ה-ל-ל-ו-י-ה!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo124.gif ה-ל-ל-ו-י-ה!!!!!!!!!!!!!!!!

מחר לפנות בוקר (שעון ישראל) והיום בצהריים שעון אוסטרליה, תצא סוף סוף לדרך עונת מירוצי אופני הכביש 2005. ג'ייקובס קריק טור דאון אנדר, מרוץ הפתיחה של עונת המהפכה (פרו-טור) יוזנק, והשנה המירוץ ממשיך במגמת ההשתבחות שלו מהרגע שהמרוץ הזה יצא לדרך, ויש לנו מספר לא קטן של כוכבים שיתחילו את העונה שלהם כבר היום: אלוף אוסטרליה רובי מקיואן, קאדל אוונס, סטיוארט או'גריידי, ג'ילברטו סימוני, מייקל רוג'רס, אלן דייויס,ביידן קוק, איסדור נוזאל, מיקל אסטרלוזה, סרג'יו פאולינו (מדליית כסף באתונה). זה הזמן לאכול את הכובע הראשון של השנה ולהמר על המנצח הראשון של 2005: ההימור שלי, אלן דייויס, שמגיע עם הרכב חזק מאוד של ליברטי סגורוס.

Mr Hunt

New member
סתם נקודה מעניינת

בCYCLINGNEWS ראיינו את הרוכבים הבכירים של המרוץ והמועמדים לניצחון אבל מיודענו רובי מקיואן לא ישב שם. אבל הוא כן היה בפרזנטציה של הקבוצות עם החולצה הזהובה ירוקה שלו. לא נראה לי שהוא לא מועמד לניצחון, מה אתם חושבים יש מידע פנימי.

Mr Hunt

New member
דרך אגב האתר של גראם וואטסון

שודרג לעונה החדשה. http://www.grahamwatson.com/newimages.html

אופי המסלול:

קטעים 1 ו-2 שטוחים לחלוטין, שאר הקטעים קצת יותר גבעיים. או'גריידי ניצח פעמיים בעבר, מה שאומר שהמסלול הוא בטוח לא הררי. המרוץ הוא מאוד אגרסיבי, אם המון התקפות. הוא מתאים גם לאול אראונדס כמו סטואי, דייויס, קוק, מקיואן והוא מתאים גם לרוכבים כמו סימוני, אוונס, אסטרלוזה (מנצח 2002) שהם רוכבי מירוצי קטעים.

natyh

New member
סטיוארט אוגריידי

מסוגל לנצח גם לבד . אלן דיוויס הוא מאיץ אם ינצח זו תהיה עלית מדרגה עבורו ממאיץ לכזה שיודע לנצח מירוצי קטעים .

מה אדון סימוני עושה שם? לא בשבילו

המסלול הזה. כנראה שהוא בא ל"חמם" רגליים בקיץ האוסטרלי.

natyh

New member
או שהחליט

סוף סוף להפוך את הפוטנציאל הלא ממומש שלו פעם אחת ולתמיד למה שהוא יכול וצריך לעשות איתו . הוא מטפס ענק , ולא כל כך רע בנגד שעון . אז הוא הולך לחזק את היכולות שלו ולתת את עונת החיים ובינינו לאור הנשיפה בעורפו מהצעירים ומה שקוניגו עשה לו בשנה שעברה גם אין לו ברירה . נתי

Sybh

New member
הלוואי על כל "פוטנציאל לא ממומש"

לקחת את הג'ירו פעמיים.

Sybh

New member
תוצאות השלב הראשון

1. מק'יואן 2. דייויס 3. או'גריידי. הקריטריום בן 25 הקפות של 2 ק"מ (50 ק"מ בסה"כ) הסתיים בספרינט צמוד. ככה שיכול להיות שבועז פתח את העונה בלנחס את דייויס, אבל רק בקטנה
, כי בכל זאת הוא הגיע שני. מחישוב לא רשמי שלי, על יסוד הנתונים ב-cyclingnews הפלוטון סיים את 50 הק"מ בשעה ו-שתי דקות, מה שאומר קרוב ל-50 קמ"ש. מהירים החבר'ה לא?

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

השנה לא יהיה נאחס על ההימורים שלי, נמאס לי מהנאחס, השנה אני פוגע בול. הקטע היום (והקטע האחרון) הם קטעים שמיעדים למקיואן, הוא הספרינטר הטוב ביותר מכל האוסטרלים. אבל ממחר הקטעים הם קצת יותר גבעיים והם יתאימו לאול-אראונדס כמו אלן דייויס וסטואי. אני ממשיך לדבוק בהימור שלי על אלן דייויס, ויותר מזה אני מתייצב מול אלילת הנאחס, מסתכל לה בלבן של העין, ומודיע רישמית השנה לא יהיה נאחס, וכהוכחה אני מבטיח, שאלן דייויס יהיה הקפטן של הקבוצה שלי במשחק הפנטזיה פרו-טור 2005.

רובי מקיואן לוהט-הוא מנצח גם את

הקטע השני של הטור דאון אנדר. אלן דייויס מסיים שלישי.

Yarnin

New member
כנראה שאלילת הנאכס לא יודעת ביכלל

שאתה עומד מולה... אבל אני בטוח שאם תהמר על לאנס בפריז-רובה, הוא ינצח...

אני עדיין לא נשבר

יש עוד ארבעה קטעים לטור דאון אנדר, ואני אמשיך בהימורים על אלבי (אלן דייויס). במידה והוא לא יצליח לנצח, ואני אגלה שהנאחס עדיין אצלי. אז אמשיך לתוכנית ב: ביום שבת אני שוב ארכב לנתיבות ואנסה להסיר את הנאחס. במידה וזה לא יעזור (אני אבדוק את זה בהימורים בטור של לאנקווי, קטאר, וטור הים התיכון) קבוצת הפנטזיה שלי תהיה מורכבת משמונה רוכבים של טי מובייל
.

adilevi

New member
בוא ביום שישי לשדרות

אנחנו מגיעים מב"ש למטרה הזו

הלוואי ויכולתי

כתבתי את זה כבר בפורום הראשי, התרעה של שבוע לפני קיום אירוע מהסוג הזה, היא לצערי התרעה קצרה מדי. אני עובד משמרות, ויש לי סידור עבודה קבוע מראש, כרגע לדאבוני אין לי אפשרות לבצע החלפת משמרות. בכל מקרה אחרי 3 שנים שגרתי באזור שדרות (קיבוץ ניר עם ונחל עוז), יש פינה חמה בלב לאנשי שדרות ומועצה אזורית שאר הנגב, והרכיבה מיבנה לנתיבות (דרך שדרות) תמשיך להיות הרכיבה החביבה עלי בשבתות. תהנו ביום שישי, ואני מקווה שיגיעו רוכבים רבים ככל האפשר.

למעלה