וערפדית השבוע היא......

../images/Emo124.gif וערפדית השבוע היא......

אלה
מכיוון שאלה לא תכריז על עצמה כערפדית.... אני החלטתי לעשות את זה... אז קדימה... אחרי ששאלנו את כווללם.. (טוב.. כמעט את כולם) הגיע הזמן לשאול את האחת והיחידה....
אלה את כל מה שתמיד רצינו.... ולא העזנו... תהנו....

שישיץ

New member
אלה!!_../images/Emo79.gif

שאלון שינה בשבילך (בר והגר לא לגלות
) שם, גיל ומין: אוהבים לישון? כן/לא שמיכת פוך או סדין דקיק? איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מה מצויר על המצעים שלכם? מה אתם עושים לפני השינה? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פיג'מה - כן או לא? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? ישנתם ערומים? עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? ישנתם אצל חבר/ה? ישנתם בישיבה או בעמידה? נרדמתם מול הטלויזיה? נרדמתם בשיעור תנ"ך? חלמתם "חלום צלול"? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אבשלום קור או עמנואל הלפרין? השאלון הזה או תקנון הפורומים? איך אתם נרדמים? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?

אתם באמת תקראו את התשובות שלי?

טוב נו.. נענה בשביל עצמי, זה גם כיף!
שם, גיל ומין: אלה, 15 (אני לא רגילה עדיין
) ונקבה... אוהבים לישון? כן/לא כן!!! שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכת פוך
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה.. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) גופיה ומכנס קצר... או כשממש חם, עירומים לגמרי
מה מצויר על המצעים שלכם? או שהמצעים חלקים בלי ציורים, או פרחים... ועוד כל מיני שטויות...
מה אתם עושים לפני השינה? מצחצחים שיניים?
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מנסה לחשוב אם יש לי עוד כמה דקות לישון... מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אין לי מושג. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? אם יש לימודים למחרת, 23-24 ואים אין, 24-4 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים-שלוש מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 15-16 שעות, לא סופרת... מה היה החלום הכי הזוי שלכם? יש הרבה, ומשום מה הם חוזרים לפעמים. פיג'מה - כן או לא? תלוי
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? חחח כמעט
ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? חחחח לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? מלא מלא מלא ישנתם אצל חבר/ה? מלא מלא
ישנתם בישיבה או בעמידה? אם כבר בישיבה, ובקושי נרדמתם מול הטלויזיה? מלא!!! נרדמתם בשיעור תנ"ך? חחחח כל שיעור בערך? חלמתם "חלום צלול"? שמעתי על זה פעם, לא בדיוק הבנתי מה זה, אבל נראה לי שלא. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לא לומדת כימיה למזלי,אז נלך על תנך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? שניהם! השאלון הזה או תקנון הפורומים? חחחח השאלון, בהחלט
סתם! התקנון..! איך אתם נרדמים? תמיד יוצא לי לחשוב לפני שאני נרדמת (בבוקר אני בקושי זוכרת משהו
), טלויזיה ומוזיקה גם עוזרים לי במקרים מיוחדים. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? לא יודעת סינוס אז אני אפטור את עצמי מהתרגיל

../images/Emo140.gif ועכשיו את חייבת לענות

תהני...זה ארוווךךךךךךךך
כללי
מזל
מידת נעליים
גובה
כיתה
איזה שפות את מדברת
בת כמה את
החלום שלך
את חושבת שהוא יתגשם
מה את אוהבת לאכול
מה אוהבת לשתות
צבע עיניים
צבע שיער
רגישה לדגדוגים
אוהבת את החיים או לא
כמה אחים
מסר לחיים
יש לך גשר
יש לך משקפיים\עדשות מגע
מה הדבר הכי חשוב לך
יש חבר
ממה את הכי פוחדת
צבעת פעם את השיער
גיל שהיית רוצה להיות
יש פירסינג
קעקועים
האם אתה חי את הרגע
יש לך סודות
אתה שונא את עצמך
את אוהבת את כתב היד שלך
יש לך הרגלים רעים
איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים
את יודעת לשיר
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך
האם יש משהו שאת שונאת בעצמך
מה החולשה הכי גדולה שלך
יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים
התאהבת פעם
פעם חשבת להתאבד
התנשקת פעם עם בן
שיקרת פעם
התאהבת בידיד
עשית פעם סיאנס
אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת
היית פעם בחו"ל
הרבצת למישהו
הסרט הכי דפוק שראית
שחית בעירום
ברחת מהבית
נשארת ערה כל הלילה
לא אכלת יום שלם
דיברת בטלפון כל הלילה
הרגת מישהו
בגדו בך
הרגת חיה בטעות
הרגת חיה בכוונה
פגעת בעצמך
רצית למות
עישנת סיגריות
עישנת נרגילה
שתית אלכוהול
השתכרת
שחית /צללת עם דולפינים
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח
התאפרת
רצית להיות מישהו שאת לא
רצית להיות בן המין השני
התקלחת יותר מפעמיים ביום
התעלפת
נשברה לך שן
קיבלת נכשל בתעודה
רכבת על אופניים
רכבת על סוס
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים
שיחקת כדורגל
הוצאת מלא כסף על שטויות
הברזת מביצפר
היית מאושרת

כאן, כאן!! ../images/Emo122.gif

כללי מזל? בתולה מידת נעליים? 37
גובה? 1.59 בערך כיתה? י' איזה שפות את מדברת? עברית! אנגלית, וטיפה רוסית בת כמה את? 15 החלום שלך? להיות מאושרת, לא משנה מה אני אעשה את חושבת שהוא יתגשם? לא בעתיד הקרוב... מה את אוהבת לאכול? אוכל טעים?
מה אוהבת לשתות? שוקו! צבע עיניים? ירוק-אפור, נראה לי... צבע שיער? חום די בהיר רגישה לדגדוגים? מאד
אוהבת את החיים או לא? כרגע? מאד! זה כיף לחזור הביתה ולראות שאנשים חושבים עלי... אבל בכללי, לא. כמה אחים?1, אלון. מסר לחיים? חיים רק פעם אחת! חייכו, זה בחינם! ו.. השמיים הם הגבול, אבל עכשיו יש איזה חידוש ששמעתי - השמיים הם רק קו הזינוק!
יש לך גשר? היה, כבר לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? אושר, אהבה... יש חבר? לא
אף אחד לא רוצה אותי. ממה את הכי פוחדת? לאבד אנשים קרובים. צבעת פעם את השיער? חימצנתי פסים והבהרתי
גיל שהיית רוצה להיות? 26-30 או 3-6 יש פירסינג? אחד, בלמעלה של האוזן. קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לפעמים. יש לך סודות? כמעט ולא. אתה שונא את עצמך? לרוב... את אוהבת את כתב היד שלך? לעיתים.. אבל כולם אומרים שהוא ממש יפה יש לך הרגלים רעים? אכן, כמו עכשיו, נדבקתי למילה "אכן"
איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? לא מקבלת
את יודעת לשיר? כן, ועכשיו אני אפילו מפתחת אותו בשיעורי פיתוח קול אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אין לי מושג. האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כמעט הכל. מה החולשה הכי גדולה שלך? יש המון. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מלא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לאבד תקווה!!! התאהבת פעם? לא יודעת.. סיפור ארוך. פעם חשבת להתאבד? כן, אבל ישר העפתי את זה מהראש שלי! אני ממש נגד זה!! היה איזה סיפור ארוך עם חברה שלי. התנשקת פעם עם בן? כן (ומצחיק שלאחד מהם באמת קראו בן
) שיקרת פעם?כן... התאהבת בידיד? לא יודעת, אולי, זה די סיפור טרי. עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן! היית פעם בחו"ל? מלא, אני מתה על זה! הרבצת למישהו? רק בצחוק. אהה ולאחי כמובן
אבל זה כאב לי הרבה יותר מלו
הסרט הכי דפוק שראית? יש כמה. שחית בעירום? לא... ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? מלא. לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? אכן אכן... הרגת מישהו? עדיין לא
שמרו על עצמכם! בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא שידוע לי הרגת חיה בכוונה? זבוב? יתוש? ג'וק? (אגב, אני ממש ממש שונאת ומפחדת מג'וקים) פגעת בעצמך? לא, אני ממש נגד זה! רצית למות? כנל עישנת סיגריות? סיפור ארוך. אבל כן
עישנת נרגילה? בשפע
שתית אלכוהול השתכרת? אכן... שחית /צללת עם דולפינים? כשהייתי קטנה. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? עדיין לא
התאפרת? כל יום בערך בשנה האחרונה? רצית להיות מישהו שאת לא? לפעמים רצית להיות בן המין השני? לפעמים התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? כן
נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן, מתמטיקה $#@!%& רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא.. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן!! כמה פעמים אפילו שיחקת כדורגל? כן, אבל כדורסל שולט!!! הוצאת מלא כסף על שטויות? חחח תמיד! הברזת מביצפר? לעיתים רחוקות היית מאושרת? לא בזמן האחרון... בטעות סגרתי את החלון כשכמעט סיימתי לענות אז עניתי על זה פעמיים, אני לא מאמינה שעשיתי את זה

המשך.....

התנצלת על משהו שעשית
היית כל הלילה על המחשב
קמת באמצע הלילה סתם ככה
זכרת חלום
נרדמת בשיעור
העברת פתקים בשיעור
תפסו אותך
התעקשת על משהו מטופש
הברזת למישהו בלי להודיע
התחרפנת
ביקרת אצל פסיכולוג
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע
צרחת מפחד
השתמשת בסמים
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך
ראית את מגדל אייפל
ראית טיטאניק
נישקת מישהו
ניסית דיאטה
טסת
נסעת ברכבת
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי
דיברת בשיעור
מפחדת מהחושך
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן
אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות
נשבר לך הלב
שברת למישהו את הלב
קינאת במישהו אחר
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית
בכית בגלל מישהו
עשית משהו שלא חשבת שתעשי
הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים
התעלמת ממישהו בכוונה
סיננת מישהו בטלפון
ניתקת למישהו בפרצוף
רצית לצרוח ולא עשית את זה
אמרת למישהו שאת שונאת אותו
חיבקת מישהו מפורסם
תפסת טרמפ
הלכת לאיבוד
ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף
היית על במה
ישנת מחוץ לבית
ישנת כל היום
זה או זה
אוטבוס או רכבת
שוקו או נס קפה
קוקה קולה או פפסי
חורף או קיץ
שירים בעברית או אנגלית
זמר או זמרת
בנים או בנות
דיסק- מקורי או צרוב
שחור או לבן
סרט- בקולנוע או בבית
סתם כי בא לי לדעת...
שיר אהוב של נובה
שיר שגורם לך לבכות
שיר שגורם לך לחייך
שיר שמזכיר לך קיץ
שיר שמזכיר לך חורף ולשאלת השאלות.... נהנת
מקווה שכן כי לקח לי מללאאאא זמן לקשט לכבודך את השאלון הארוך הזה!

עוד!! (גאד זה מתיש!) ../images/Emo9.gif

התנצלת על משהו שעשית? כן! היית כל הלילה על המחשב? חחח כן! זה כיף!! קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? אכן.
נרדמת בשיעור? לעיתים... העברת פתקים בשיעור? כן, כן, כן! תפסו אותך? לא, לא, לא!! התעקשת על משהו מטופש? זה ממש נדיר... הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? בשפע ביקרת אצל פסיכולוג? עדיין לא
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן
צרחת מפחד? לא השתמשת בסמים? לא
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? אכן... ראית את מגדל אייפל? רק בתמונות
ראית טיטאניק? כמה פעמים. נישקת מישהו? כן
ניסית דיאטה? אה-הא! טסת? ייפ! המון. נסעת ברכבת? אכן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא
דיברת בשיעור? חחח תמיד
מפחדת מהחושך? לפעמים
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? ממש לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא נשבר לך הלב? יותר מידי פעמים. שברת למישהו את הלב? כן
קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? מלא בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן!!! הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא.. התעלמת ממישהו בכוונה? כן
סיננת מישהו בטלפון? לרוב לא... ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? המון!!! אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא חיבקת מישהו מפורסם? נובה?
סתם.. לא נראה לי (אולי בוטן... לא יודעת) תפסת טרמפ? לא, מפחיד אותי הלכת לאיבוד? לא
ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? בקשיים רבים
היית על במה? מזמן, אני לא חובבת קהל. ישנת מחוץ לבית? היה את זה כבר... מלא. ישנת כל היום? לא זה או זה אוטבוס או רכבת?
שאלה טובה. שוקו או נס קפה? שאלה אפילו יותר טובה... קוקה קולה או פפסי? קולה חורף או קיץ? תלוי... בחורף תמיד קר לי
אבל יותר כיף. שירים בעברית או אנגלית? לא משנה לי זמר או זמרת? עדיין לא משנה לי
בנים או בנות? בנות
דיסק- מקורי או צרוב? מקורי! שחור או לבן? בכללי, לבן. עליי, שחור
סרט- בקולנוע או בבית? לא שווה את הכסף בקולנוע. סתם כי בא לי לדעת... שיר אהוב של נובה? אינפורמיישן
שיר שגורם לך לבכות? יש הרבה.. כרגע,Trouble-coldplay ו- Jimmy Eat World - Hear You Me שיר שגורם לך לחייך? אין כרגע... שיר שמזכיר לך קיץ? בא לה
שיר שמזכיר לך חורף? יש מלא ולשאלת השאלות.... נהנת? הכי בעולם

dsol

New member
אלילה ../images/Emo99.gif

אני יתחיל עכשיו קצת וימשיך אחרי שאני יחזור מבית ספר... ממצב מתוקה ? איך זה להיות האלילה של הפורום ? כיף להיות השליטה הדיקטטורית של הפורום ? (ואני השליט כמובן) איך מתקדם במגמת גרפיקה ? נהנית ? ספרי עד 4 ... .....................................יופי עכשיו אני יודע שאת יודעת לספר עד 4.... מי נראה יותר זוועה ? המדים או אני ? טובבבבבב זהו בנתיים.......

תשובות למתוק שלי ../images/Emo3.gif

ממצב מתוקה? בסדר, קצת מותשת מהשאלונים אבל אחלה כי סיימתי מוקדם היום!!! איך זה להיות האלילה של הפורום? תענוג
אני מתה על כל רגע
כיף להיות השליטה הדיקטטורית של הפורום (ואני השליט כמובן)? זה כיף רק כי אתה השליט
סתם... זה כיף! איך מתקדם במגמת גרפיקה? נהנית? כן... זה בדיוק מה שרציתי
ספרי עד 4: 1,6,8,4 יופי עכשיו אני יודע שאת יודעת לספור עד 4.... אתה בטוח...?
מי נראה יותר זוועה? המדים או אני? 1. אתה מקסים! 2. אתה במדים זה אפילו יותר מקסים
. אז תשתוק
מובן?!?!

ברררר

New member
אלושה!

שם: גיל: גובה: תאריך לידה: מזל: כותב\ת ביד: צבע שיער: צבע עיניים: על עצמי : צבעים אהובים: אוספים: מטלות בבית: חדרה- נקי או מבולגן: כיתה: החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: ארוחת צהריים בבי"ס: מקצוע חזק: ז´אנר ספרים מועדף: מכינ\ה שיעורים: צורת לבוש מועדפת: אביזר אהוב: שמפו: חנות אהובה: סגנון שיער אהוב: נעל אהובה:ספר אהוב: פעילויות אהובות: משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: מעריצ\ה את: שחקניות אהובות: סדרת טלוויזיה אהובה: סוגי מוזיקה אהובים: זמרים ולהקות: שיר אהוב: תשמח לפגוש את: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: טעם מסטיק אהוב: חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: מאכל אהוב: פיצה: ירק אהוב: קינוח אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף: תחום התיירות: מקום בו תרצה לבקר: מקום אהוב באנגליה: מתקן דיסני אהוב: פארק מים אהוב: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד:

חה חה!!

שם: אלה גיל: 15 גובה: 1.59 בערך תאריך לידה: 12.09.90 מזל: בתולה כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: ירוק-אפור על עצמי: ... צבעים אהובים: ורוד, תכלת, סגול, לבן שחור... אוספים: מחזיקי מפתחות, פיתקיות של דברים חדשים.. מטלות בבית: מדיח, להוריד כביסה ולקפל.. חדרה- נקי או מבולגן: הא? כיתה: י החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: ההפסקות! ארוחת צהריים בבי"ס: חדר אוכל... מקצוע חזק: אין
ז´אנר ספרים מועדף: דרמה-מתח מכינ\ה שיעורים: חחח לעיתים.. צורת לבוש מועדפת: חמוד וסקסי
אביזר אהוב: צעיפים שמפו: הרבלאסנס (מעניין איך כותבים את זה) חנות אהובה: ממ סגנון שיער אהוב: פזור, מתולתל
נעל אהובה: מגף, ספורט ספר אהוב: קן הקוקיה/קן קיזי פעילויות אהובות: מממ.. משחק קלפים אהוב: רמי בריץ' ספורט אהוב: כדורסל מעריצ\ה את: אף אחד.! שחקניות אהובות: אין
סדרת טלוויזיה אהובה: יש כמה.. סוגי מוזיקה אהובים: רוק, צ'יל אאוט... הכל חוץ ממזחית זמרים ולהקות: נובה... שיר אהוב: הרבה...
תשמח לפגוש את: מישהו שיגאול אותי מייסורי
סרט אהוב: שאלה טובה.. סרט דיסני אהוב: סינדרלה... טעם גלידה אהוב: וניל טעם מסטיק אהוב: מנטה עדין חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: ? מאכל אהוב: מממ... פיצה: אכן
ירק אהוב: עגבנייה קינוח אהוב: העיקר שוקולד. מאכל יפני אהוב: מממ... פאסט פוד מועדף: המבורגר??? תחום התיירות: מכובד ביותר!!
מקום בו תרצה לבקר: מקום שאנשים מאושרים בו. מקום אהוב באנגליה: לא הייתי שם אף פעם מתקן דיסני אהוב: ?? פארק מים אהוב: ?? תקוות וחלומות: אושר אושר ואושר שאיפות לגבי מכוניות: שתסע טוב! תיקח לאי בודד: אני אחזור על זה מאוחר יותר סיימתי
אבל עניתי חפיף, כאבי ראש, אתם יודעים

O L i T

New member
ספיישל יו

את ערפדה!! איזה יופי!! חחח אז שלום שלום לך, מה שלומך היום? עשית משהו מעניין? מה? נכון התגעגעת אליי וחשבת בטלפתיה שבטח יש לך עוד שאלון שיש לך לענות עליו והוא שלי ואת מאוד מאוד רוצה לענות עליו (נכון נכון נכון???) ? להקה אהובה: זמר/ת אהוב/ה: משפט אהוב: לקח חשוב שלמדת: מה יהיה כתוב על המצבה שלך כשתמותי (חלילה וחס טפו טפו טפו): שיר אהוב (אני יודעת שזה קשה אז אני יתן לך 5 אפשרויות כי אני מאמי): אדם אהוב: העצה הכי טובה שמישהו נתן לך: שוקולד הכי אהוב: שתייה: את מסתובבת עם אנשים שאת לא יכולה לסבול? נכון שזה מעצבן? משפט שנון לסיום: אז זהו אלוש, זה היה מקורי!! כן כן, קיבלת את הכבוד =] מקווה שנהנית..

MORE ../images/Emo122.gif

אז שלום שלום לך, גם לך מותק
מה שלומך היום? זה משנה? עשית משהו מעניין? כן, ראיתי סופסוף את אמא אחרי כמעט חודש שלא ראיתי אותה מה? ^^ נכון התגעגעת אליי וחשבת בטלפתיה שבטח יש לך עוד שאלון שיש לך לענות עליו והוא שלי ואת מאוד מאוד רוצה לענות עליו (נכון נכון נכון???) ? ברור
להקה אהובה: נובה זמר/ת אהוב/ה: יש הרבה.. משפט אהוב: חיים רק פעם אחת לקח חשוב שלמדת: לא לסמוך על אנשים. מה יהיה כתוב על המצבה שלך כשתמותי (חלילה וחס טפו טפו טפו): אין לי שמץ. שיר אהוב (אני יודעת שזה קשה אז אני יתן לך 5 אפשרויות כי אני מאמי): אין לי כוח לזה
אדם אהוב: אין כרגע העצה הכי טובה שמישהו נתן לך: לכי לפסיכולוגית
שוקולד הכי אהוב: שוקולד
שתייה: מממ... את מסתובבת עם אנשים שאת לא יכולה לסבול? לרוב לא נכון שזה מעצבן? חחח כן משפט שנון לסיום: אתם אנשים מקסימים (כלכם! במיוחד דודי
סתם!
)

אלהההה!../images/Emo9.gif

לקחו לי את כל השאלות
, אבל בכל זאת הצלחתי למצוא קצת
: זה או זה: יום ראשון או חמישי? פורטיס או סחרוף? שלמה ארצי או שלום חנוך? אפרת גוש או דנה ברגר? אתגר קרת או יאיר לפיד? צופן דה וינצ'י או הארי פוטר? טיטאניק או פרל ארבור? החוש השישי או האלמנט החמישי? ברוס וויליס או טום קרוז? פיזיקה או ביולוגיה? מחנך או מחנכת? יסודי או תיכון? לישון בלי לחלום או עם? ביחד או לבד? קולנוע או דיוידי? פאב או בית קפה? שרונה פיק או כל דבר אחר? אסוסיאציות: אהבה- חיים- שקט- לילה- שמש- שנאה- דתיים- חיוך- כאב- שקיעה- שלמות- אושר- לימודים- צבא- וסתם ככה: איך עברה השבת? וכל השבוע? אוהבים גלידה? באיזה טעמים? טעמתם שוקו שוק? ספר יפה שקראתם- סרט יפה שראיתם- אתם כחולים באחד הפורומים? אדומים? סגלגלים? רוצים להוסיף משו? [חופש הביטוי וזה] אמ, תהני וזה.

לה לה לה ללללללה!!! ../images/Emo6.gif

יום ראשון או חמישי? חמישי, ברור! פורטיס או סחרוף? לא יודעת, לא ממש מקשיבה להם... שלמה ארצי או שלום חנוך? ארצי אפרת גוש או דנה ברגר? אפרת גוש... אתגר קרת או יאיר לפיד? אתגר קרת
צופן דה וינצ'י או הארי פוטר? צופן דה וינצ'י טיטאניק או פרל ארבור? שניהם
החוש השישי או האלמנט החמישי? החוש השישי
ברוס וויליס או טום קרוז? אף אחד מהם
סתם פיזיקה או ביולוגיה? לא זה ולא זה!! אבל ביולוגיה אם כבר
מחנך או מחנכת? מחנכת... יסודי או תיכון? תלוי מאיזה בחינה
לישון בלי לחלום או עם? עם
ביחד או לבד? ביחד
קולנוע או דיוידי? קולנוע, אבל אין כסף אז הורדות...
פאב או בית קפה? מממ.. שרונה פיק או כל דבר אחר? כל דבר אחר!!!
אסוסיאציות: אהבה- עצב,כאב חיים- עצב, כאב שקט- הלוואי לילה- כיף שמש- חמים ונעים שנאה- עולם דתיים- שחור
חיוך- יופי כאב-תקופה שקיעה-רומנטי שלמות-אי קיום אושר-הלוואי לימודים-זוועה
צבא-לתת מעצמי וסתם ככה: איך עברה השבת? מהר מידי
וכל השבוע? עצוב מידי אוהבים גלידה? אכן... עשיתי השנה מסיבת גלידה ביום הולדת, הצלחה לא נורמלית.. (או שזה בגלל שהייתי שיכורה?
) באיזה טעמים? וניל... טעמתם שוקו שוק? עדיין לא
ספר יפה שקראתם- קן הקוקיה/קן קיזי, מתה על הספר הזה. סרט יפה שראיתם- יש כמה טובים! אתם כחולים באחד הפורומים? לא, עדיין קטנה מידי, אבל אני מתה להיות כחולה כבר
(*אני כחולה בלי קשר לפורומים
) אדומים? לא סגלגלים? הא? רוצים להוסיף משו? [חופש הביטוי וזה] חחח תודה באמת
מממ.. תקשיבו, אתם חייבים להגיב לי על משהו כדי שאני אדע אם קראתם או שלא... אז תהיו חמודים ותקדישו כמה דקות לקריאה, זה כל הרעיון בפינה ה100מת הזאת

למעלה