זוהי קריאה שלישית לחברי הפורום

../images/Emo124.gifזוהי קריאה שלישית לחברי הפורום

כפי שבוודאי שמתם לב....או שאולי לא??? כבר מספר שבועות שלא נערכות סדנאות, בתחילה בשל החגים ובהמשך קרה מה שקרה עם הסדנה של שקד ומאז נקטע הרצף יכול להיות שלבובנאים וחברי הפורום הותיקים והקבועים חשיבותן של הסדנאות פחות יותר אבל להזכירכם מלבדנו ישנם בפורום גולשים חדשים וגם כאלה שאינם בעלי ידע וניסיון רב כפי שיש לאחרים ובעבורם ובעבור אוהבי הבובות, הגננות, המטפלים , המדריכים וכ'ו הסדנאות הללו חשובות ומועילות ותתפלאו אבל הן משכו לא מעט גולשים חדשים, דבר שהפורום זקוק לו כי עם כל הכבוד והאהבה לנו הקבועים הוא לא יכול להמשיך ולהתקיים עלינו בלבד כדי לגדול ולהתפתח... כמו שכבר סיפרתי ושמתם לב דבי שעליה נפל רוב נטל הסדנאות עסוקה מאווווווד בפרוייקט עבורי וברגע שיושלם ב"ה - תוכלו לראות ולשמוע הכל אודותיו. ללא קשר למרות שהיא עושה זאת תמיד בשמחה וברצון קצת לא פייר שהיא תהיה זאת שמעבירה את רוב הסדנאות והאמת? גם אני כבר לא מרגיש נוח להמשיך לבקש ממנה באופן קבוע. לפני כשבוע העלתי הודעה וביקשתי מתנדבים לסדנאות ואני חייב לשתף אתכם בזה שלצערי הרב לא קיבלתי אפילו הצעה אחת
ולכן אני מצרף אותה שוב ושימו לב לתוכנה
ואל תשכחו שכל יוזמה שלכם תורמת לתיפעול שוטף ולקידום הפורום שמשמש לנו בית. * מתנדבים ויוזמות גם מסמויים יתקבלו גם הם בברכה! כמו כן דרושים \ דרושות מתנדבים \ ות לסדנאות הבאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שימו לב: הסדנה אינה חייבת להיות רק להכנת בובות, מסכות, תפאורות וכדומה ( כמובן שגם כאלו יתקבלו בברכה ) אבל אם יש לכם תחום עניין\עיסוק שאתם טובים בו במיוחד, למשל בנושאים עיסקיים, שהרי כולנו בסה"כ גם בעלי עסק, כמו: דרכי שיווק יחודיות, רעינות לניהול עסק בצורה טובה יותר שתעזור להתקדם, שיכלול ושיפוץ אתרי איטרנט באופן שכל אחד יכול לעשות, הפעלת בובות, הקמת תיאטרון, תיכנון ושלבי הפקת הצגה, כתיבה, בימוי, תאורה, הומור בת' בובות ועל הבמה בכלל...כל האופצייות פתוחות להציע רעיונות נוספים ואת עצמכם בעיקר. ניתן גם לבקש סדנאות בנושאים מסויימים ואפילו מאנשים מסויימים ואני אדאג להציק להם עד שיסכימו

"אתה תותח, אין אין עליך....." חברים להתעורר

בהזדמנות זאת אני פונה לסמויים ולחברים..... בכוכב יאיר רכזת התרבות לגיל הרך "טל אשר" מחפשת מפעילים לתיאטרון סיפור..... עדיפות למי שיביא מערכת הגברה [אני משתמשת בקטנה] ,בובות וכמובן מקצועיות. נא לפנות אליי במסרים ואני אמסור את מס' הנייד שלה. יום נעים נ.ב דודי נגמרה לי ההפסקה??? טוב טוב אל תכעס אני חוזרת לעבודה.....

shir300

New member
דודי

אתה צןדק בהחלט. אני מאוד רוצה להציע את עצמי ומניחה שיש לי מה לתרום רק שעכשיו תקופה לחוצה של סיום שנה. מלבד זאת אין לי מצלמה. אני יכולה כרגע להציע סקירה של האפשרויות הטיפוליות-חינוכיות של תיאטרון הבובות - עשיתי על זה עבודה סמינריונית וגם הצגה וקיבלתי 100!! יש קונים?.... זה רק עלול לקחת לי קצת זמן להכין, לערוך, לקצר... אני גם יכולה להעלות מקבץ קישורים להכנת בובות פשוטות יחסית עם ילדים.

feyoula

New member
אהממ.. יאמי! אני קונה:)

נשמע אחלה סמינריון. זה היה ספציפי לתאטרון בובות? איזה יופי! זו היתה התייחסות יותר לצד הטיפולי-פרונטאלי של תאטרון הבובות כהצגה? או גם לטיפול אישי וקבוצתי של מנחה עם בובות? על מה היתה ההצגה? (כל הכבוד על המאה-תותחית!!)

כל הכבוד שיר ../images/Emo24.gif

פעם ראשונה...פעם שניה...פעם שלישית... נמכר לשיר מי"ם
אני מודה לך מאוד ומעריך את התנדבותך והצעתך למרות הלחץ ואני בטוח שיש לך הרבה מה לתרום ועוד תעשי זאת רבות בהמשך לגבי מצלמה - כשתתפני נוכל לחשוב על פיתרונות יחד. 100 מה? יש לנו תותחית רצינית בפורום
יופי של רעיון, 2 קונים כבר יש וזה מספיק - נמתין עד שתערכי את החומר בסבלנות גם מקבץ הקישורים יתקבל בברכה ( אם תעבירי לי את המייל שלך אוכל להכניס גם אותך לרשימת מקבלי המייל החודשי שגם הוא מכיל קישורים שיכולים לעזור ולעניין אותך ) מבקש את סליחתך שרק כרגע מגיב, אתמול היה נראה לי לא ממש הולם להמשיך לכתוב כמו בכל יום רגיל. המון תודה על הרמת הכפפה יום עצמאות שמח

shir300

New member
דודי שולחת לך מסר

ברור שביום הזיכרון מתייחדים עם הזיכרון ולא כותבים כרגיל..

למעלה