"זה הזמן" - ויסטה RTM

Ambious

New member
../images/Emo124.gif"זה הזמן" - ויסטה RTM ../images/Emo65.gif

כפי שהיה צפוי, בהודעה שניתנה הערב (11 בבוקר בשעון ארה"ב), ג'ים אלכין, מנהל מחלקת הפלטפורמות והשירותים במיקרוסופט, הכריז כי חלונות "ויסטה" נשלחה לייצור המוני (RTM), ותהיה זמינה ב- 30 בינואר, 2007. בבלוג של צוות הפיתוח של חלונות ויסטה, ג'ים פרסם פוסט קצר ובו שתי מילים בלבד: "זה הזמן" (It's Time). כמו כן, פרסם ג'ים את הוידאו הבא: http://soapbox.msn.com/video.aspx?vid=8475733d-b7f9-4bd4-baf8-16f623fe9e3f מזל טוב למיקרוסופט על סיום הקוד של מערכת ההפעלה החדשה, ועל תחילת היצור. תם עידן ה- XP, ברוך הבא לעידן הויסטה.

ishaydahan

New member
הנה זה מגיע.. אהה זה ממש לא יאמן../images/Emo70.gif

אין לי מה לומר.. זו היתה תקופה טובה.. זה הרגע להפרד מ-XP האהובה.. 5 שנים... הגיע הזמן ליום חדש! (תצפו בסרטון) ו... לעבודה! גיבוי, פירמוט, מחיצות... אהה זה כל כך כיף!!!

ailag

New member
פפפט, להפטר?

(אני עדיין ב 2000 אגב) זו מ"ה כבדה יותר, שיש סביבה רוח הרבה יותר רעה (עדיין אסור להשוות ביצועים שלה לשל אחרות למשל. הם מפחדים?) כשתכלס XP סיפקה למשתמשים מה שהם צריכים. מזלם שימכרו מחשבים עם ויסטה מותקן מראש.

Ambious

New member
טוב למה ציפית, מערכת שמתאימה

לפנטיום 3? חמש שנים זה הרבה זמן, ומה שהיה סטנדרטי אז כבר נחשב מיושן היום. אם מערכות הפעלה לא היו משתדרגות ביחד עם החומרה, היינו היום תקועים עם מערכת מבוססת חלונות 95. בלי שהתוכנה תתקדם צעד אחד קדימה, החומרה לעולם לא היתה מתקדמת צעד אחד קדימה, וחוזר חלילה. זו מערכת סימביוטית. וד"א, אני חזרתי עכשיו ל- XP לכמה ימים וויסטה עבד לי טוב יותר, רק שתדע

DToNAToR

New member
ממש לא מסכים (אתה מתפלא? ../images/Emo3.gif)

החומרה מתקדמת מתוך דרישה לעיבוד נתונים מהיר יותר. זאת אומרת - העבודה שאתה צריך לבצע ויהיה זה קידוד סרט, עיבוד מודלים תלת מימדיים, מוזיקה, משחקים וכו'. זה לא כולל מערכת הפעלה, שצריכה להיות מורגשת כמה שפחות ברקע. פנטיום 3 זה הכי ישן שאתה מסוגל לדמיין? אז אני אגיד לך שעכשיו מותקנת לי מערכת אובונטו הכי עדכנית ורצה יפה מאוד על לפטופ שהמפרט שלו הוא P2 366 עם 128 מגה זכרון ו 6GB הארד דיסק. הוא מרנדר לי סרטי XviD עם AC3 במסך מלא של 1024x768 בצורה חלקה לחלוטין. אז התוכנה צריכה להיות יעילה ולא לדרוש ממך את החומרה האחרונה בשביל להריץ אותה.

Ambious

New member
גם דואר ישראל עובד טוב

ובכל זאת אנשים משתמשים באימייל.

DToNAToR

New member
לא, הוא לא

דואר רגיל לא מספק לך אי שימוש בנייר, מהירות ואת היכולת להעביר גם תוכן שהוא לא מילולי בלבד. אם המטרה שלי היא לראות סרט והחומרה מאפשרת לי את זה, אז אני ממש לא רוצה שהתוכנה, שנכתבה בצורה גרועה, תגביל אותי ותכריח לשדרג את אותה חומרה. ואתה, אגב, מפספס את הנקודה בקילומטרים, אז אני אזכיר לך אותה: תוכנה צריכה להיכתב להיות יעילה, כי בסופו של דבר, לא היית משתמש בתוכנה שמקודדת וידאו בכפול זמן מתוכנה אחרת, אבל מפיקה את אותן תוצאות. ואם החומרה מסוגלת לעשות את המשימה בפרק זמן סביר, אין שום סיבה להשתמש בתוכנה שלא תעמוד בקצב.

ככה לא, אובנטו היא סתם מערכת הפעלה

עלובה!!!!(יחסית ל-XP, אבל יחסית לויסטה, אובנטו היא סתם אוסף סקינים ובאגים המבוססים על מערכת הפעלה אשר בכלל לא קיימת ומנסה להראות שהיא יותר טובה)

מה ויסטה עושה ש Unix ו VMS לא עשו

לפני עשר שנים על החומרה של לפני עשר שנים ? אני מכיר אנשים שעובדים בבית עם מחשבים בני חמש עד עשר שנים שמריצים חלונות 95, 95, או ME. למה ? כי המחשב עונה על הצרכים שיש להם, לדוגמא קריאת דואר אלקטרוני, קצת גלישה באינטרנט, אופיס, סנכרון של הפאלם והמצלמה, ומדפסת. אני מכיר מישהי שמחזיקה מחשב עתיק שמריץ DOS ומחובר למדפסת פרללית כי פעם בשנה היא מריצה עליו את האפליקציה שמפיקה לה את הדו"ח השנתי של העסק לראשויות. לשדרג את האפליקציה ולקנות מחשב חדש זה יקר, אז היא לא משדרגת עד שהמחשב יתפורר מרוב יושן. מערכת ההפעלה צריכה לצרוך לעצמה מינימום משאבים כדי לאפשר ליישומים לנצל מקסימום חומרה. אני לא רוצה לשדרג כרטיס מסך בשביל לשדרג מערכת הפעלה, אלא להפך - יש לי יישם (נגיד משחק מחשב) עם גרפיקה מרשימה יותר ואופציה למשחק מרובה משתתפים ברשת, אז אני צריך יותר חומרה מתקדמת יותר (כרטיס מסך חזק יותר, מעבד מהיר יותר, זכרון גדול יותר), ואם מערכת ההפעלה הנוכחית לא תומכת בדרישות החומרה אני אשדרג גם את מערכת ההפעלה.

חולק על דעתך

אפשר ליקנות מחשב טוב ב 2000 ש"ח ולמה להישאר עם DOS WTF? אפשר להוריד אקס פי או ווינדוס 98 חינם מהאימיול ובקרוב ויסטה

כי האפליקציה רצה רק על דוס

והמחיר של גרסה חדשה שלה קצת יותר מיכפיל את הערכת העלות שלך, כשאין בעסקה כדי לשפר את השורה התחתונה של העסק הביתי המדובר. מה שלא עונה לשאלה האמיתית שלי - מה יש בויסטה שאין ב Unix או ב VMS שמצריך יותר משאבים משהן צרכו לפני עשר שנים ? לפני עשר שנים הריצו VMS עם ממשק גראפי + אפליקציות על תחנות עבודה עם 32MB של זכרון ומעבדים של לפני עשור, והיום אפילו XP תקרטע על PC מודרני שיש לו "רק" פי 4 זכרון ומעבד מהיר לפחות פי 10.

XP ירזיק עוד הרבה זמן....

ויסטיה לא כ"כ נחוצה לחצי מהאוכלוסיה אקספי עושה עבודה טובה אפשר לחשוב על מה עבדו 5 שנים כמה גרפיקה ואפקטים?

Word Up

New member
../images/Emo13.gif

נקנה כרטיס מסך חדש,עוד זיכרון ורק אז נקנה ונתקין

למעלה