וייק אפ מאן!!!!!!!!!

../images/Emo124.gifוייק אפ מאן!!!!!!!!!../images/Emo2.gif

שאאאלום לכל הנמצאים והנמצאות וגם אלו שלא.. אאאאאאאאני לירון
אני מכורה לבמבה ולא אני לא רוצה להיגמל. אה כן, ואני באתי להתנחל לכם קצת בפורום. מותר? מותר!!!!!!! מותר. יפה. יאאאאאללה אני רוצה להציג חברה יקרה כפרעליה.
תאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמצ'!!! [אלא יסטר (?), יצא לי במקום רמקול- מרקול. טוב די לירוני. לישון
] יאללה תאמי בואי נעביר ת'שעמום כאן. נראה לי מקום חברוית [חסר לכם שלא!!
] ברוכותתתתתתת הבאות לנוווווו
אגב, יש לכם אחלה!!! מנהל. הואדי
גם מנהלת
כפרעליי איזו חנפנית.

../images/Emo124.gifיוווווו יו יווווו!!!!!!!!../images/Emo2.gif

שאאאלום לכל הנמצאים והנמצאות וגם אלו שלא.. אאאאאאאני תאמי
אני לא!! מכורה לבמבה ולא אני לא רוצה להיגמל.(?!) אה כן, ולירוני כפרעלייה אנסה אותי לבוא לפה ולשתף איתה פעולה בחסד(?) הזה שהיא עושה פה ברגעים אלו מממממש.(!) לירון לא לישון!!
יאללה לירוני בואי נעביר ת'שיעמום כאאאאאאן
חאאאתוללעעע

קולבוטק אני אביא עלייך!!

את מרעיפההה פה שקרים אה?! כה. כה!!!! כתר ללירונייייייייי
כתר. כה. שיא' אללה. הואדי גם בא לפה!!!!!!! את יודעתתתתת. שעכו זאת עיר מוזרה?
יאאאאללה אבל הכלבה של הואדי הכי מתוקה בעולם אז היא הופכת את עכו להכי שווה!!!!!! טבו אני נסחפת.. אבל עכו שווה רק בזכות הכלבה שאגב הואדי חייב לי תמונה שלה!!
*דורשת ת'זכויות שלי באיציקיו בלאט* יאאאאאללה תאמצ' בואי נעביררר ת'שעמום פההההה
תאאאאאמנונעעעעעע

לא הבנתי ת'קשר לכותרת ]]];

איזה שקרים הרעפתיייי,אאאאאה?! הההעא?! עעעא!? חצופה!!!1 והלו. מה זה רק עכו עכו עכו? אנחנו גם בפורום נהריייייה,כה? לא לזלזל. ]; מאאאאגניב שני פורומים בפורום אחד(?) o_O גגגגגם עכו!!! גגגגגם נהריה!!! ש'יא אללה. מה את אומרת על זה אה לירוני? מההההה אומרת? יאאלללללהלהלהלה לירוני בואי נעביר תשיעמום פההה
תאמנונע? אה טוב!!!1 למה לא נראה לי?

גם אני לאאא../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif

אני לא אנסתי אותך לבוא לפה!!!!!!!! אני אמרתי לבוא, את באת ז-י-י-ה-ו-!!!! חצופה את בעצמך!!!!!!!! בנהריה לא הייתי. בנהריה אין כלבה של הואדי. נהריה לא מעניינת !!!!!!! היי הואאאאאאדי שלח לי 6!!!!!!!!! תמונות של כלבתו
יייייי איימ האאאפי! שזה בתרגום חופשי [במיוחד בשבילך תאמצ']: אני שמחה!! יאאללה איזה מאאאאאאאאאאאאגניב. שני פורומים באחד. זה כמו השמפו-קונדישינר הזה. גם שמפו!!!!!! וגם קונדישינר!!!!!! בבקבוק אחדדדדד!! איזווווו גאוניוווווות (?) יאאאאאאאאאללה תאמצ' בואי נעביר ת'שעמום פהה
|שושבינה|
תאאאאאאאמנונע
דווקא נראה לי מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo94.gif

לא לא!! את הכרחת אותי. אל תכחישי ]; לחץ חברתי עשית לי וכאאאאלה. והוספת קצת בצד מעשים מגונים וכאאאאאלה. הקיצר,.. אנ'לדעת מה רציתי לאאאאאאמור עוד |: אבל .. כה. ווועא ואני הייתי בנהריה אבל לא בעכו
או שהייתי בעכו ואני לא יודעת שזו עכו פשוט(?) צ זונע אני יודעת תרגוווום!!!1 כהההה כמו השמפו והזההה...כה וועא הזכרת לי. היווום אז..זה.. חפפתי ב"הרבל-אסנס" השמפווו הזה שיש בפרסומת שהיא נכנסת לשרותים של המטוס ואז מתחילה לגנוח שם בזמן שהיא חופפת o_O הקיצר,איזה ריח טווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב!!! אבל כשחופפים אז בהתחלה יש לזה ריח של סוכרייה על מקל או משו כזה(?) |שושבינה|? כה לירוני מה שתגידי בובע ];
|סכיןברקטום|

../images/Emo25.gif

אני לא הכרחתי יא שקרנית!!!!!!
יא מושפעעעת חברתית שכמותך. "אני בכלל טטניה, אחותו של ז'נה".. זה כי את מוגגגגגגגבלה :|
עלאאאאק יודעת תרגום עלאאאאאק!! כההה יש לזה ריח טוב אבל אנ'לאאאאא אוהבת ;[ יאאאללה איזה שיר שולטטטטט יש לי בוינאאאמפ. קבלי Patrick Swayze - She's Like the Wind שיר מהמם
כה!! שושבינה רולזזזזז יור אססססס!!! לתרגם לך תאמצ'?
|שמלהפרחונית|
|שושבינה|

+|לשון| (?)

את זו שנגררת מבין שתינו,כה? אז להרגיע. תודההההההה. חחחח מאיפה הבאת ת'ציטוט הזה? 0: אני מלכה אני!!!! אגב,התגובות שלך מדרדרות מהודעה להודעה מהההה ססססהההה!!!!! את רומזת שאני צריכה להוריד ת'שיר כי אם לא יתעופפו פה סכינים ברקטום!? כההה? זה מה שאת רומזת!? מצבך קשה כפרות. ];

כמובן.

צרפתיה חושנית כזאת. גרררר
אתתתתתת נגררת!! את!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מהשיר ששמעתי באותו רגע. שיא' אללה זה שיר קורעעעעע
|כתררררר|ללירונייייייי|שרביט| זה. נו. הכדורים ;[ כה!!!!! רומזת!!!!!!!! תורידי!!!!!! ותרדי בדרך
שלך לא יותר טוב!!!!!
|שושבינה|

.לירון. . .ןוריל.

איזו כותרת איזהההה. אני כזו כישרונאאאית שזה מפחיד. כהההה.. גררררררר יאאאאמי
אה טוב אני!!!!!!!!! בונא איזה מאגניב הקטע הזה עם הקאזה פתאום תוך חמש דקות השיר יורד לי בניגוד למקודם!!!!שלקח שעה וחצי בערך סעעעעעעעמק!! ]]; אם כבר זה |כתרררררר||ללירונייייי||שרביט| (למרות שאני לא בעד כל הקטע הזה,כה?) צריך לעשות שני קווים באמצעעע. כי זה קו בכל צד של מילה. כה!!!!!!אני אוריד!!!!1וארד!!!!!בדרך!!!! ראאאאאאאסמי
!! שלי הרבה יותר טוב כפרות עלייך. אל תשווי אפילו.

oh-da

New member
וואלה הרצתן את הפורום

ואתן אפילו לא מעכו-נהריה
בכיף שיהיה. אולי תשבחו את המקדונלדס בעכו?

למעלה