ואני מצאתי משהו עוד יותר מעניין!!

glitter8

New member
../images/Emo124.gifואני מצאתי משהו עוד יותר מעניין!!

רק לא מצליחה לשים קישור- האתר הרשמי החדש של דיויד כבר באויר!!!!! תכתבו בגוגל "ברוזה" ותקליקו על התוצאה הראשונה שעולה. אתר מדהים, עם קטעי וידאו חדשים- כולל ממצדה 2007!!! שירים ח ד ש י ם !! שטרם שמענו, פרוייקטים מחו"ל ועוד הרבה דברים מפתיעים ויפים- אני עדיין חווה את הכל בעצמי בכתיבת שורות אלה... קדימה! רוצו לשם!

YulaShpil

New member
אתר מעניין מאוד

חבל באמת שאין גם שפות נוספות (עברית, ספרדית). אבל האתר עדיין בבניה, אז אולי גם זה בתכנון. חסר גם קישור לפורומינו, כמו שהיה באתר הישן... (ענבל, יש מצב לרמוז להם בכיוון?)

glitter8

New member
בהחלט יש מצב "לרמוז" לקישור לפורום

נראה לי שבוני האתר לא צברים המה, אלא יושבים בתפוח הגדול או על הנהר של סביליה, והיות שכצפוי-לוח ההופעות (בארץ לפחות) מעודכן יותר בפורום, מן הראוי שיהיה קישור שכזה וכמובן- דפים בעברית!

handlessman

New member
אני נמצא איתם עכשיו בקשר אימיילי...

שאלתי אם הם מקבלים גם הודעות בעברית או רק באנגלית כדי שאני אדע באיזה שפה לנסח את הבקשות. מחכה לתשובה עדיין...

glitter8

New member
באיזו שפה שאלת את השאלה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמת לב שיש את השיר "טרזיניה" באנגלית??

handlessman

New member
זה הקטע, גם וגם...

וכן שמתי לב... אבל זה לא חדש, הוא מופיע ב-Spanish Heart אחרי שתורגם מספרדית מאיסלה מוחרס (שמשום מה, יחד עם עוד כמה אלבומים, לא מופיעים בדיסקוגרפיה... האוסף של woodstockfan יותר גדול ממה שיש שם חחח) בכל מקרה, עוד לא החזירו לי תשובה. מקסימום אני אשלח עוד הודעה...

handlessman

New member
ישש איזה כיףףףף!!!!! ../images/Emo9.gif

סוף סוף!!! והוא יכול להיות מושלם אם יהיה את הדברים הבאים: 1. עמוד ראשי שמתפצל לשפות (גם לנו מגיע לא?) 2. חנות וירטואלית
...! אז יהיה אפשר לקנות את כל הנדירים! 3. שיהיה יותר מהיר... הוא בעצמו איטי ממש וגם מאט לי את כל המחשב... 4. ועיצוב טיפה יותר ידידותי, משהו במראה שלו מעצבן אותי... אנא ערפ, יותר תמונות ופחות מונוטוני. יאללה תירשמו... כמובן שאני כבר נרשמתי... (רק חבל שהוא מתייחס רק לארה"ב, כי בפרטים שמכניסים, ה-Zip Code מתייחס רק אליהם... זה לא מכיל גם את המיקודים של ישראל)

romens

New member
אני עדיין לא מבין למה

רוב התמונות עדיין עם הגיטרה הישנה....

romens

New member
חח איך את לא שמת לב?!

הגיטרה הישנה שהו מכנה אותה "הזקנה" היא הייתה עם מיין חצי שמש על כל הבטן של הגיטרה והיא כבר כניראה כבר במייטבה (היה עלייה ניירות דבק בין היתר) ואז הוא שיפץ אותה , אני אשים תמונות שתראו

romens

New member
טוב לא עבד אז הינה

הישנה http://www.tab4u.com/picture/deyvid.jpg החדשה http://bidur.index.co.il/upload/infocenter/info_images/[email protected]

handlessman

New member
אה זה, לא ייחסתי לזה חשיבות...

אבל מה שונה בתכל'ס? בשתיהן יש פיק-גארד על כל הגיטרה חוץ מבקצה...

romens

New member
השוני הוא

שהקומת היתה כבר שבורה ועם נייר דבק והחדשה כמו חדשה נוצצת ויפה=]

handlessman

New member
אה כן סבבה, התכוונתי בעיצוב...

אז זו לא אותה "אישה שנייה" של אז... בטח לחדשה יש לו פחות יחס סנטימנטלי... לפני כמה זמן הוא החליף אותה?

למעלה