והתמונה הזוכה היא... זה לא קשור אבל פתאום נזכרתי בזה ענת, את בסוף לא העפת אפחד מהחוליה החלשה
A adii1201 New member 15/12/08 #1 ../images/Emo124.gifוהתמונה הזוכה היא... זה לא קשור אבל פתאום נזכרתי בזה ענת, את בסוף לא העפת אפחד מהחוליה החלשה
../images/Emo124.gifוהתמונה הזוכה היא... זה לא קשור אבל פתאום נזכרתי בזה ענת, את בסוף לא העפת אפחד מהחוליה החלשה
M mordillogirl New member 16/12/08 #6 ../images/Emo71.gifמה?../images/Emo12.gif אבל אני כן.. כאילו.. רגע התכוונת שלא פתחתי שרשור חדש?
M mordillogirl New member 16/12/08 #8 ../images/Emo71.gifכן זה.. נו, עמוס לי, אני מבלה את הימים שלי בניסיון להור*ד פרק בבוסטון ליגל בשביל העבודה שלי בביולוגיה
../images/Emo71.gifכן זה.. נו, עמוס לי, אני מבלה את הימים שלי בניסיון להור*ד פרק בבוסטון ליגל בשביל העבודה שלי בביולוגיה
A adii1201 New member 16/12/08 #10 בדיוק../images/Emo45.gif והילה, ככה את מתעלמת מההודעות שלי? ואח"כ לא מתקשרת?!
M mordillogirl New member 17/12/08 #13 ../images/Emo71.gifקל לכן לדבר../images/Emo69.gif טובטוב ברגע שאני אסיים את פרק ב' בעבודה
A adii1201 New member 17/12/08 #14 לי קל לדבר../images/Emo6.gif הילה שתקועה בבסיס כל יום ומפוצצת בעבודה, אני לא חושבת שקל לה לדבר היא כבר כמה שבועות ברציפות אומרת לי במוצ"ש "השבוע אני אקח חופש" ב-ס-ד-ר עאלק חופש
לי קל לדבר../images/Emo6.gif הילה שתקועה בבסיס כל יום ומפוצצת בעבודה, אני לא חושבת שקל לה לדבר היא כבר כמה שבועות ברציפות אומרת לי במוצ"ש "השבוע אני אקח חופש" ב-ס-ד-ר עאלק חופש
M mordillogirl New member 17/12/08 #15 ../images/Emo71.gifהילה זה לא בסדר V_V והתכוונתי שקל לכן להגיד לי למצוא זמן, תמיד קל להגיד למרות שעכשיו הייתי במחשב כבר.. רגע.. יותר מ-4 שעות רצוף עכשיו אני דווקא צריכה ללכת לחזור למציאות
../images/Emo71.gifהילה זה לא בסדר V_V והתכוונתי שקל לכן להגיד לי למצוא זמן, תמיד קל להגיד למרות שעכשיו הייתי במחשב כבר.. רגע.. יותר מ-4 שעות רצוף עכשיו אני דווקא צריכה ללכת לחזור למציאות
H HilaZ1 New member 18/12/08 #18 מצטערת!עדי,ענת...סליחה! ../images/Emo10.gif סליחה שאני לא מוצאת זמן לקחת חופש מהצבא.לא יחזור על עצמו שנית...
מצטערת!עדי,ענת...סליחה! ../images/Emo10.gif סליחה שאני לא מוצאת זמן לקחת חופש מהצבא.לא יחזור על עצמו שנית...
A adii1201 New member 19/12/08 #19 אויש שקט את../images/Emo69.gif עאלק זה לא יחזור על עצמו שנית:-ג חכי תבואי בשבת ואז כשתלכי את תגידי לי "עדי אם השבוע יהיה לי זמן אני אהיה בחופש" בסדר אגב תתכונני, סופ"ש חפירות הולך להיות לנו
אויש שקט את../images/Emo69.gif עאלק זה לא יחזור על עצמו שנית:-ג חכי תבואי בשבת ואז כשתלכי את תגידי לי "עדי אם השבוע יהיה לי זמן אני אהיה בחופש" בסדר אגב תתכונני, סופ"ש חפירות הולך להיות לנו