הSHOWCASE של מאט

DesertRose7

New member
../images/Emo124.gif הSHOWCASE של מאט

הופעת השקה בתירגום פראי. של מאט. קיצר - מאט ערך לפני כמה ימים מין הופעת השקה של עצמו שכללה 6 שירים. הכל מוכן כבר
קיצר- אני מעלה תמונות וגם כמה ביקורות הלוגו שלו
THE SUN POPJUSTICE אנשים פשוט נהנו ולא מפסיקים לשבח את מאט
UP ALL NIGHY יוצא ב-22במאי HEY KID יותא ב-21 באוגוסט האלבום שעדין לא זכה לשם יצא ב4 בספטמבר

may90

New member
LOL

המתופף נראה כאילו הוא אומר בקול ערסי כזה "מה לעשות?" XDDDDDDD [אותי זה מצחיק ¬_¬]

Bleed for Me

New member
../images/Emo99.gif

וואו! כל הכאבוד לו!!! אני כל כך מחכה לסינגלים ולאלבום! הולך להיות ענק!,יהיה למה לחכות בחופש הגדול
שימשיך כך!
תודה שחר

bsn199

New member
לוגו..

לא הבנתי ממש מה הלוגו של מאט אומר...!@# =\

HoFiT592

New member
../images/Emo99.gifחמוד!

יאא האלבום יוצא יום לפני היומולדת שלי! תודה תודה תודה!

mela1

New member
ווווווואיי..איזה כיףף..

זה בסביבות היומולדת שלי:p ווי!חח

תודה...

ממ למי שלא יודע אני ראיתי היום בMTV2 פירסומת לבאסטד באמריקה)(הסידרה הזאת)!! זה אמור לצאת בקרוב למי שיש כוח לבדוק מתי זה יוצא שיגיד

HoFiT592

New member
גם אני ראיתי את הפרסומת...

אבל ב-MTV BASE[?!] וכמה שאני מחפשת, כלום! לא כתוב כלום! די התייאשתי... חחחח סתם לא קשור,שראיתי את הפירסומת הייתי עם חברה ופשוט התחלנו לצרוח כי לא האמנו שזה הם!

Emo Kid

New member
|אבוקדו| בפרסומת אומרים שזה מתחיל

ב-25 בנובמבר. אבל זה עוד 8 חודשים!! למה לעזאזל אומרים את זה עכשיו??? גם אין לי מושג באיזה ערוץ זה יהיה. ראיתי את הפרסומת בערוץ MTVHits וב-MTV2 יואו איך שאני התרגשתי! חחח.. אני כזה יושבת מול המחשב ופתאום שומעת את השיר "She want's to be me" וזה היה קול מוכר כזה ואז הסתכלתי לטלויזיה שמאחורי וראיתי את באסטד!

Emo Kid

New member
|אבוקדו| יש כל הזמן בפרסומות..

בערוץ MTV2 מידי פעם בהפסקות פרסומות.. רואים את באסטד עומדים באיזה מקום בארה"ב ושרים את השיר באמצע הרחוב ואז רואים אותם מסתכלים על התיק של הגיטרה ואומרים שהם לא הצליחו להרוויח הרבה כסף באותו יום... משהו כזה..

למעלה