבום החדש לא אהבתי, עמוס מדי הפקתית. ג'נט או ג'אנט: ג'נט תמונה לבחירתכם מצורפת

joe jackson

New member
חזקקקקקקקקק../images/Emo70.gif אני פההה

שם: סיון גיל:18 תאריך לידה:10.6.90 דרכים ליצירת קשר: אייסי 284106566 שיר אהוב של ג'נט: כולם:| אלבום אהוב של ג'נט: אממ אני דווקא אוהבת משנות ה90 ואילך... את הישנים שלה אני לא הכי אוהבת אמנים אהובים אחרים: מייקל!! לייק דה:p Discipline או 20 Y.O.: שאלה קשה, נקח את שניהם ג'נט או ג'אנט: ג'נט תמונה

Dery Invincible

New member
מזל טוב ....

שם : עדי גיל : 16 תאריך לידה - 24.1.92 יצירת קשר - עדיף שלא עעעע שיר יפה של ג'נט : Feedback או Scream עם ה -King אלבום : ///// אמנים אחרים : מייקל ג'קסון !! מייקל ג'קסון !! מייקל ג'קסון !!!!!!!! ג'נט / ג'אנט מה זה משנה איי נוח הרבה בהצלחה עם הפורום

g a g a

New member
מתפקדת ../images/Emo98.gif

שם:איריס גיל:27 תאריך לידה:23.12.80 דרכים ליצירת קשר:מסר אישי שיר אהוב של ג'נט:רוב השירים מה-90S. במיוחד If, Again, TTWLG אלבום אהוב של ג'נט:janet. אמנים אהובים אחרים:מייקל ג'קסון
Discipline או 20 Y.O.: :X ג'נט או ג'אנט:ברור שג'נט. תמונה לבחירתכם:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה