אמבריי לנצח
New member
../images/Emo124.gifוהזוכה בתחרות...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif
כן כן, הגיעו לא מעט תשובות, אבל יש רק זוכה אחד
האמת שכולם ידעו את התשובות פחות או יותר אבל לצערי, היו הרבה הרבה שהתבלבלו והחשיבו את Atlantic בתור סינגל שיצא, למרות שהוא רק יצא בתור וידאו-סינגל ולא שוחרר לרדיו או יצא על דיסק פיזית והיו לו בי-סיידים... ניסיתי להתחשב במי שהתבלבל בזה, אבל מצד שני זה אומר ששכחתם את Nothing In My Way, וויץ' מינז שזה טעות קצת יותר גדולה. בכל מקרה- לא נורא, מי שיצא/ה בהגרלה ענ/תה נכון על כל השאלות באופן כל כך מושלם ומדויק, שאני פשוט אצטט את התשובות שלו/ה
ואחרי כל ההקדמות
התשובות
1. שלושת הסינגלים ששוחררו מתוך "Under The Iron Sea" הם: Is It Any Wonder? - ששחורר ב- 29.5.06 Crystal Ball ששוחרר ב- 21.8.06 ו- Nothing In My Way ששוחרר ב-30.10.06 2. השיר "A Bad Dream" מבוסס על הפואמה "An Irish Airman Foresees His Death" מאת וו.ב. ייטס 3. הסינגל משוחרר ב-3 פורמטים: 7" Vinyl, CD single 512 MB USB memory stick 4. לפני שטום פוסע אל החלל השחור, הוא מסתכל אחורה ולמעלה. 5. השיר האחרון שעף ב"החוליה החלשה" היה "Can´t Stop Now" 6. האומנית סנה אנוקה (Sanna Annukka) עיצבה את העטיפה של האלבום ושל הסינגלים מתוכו
והזוכה הוא/היא
dans girl!!!! הלא היא דפי
כל הכבוד דפי תשובות מושלמות ומושקעות
בבקשה שלחי לי את הכתובת שלך אליי במסר
אני מצטערת בשביל כל מי שלא זכה, זה לא אומר להפסיק לכתוב בפורום כי בוודאי יהיו עוד תחרויות, היו בטוחים!
וגם אביא עמי כמה סינגלים כשאבוא לבקר בארץ
מן אפיקומן שכזה
בכל מקרה מזל טוב
לדפי
וחכו לתחרות הבאה
לילה טוב
לאב יו אול