כאן, כאן!! ../images/Emo122.gif
כללי מזל? בתולה מידת נעליים? 37
גובה? 1.59 בערך כיתה? י' איזה שפות את מדברת? עברית! אנגלית, וטיפה רוסית בת כמה את? 15 החלום שלך? להיות מאושרת, לא משנה מה אני אעשה את חושבת שהוא יתגשם? לא בעתיד הקרוב... מה את אוהבת לאכול? אוכל טעים?
מה אוהבת לשתות? שוקו! צבע עיניים? ירוק-אפור, נראה לי... צבע שיער? חום די בהיר רגישה לדגדוגים? מאד
אוהבת את החיים או לא? כרגע? מאד! זה כיף לחזור הביתה ולראות שאנשים חושבים עלי... אבל בכללי, לא. כמה אחים?1, אלון. מסר לחיים? חיים רק פעם אחת! חייכו, זה בחינם! ו.. השמיים הם הגבול, אבל עכשיו יש איזה חידוש ששמעתי - השמיים הם רק קו הזינוק!
יש לך גשר? היה, כבר לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? אושר, אהבה... יש חבר? לא
אף אחד לא רוצה אותי. ממה את הכי פוחדת? לאבד אנשים קרובים. צבעת פעם את השיער? חימצנתי פסים והבהרתי
גיל שהיית רוצה להיות? 26-30 או 3-6 יש פירסינג? אחד, בלמעלה של האוזן. קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לפעמים. יש לך סודות? כמעט ולא. אתה שונא את עצמך? לרוב... את אוהבת את כתב היד שלך? לעיתים.. אבל כולם אומרים שהוא ממש יפה יש לך הרגלים רעים? אכן, כמו עכשיו, נדבקתי למילה "אכן"
איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? לא מקבלת
את יודעת לשיר? כן, ועכשיו אני אפילו מפתחת אותו בשיעורי פיתוח קול אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אין לי מושג. האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כמעט הכל. מה החולשה הכי גדולה שלך? יש המון. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מלא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לאבד תקווה!!! התאהבת פעם? לא יודעת.. סיפור ארוך. פעם חשבת להתאבד? כן, אבל ישר העפתי את זה מהראש שלי! אני ממש נגד זה!! היה איזה סיפור ארוך עם חברה שלי. התנשקת פעם עם בן? כן (ומצחיק שלאחד מהם באמת קראו בן
) שיקרת פעם?כן... התאהבת בידיד? לא יודעת, אולי, זה די סיפור טרי. עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן! היית פעם בחו"ל? מלא, אני מתה על זה! הרבצת למישהו? רק בצחוק. אהה ולאחי כמובן
אבל זה כאב לי הרבה יותר מלו
הסרט הכי דפוק שראית? יש כמה. שחית בעירום? לא... ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? מלא. לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? אכן אכן... הרגת מישהו? עדיין לא
שמרו על עצמכם! בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא שידוע לי הרגת חיה בכוונה? זבוב? יתוש? ג'וק? (אגב, אני ממש ממש שונאת ומפחדת מג'וקים) פגעת בעצמך? לא, אני ממש נגד זה! רצית למות? כנל עישנת סיגריות? סיפור ארוך. אבל כן
עישנת נרגילה? בשפע
שתית אלכוהול השתכרת? אכן... שחית /צללת עם דולפינים? כשהייתי קטנה. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? עדיין לא
התאפרת? כל יום בערך בשנה האחרונה? רצית להיות מישהו שאת לא? לפעמים רצית להיות בן המין השני? לפעמים התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? כן
נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן, מתמטיקה $#@!%& רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא.. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן!! כמה פעמים אפילו שיחקת כדורגל? כן, אבל כדורסל שולט!!! הוצאת מלא כסף על שטויות? חחח תמיד! הברזת מביצפר? לעיתים רחוקות היית מאושרת? לא בזמן האחרון... בטעות סגרתי את החלון כשכמעט סיימתי לענות אז עניתי על זה פעמיים, אני לא מאמינה שעשיתי את זה