ה מ ל צ ת ה ש ב ו ע

star breather

New member
אלה האהובים עלי.. ../images/Emo6.gif

למה שתעלם.. אממ.. לא יודעת. np - ארקדי דוכין - היא לא דומה המון הערכה יש לי לארקדי דוכין, אבל את החומר המאוחר יותר שלו אני פחות אוהבת. את זה, בכל מקרה, אבא שלי שם - הכנה לערב (חתונת הכסף של סבא וסבתא שלי..) יום טוב

מדברבר

New member
../images/Emo124.gif ה מ ל צ ת ה ש ב ו ע

קבלו
Mr. Bangle - האזינו נא לדיסק California

Major Thom

New member
אתה יכול לפרט קצת על הסגנון וכו´?

(ניימדרופינג
)
radiohead - lucky: אחד השירים האהובים עלי באוקיי קומפיוטר (למרות שאני יכולה להגיד את זה על כל שיר באוקיי קומפיוטר
). לקח חלק ב-(ואני חושבת שגם נכתב עבור) help - דיסק למען נפגעי המלחמה בבוסניה.

מדברבר

New member
אז ככה ...

מאוד מגוון. כל שיר הוא יצירה בפני עצמה. יש אלמנטים מוזיקליים מסגנונות שונים (ואף מקוטבים). מרגישים את זאפה, מטאל, אתני, קברטי... הפקה וירטואוזית, שליטה בטכניקות מוזיקאליות מגוונות. אגב, מייק פאטון הוא חלק מהלהקה ותורם את קולו האדיר.

star breather

New member
או! או! יפה יפה!

מיצית את האלבום הזה לפסקה.. כל הכבוד! אני קוראת מייד למר ולאד דראק (אם הוא לא נעלם, שוב) שיסייע לך. אני קטונתי
אני מצטרפת להמלצה. דיסק משוגע, מטורף ומחורפן - ומקסים! למייק פאטון יש קול מהמם.. גררר.. np - tool - aenema בדיוק נגמר, אז - mr. bungle - sweet charity (טרק ראשון ב"קליפורניה")

Alien Creep

New member
MR BUNGLE מטורפים על כל הראש!

הדיסק Mr. Bungle שלהם עם המוזיקת לייצנים המטורפת הזאת פשוט מחרפן, אבל כ"כ מקצועי... בכל מקרה לטעמי הם פשוט מטורפים מדיי.

virginsuicides

New member
אני ממליצה על

פרויקט של dan the automator feat. mike patton שנקרה . lovedge- music to make love to your old lady by כפי שניתן להבין מהשם של דיסק ,מדובר בפרוייקט ליצני ביותר. מייק פאטון וזמרת שאיני זוכרת את שמה שרים שירי זימה, ויש גם קטעים מצחיקים של פאטון בלבד

Alien Creep

New member
מכיר

זה מוזרררר בטירוף בכלל אני מתחיל לחשוב שמייק פאטון היה מטורף לגמרי

PORCUPINE

New member
יש דיעה שאומרת...

שאכן. מייק פאטון הוא לא אדם שפוי.
באיזהשהו מקום אני מודה לו על כך. אחרת הוא היה משעמם.

star breather

New member
אוי, נו באמת. אם הוא היה שפוי

לא הייתי אוהבת אותו כ"כ! הוא גאון. גאון. והרבה גאונים הם לא שפויים..
אני מתה עליו. np - super furry animals - demons (live)

badphish

New member
זה גאוני!

אני לא כזה מעריץ גדול של פיית´ או של מר באנגל אבל הלאבייג´ הוא גאוני והאמת גם לא כ"כ משוגע אלא פשוט טוב זה גם שונה לגמרי מהסגנון של פאטון זה אסיד ג´אז עם נגיעות לטריפ הופ (שתי סגנון די קרובים אחד לשני) בכול מקרה זה מצויין...

למעלה