ולקראת הסתיו..באישור המנהלת מעזה ושולחת שיר סתיו מפרי מקלדתי... תהנו.
ד דרדרית New member 22/10/05 #1 ../images/Emo124.gifולקראת הסתיו..באישור המנהלת מעזה ושולחת שיר סתיו מפרי מקלדתי... תהנו.
א אנימו New member 22/10/05 #2 דרדרית!נהדר!../images/Emo106.gif-ברגע שאחכים ואלמד איך להעביר למאמרים אעשה לו הקפצה לשם. בינתיים תשמרי אותו עם העיטורים המקסימים כי אני שמרתי אבל משהו פה התפקשש לי... בהזדמנות זו מזמינה כל מי שעטו קלה לשלוח פרי יצירתו ומקלדתו - לעונג הוא לנו.
דרדרית!נהדר!../images/Emo106.gif-ברגע שאחכים ואלמד איך להעביר למאמרים אעשה לו הקפצה לשם. בינתיים תשמרי אותו עם העיטורים המקסימים כי אני שמרתי אבל משהו פה התפקשש לי... בהזדמנות זו מזמינה כל מי שעטו קלה לשלוח פרי יצירתו ומקלדתו - לעונג הוא לנו.
נ נֵנָה New member 22/10/05 #3 איזה שיר מקסים דרדריתוש ../images/Emo24.gif נהניתי לקרוא ושמרתי אצלי במועדפים בהודעות הנבחרות שלי
א אילה האחת New member 22/10/05 #4 דרדרית איזה כישרון, תודה על השיר שיר מקסים, ברשותך אעביר אותו מחר לגן הילדים של נכדתי.
ד דרדרית New member 22/10/05 #9 וואווו חבר'ה אני מתרגשת../images/Emo24.gifלכולכ לכולכם אך את העלים הוסיפה חברה- מנהלת פורום מורים כאן בתפוז ושמה פנינה ו... ניתן להעביר לגן הילדים לנכדה. בכיףףף שיהנו חגית
וואווו חבר'ה אני מתרגשת../images/Emo24.gifלכולכ לכולכם אך את העלים הוסיפה חברה- מנהלת פורום מורים כאן בתפוז ושמה פנינה ו... ניתן להעביר לגן הילדים לנכדה. בכיףףף שיהנו חגית
א אפי 7 New member 22/10/05 #8 דרדריתוש - רגע קודם כל ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif בוקר טוב לכל החברים - שבת מוזהבת ונעימה לטיולים. וכשתחזרו - נשמע סיפורים. עכשיו, דרדרית, מותק של שיר. המשך שבת נעימה אפי
דרדריתוש - רגע קודם כל ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif בוקר טוב לכל החברים - שבת מוזהבת ונעימה לטיולים. וכשתחזרו - נשמע סיפורים. עכשיו, דרדרית, מותק של שיר. המשך שבת נעימה אפי
ש שחרזדה האחת New member 22/10/05 #12 דרדרית- יופי של סתו הבאת לנו../images/Emo51.gif הזמינו אותי לביקור, אז הנה אני. ונראה אחלה פורום, בהצלחה אנימו.
דרדרית- יופי של סתו הבאת לנו../images/Emo51.gif הזמינו אותי לביקור, אז הנה אני. ונראה אחלה פורום, בהצלחה אנימו.
B bimbo. New member 22/10/05 #13 דרדריתה, כרגיל את כותבת נפלא../images/Emo24.gif מתי תוציאי סוף סוף ספר של שיריך וסיפוריך????
א אנימו New member 22/10/05 #14 אהלן שחרזדה. ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif מקוה שתציצי לעתים מזומנות ונזכה להנות מסיפוריך המופלאים.