זהירות ארנונה

jasmine38

New member
../images/Emo124.gifזהירות ארנונה../images/Emo124.gif

כולם יודעים על מצב הכלכלי של הרשויות. ותמיד מחפשים רעיונות מקוריים, להגדיל את ההכנסה מארנונה. למשל: ע"פ המלצות/תקנות של מרכז השלטון המקומי, הרשות המקומית יכולה לזכות בהנחה, נכים , גמלאים, תושבים וותיקים, נכי צה"ל, נכי רדיפות הנצים, משפחות חד-הוריות וכו´וכו´. ויש לכך טבלאות לכל מגזר. האם משהו שמע או יודע, (שאלו את בני הזוג או ההורים), על ביטול או צמצום ההנחות לנכים, במקום מגוריו? אנא בדקו והשוו בין התשלום של 2002 ו-2003. אם כן, וגם אם לא, אבקש ממירב הגולשים להגיב. זה הזמן לסייע במאבק הנכים ללא מאמץ רב. אם רשות אחת תצליח לממש החלטה כזו, ללא תגובה הולמת, יהיה בכך איתות לרשויות אחרות לפעול גם כך. אם לא נהיה תלויים אחד בשני, נהיה תלויים, אחד ליד השני

סקיטוש

New member
היי לך

מבטיחה לבדוק אצל ההורים שלי.. אני חוזרת אליך עם תשובה מחר..

gadi7

New member
עירית ת"א

לא צימצמה את ההנחה בארנונה (25%) אבל זה לא מנע ממנה להעלות את התעריפים, באישור משרד הפנים.

ל-jasmine38 שלום

ברוכה הבאה לפורום שלנו. לצערי, אין לי את האינפורמציה הדרושה שאת מבקשת, אך אני מקווה ששאר החברים/חברות כאן, יבינו במה מדובר, ויעזרו לך להשיג את האינפורמציה הדרושה לך. קבלי
לרגל הצטרפותך, ליאת.

יסמין יקירתי ../images/Emo13.gif

אני בתור עובדת במחלקת המיסים יכולה לבשא לך שבטבריה למשל פעם הנחת 25% הייתה על ילד מתחת ל 18 והיום ההנחה ניתנת כל עוד ההורים מקבלים את כספי הביטוח לאומי לחשבונם בשם הילד גם אם הילד עבר 18

ענבל

איזה מידע מעניין, חשבתי שישנה עצמאות כלכלית גם לאחר גיל 18, אך לא כך הדבר, תודה על האינפורמציה, ליאת.

jasmine38

New member
../images/Emo65.gifתודה זמנית

אני מצפה לעוד תגובות. בקשר לילד נכה, מקובל לתת הנחה לילד גם 90% נכות לפחות, שהוכר ע"י הביטוח הלאומי, וסך ההנחה הוא 25% , עד תקרה של 100 מ"ר. כלומר בפועל. למי שיש 100 מ"ר ומעלה, יקבל הנחה של 25 מ"ר (שטח המחיה של הילד). בעיקרון ההנחה לבוגרים(בעלי הנכס) ואו ילדים נכים, היא אוטומטית. אך יש רשויות שמבקשות להפחית את שיעורי ההנחה, להתנות את ההנחה, במבחני הכנסה, מגוכחים, שרק 10% מהנכים ,עומדים בהם,וכו וכו. על כך צריך להלחם, ולמנוע אימוץ הרעיונות ע"י כלל הרשויות המקומיות. נ.ב. אני זכר וסטרייט מושלם למרות הכינוי היפה שמייצג אותי.

ל-jasmine38 שלום

קודם כל, תודה על תיקון הטעות, ושוב ברוך הבא לפורום שלנו, נשמח לקבל אותך גם ללא קשר לשאלה ששאלת, שהיא לגיטימית ביותר. אין ספק שמבחינת ההתייחסות לנכים, המצב במדינה בכי רע, ועל זה נצטרך להילחם, ליאת.

למעלה