והרי החדשות...

shavitlavi

New member
העונה החמישית יצאה לדרך בארה"ב

מה המצב? זוכרים אותי? לא הייתי פה שנים! הרבה הרבה חו"ל.... ועכשיו שחזרתי מתחילים לזוז העניינים לקראת עונה חמישית של איידול. קבלו קישור (וכנסו גם לוידאו בתוכו): http://et.tv.yahoo.com/tv/etsid468190012576/ ד"א, נגמרה כבר עונה מס' 4 בערוץ 1?

קצת חדשות איידול עונה 4

מקיילה גורדון זוכרים אותה? שאמרו שהיא דומה לפראן דרשר הופיעה בפרק בסדרה living with fran של הרשת wb שבו מופיעה לא אחרת מאשר פראן דרשר... התאריך שבו היא הופיעה הוא 23.9 קונסי אשר חתם על עסקה עם ABC שישדרו את הסדרה שלו שעדיין אין לה שם כנראה תיהיה קומדיית מצבים על החיים של קונס לפני איידול,ככל הנראה ABC רכשו את הסדרה על המקום אז כנראה הם התרשמו ממנו כאשר שיחק את סטפנו פופודופלס זוכרים אותו? חח עוד קצת חדשות קונסי: קונסי היה אתמול {יום שישי באמריקה} אצל ג'יי לנו כאשר שר את בוהימיין רפסודי עם הצוות של we will rock you הדיווחים מספרים שהוא שר את כל השיר בצורה ווקאלית טובה אבל שהוא היה יותר מידי תיאטרלי... הוידאו נמצא להורדה באתר www.rickey.org כולל כמה תמונות משם. האלבום של קארי אמור לצאת בחודש נובמבר ולסינגל הבא של יקראו:jesues take the wheel שיר חצי נוצרי חצי קאנטרי.. גם האלבום של בו בדרך וכידוע הוא יכלול סינגל שהקליט עם סנטנה בשם brown skinned girl אם אני לא טועה גם האלבום של בו יוצא בחודש נובמבר..

shalehet

New member
לא יעזור. אין כמו סיימון...

אני בטוחה שהיא עדיין מחכה לו

Fairywitch

New member
בטח זוכרים../images/Emo70.gifWelcome back../images/Emo70.gif

לפי מה שאני ראיתי- בערוץ 1 קונסי עדיין נמצא... כולנו מחכים בקוצר רוח לעונה החמישית

Juliann

New member
ראיתי את קונסי בלנו- התרשמות:

צריך קצת לעבוד על הפאלסטו, טוב אבל לא מספיק חזק. יותר מדי תיאטרלי? לא חושבת. זה השיר ויש הבעות שמתאימות לשיר. חוץ מזה על הבמה שהיא מטר על מטר הוא היה חייב לעשות משהו כדי להעביר את המסרים בשיר ואם הוא לא יכול לזוז לשום מקום, הבעות פנים IS THE NEXT BEST THING. הקאסט של WE WILL ROCK YOU לא היה משו בכלל.... קונס אכן פספס פה ושם תווים או שנגמר לו האוויר באמצע וכאלה [תמיד ידענו ששליטה קולית זה לא דבר חזק אצלו..חח] אבל בסך הכל עבודה טובה
ואני אומרת את זה מצפייה של פעם אחת בווידאו לא באיכות מי יודע מה ככה שאני בטוחה שהרושם הראשוני שלי אולי אפילו מחמיר מדי. בוהימיין ראפסודי זה בהחלט לא שיר שקל לבצע, ומי שעושה את זה בדר"כ טוב בחלק מסויים או הבלאדה, או הרוק ומפשל בשני. [ע"ע רוקסטאר מיג וסוזי] אין יותר מדי זמרים שמבצעים את שני החלקים מעולה... קונסי בדר"כ משתלט לא רע בכלל על כל החלקים...

purple rain2

New member
וואי היא באמת מזכירה אותה ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

ואני כל העונה ניסיתי לחשוב את מי היא מזכירה לי

SHTRUDIDI

New member
פנטזיה מוציאה ספר...

אתם יכולים לשמוע את הראיון שהיא נתנה לוושינגטון פוסט בקישור הזה.

SHTRUDIDI

New member
עוד פנטזיה...

היא מתחילה סיבוב הופעות בקרוב ביחד עם קנייה ווסט. יפה לה. אני אביא קישור מיד.

למעלה