וואי וואי

../images/Emo124.gif וואי וואי ../images/Emo13.gif

תמי, כל הכבוד, איזה יופי של פורום טיפחת!
אלופה את.. ושאלה לתמי ושאר יושבי הפרדס המדווש, אני מתאמנת חדשה בהולמס אשדוד, בסופי שבוע (במהלך השבוע אני בעזריאלי), יש לי אולי איזה טיפים לגבי מדריכים שם? מכירה שמות? יש בקהילה פה מתאמנים באשדוד? רוכבי שטח?

אחלה מקום זה הולמס אשדוד

מוטי פורני מנהל שם מקצועית את הספינינג, מדריך עם אג'נדה, לא פופוליסט,לא מסיבתי, בחור חם ומקצועי. יש שם את רויטל המדריכה שגם משקיעה במערכים מתוכננים היטב ומוזיקה חדשה ומגוונת ונחשבת לאהודה מאד. המקום עצמו משקיע במתאמנים שלו במרתוני ספינינג מול הגלים, ובתוככי המועדון, מתחזק היטב את האופניים ומאד מומלץ.

מוטי זה השם הראשון ששמעתי כשנכנסתי

הבנתי שהוא מאוד פופולרי, אני באמת אנסה להגיע לשיעור שלו, הבעיה שאני מתאמנת באשדוד בעיקר בסופ"ש ואז מדובר בסבב מדריכים. באמת דיברו באימון האחרון על מרתון מתקרב, כנראה שזו אכן שיגרה. שמתי לב גם שהחבר'ה מאוד רציניים, כולם נראים מדוושים ותיקים, עם שעוני דופק ולבוש מתאים וגם קבוצה מאוד מגובשת, שזה מאוד מרשים. איך אתה מכיר כלכך טוב את הסניף?

מכיר טוב

היכרות רבת שנים עם רויטל ומוטי, וכמה מתאמנים, ושניים-שלושה מרתונים של ספינינג שהעברתי שם יחד עם מוטי. (אני תמיד שמח להיות מוזמן לשם).

Tami661

New member
וואווווווווו... לונג לונג טיים ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אז ברחת לאשדוד, מה?... כן. ללא ספק הרושם שעושה ההולמס שם עם הצוות שלו הוא מאוד רציני על אף שבאופן אישי, למעט מרתון אחד שנוכחתי בו - לא ממש יצא לי לדווש שם. כן יצא לי לדווש בגו-אקטיב של אשדוד שגם עושה רושם נפלא אבל כדי איכשהו להשיג מיקום טוב בספינינג, תצטרכי לשלם פרוטקשיין8 -{
אבל בלי שום קשר.. אני יכולה להמליץ לך שם על שוקולטיירית מעולה

ילדתי וברחתי

זמנית, עד שאעבור לבית החדש שרכשנו בבאר יעקב, מכירה? בכל אופן, אני מתאמנת גם בעזריאלי, ככה שמצבי לא כלכך נורא. כיף לחזור לקהילה

Tami661

New member
רגע... רגע... לא פולטים ככה by the way

"ילדתי..." קודם כל מזל טוב ע-נ-ק וחיבוק חזק אם את גם בפייס, את מתבקשת בדחיפות להזמין אותי לרשימת החברים שלך כי העם דורש תמונות
וזה כיף אדיר שחזרת, אני בתקופה שנוסטלגיה עושה לי את זה... היו ימים יפים בתוך הבלאגן של אז

איזו קבלת פנים ../images/Emo6.gif ../images/Emo25.gif

מה את מדברת, כל אימון אני חושבת עלייך!! ואני גם מידי פעם נזכרת בטיולי שטח וכמובן בעוגות המדהימות שמסיימות אותם
בטח שיש לי פייס, זה חלק מהעבודה שלי
שולחת לך מסר

crowspin65

New member
היי, אני גם מאשדוד, כרגע לא מנוי במועדון

מכיר אות מוטי מהולמס - יצא לי להיות בכמה שיעורים שלו, פשוט מעולה! מבחינת אופניים ותחזוקה בגו-אקטיב האופניים הכי מתוחזקות (וגם טובות) שראיתי, של קייזר: תצוגת LCD של RPM, מרחק, WATT, עומס. ממש תענוג. זיו סימון ושאר המדריכים שם מחזיקים חדר ספינינג לתפארת. כרגע אני בהפסקה מחדרי כושר ומועדונים ומעדיף יותר ריצות ורכיבת שטח...ומרתונים כשיש

triathlete

New member
היי יש אצלנו רוכבי כביש ושטח

יש קבוצת טריאתלון,קבוצת רוכבי כביש,קבוצת רוכבי שטח דברי איתי אני אקשר אותך לחברה מהקבוצות איזה שתבחרי יום טוב מוטי

למעלה