והמנצח בתחרות "יום בחייה..."

../images/Emo124.gifוהמנצח בתחרות "יום בחייה..."

alexsh
ניצח בתחרות עם 99 קולות
אדבר איתך במסרים לקבלת הפרס.
כל הכבוד גם לDobule U שהשגיע שני (עם 86 קולות) ולHen m שהגיע שלישי (עם 71 קולות)
לכל מי שהשתתף בתחרות ולכל מי שעזר להפעיל אותה
מקווים שנהנתם בתחרות! ודרך אגב, אפשר להצביע עדין בסקר, בנתיים לא נמחק אותו.. אבל הצבעות נוספות לא יחשבו. מצורפת תמונה של תוצאות הסקר מ7:30 מהיום. עד התחרות הבאה.. מנהלי הפורום

the king 2oo6

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

איך בדקתם שלא יצביעו פעמיים

היכל התרבות../images/Emo99.gif

היכל התרבות זה אחד הדבים היפים שיש בטלויזיה אני אישית חולה על זה..במיוחד על ציון ברוך שהוא הכי חתיך שם והכי חמוד שם..מתה עלייך..ורננה הזאת פשוט קורעת אותי..(מה קרה מותק?).חליל וג'באר מצחיקים טילים ואדיר לא חסר לו..במבזקים הוא מביא אותה בצחוקיה בקיצור השילוב של כולם מצחיק ויפה ואם לא אמרתי אז אני אגיד שוב..ציון ברוך השווה..

על אדיר מילר...והיכל התרבות

שתדעוו...אדיר מילרר...בן אדם גאוןןןןןןןןןןן יאווו...יש לו את הרעיונות הכי מוטרפים והכי מצחיקים בארץץץץץץץץץ ראיתי קטע שלו מיום טוב.... עד היום אני לא מפסיקה להגיד את זההה "יום הגיוס הגיע...היום תיהי חיילת בצבא ההגנה לישראל..יאא אני כל כך מאושרת" או... "אתה רוצה בורגר..???...בורגרררר" או "אתה סטודנט...אבל אני בן 13...אתה מחונן..!!.." וזה עוד כלוםםםם!!! איןןן השילוב בינו לבין מה קשור...שילוב קטלנייייייי...=]] ובכלל אני מתה על התוכנית שלהםםם...

CrazyYoYo

New member
אלכס הואדם../images/Emo45.gif

כזכור, המנצח מקבל האדמה לשישה שבועות (מהיום עד ה- 15.12) אלא אם מנהלי הפורום ימצאו לנכון להשאיר לו את ההאדמה.

למעלה