זכרים יקרים - זקוקה לדעתכם

chucha25

New member
../images/Emo124.gif זכרים יקרים - זקוקה לדעתכם

העניין הוא כזה: אני תוהה איך אני יכולה לדעת עד כמה והאם אני טובה במיטה ולא, אני לא מבקשת 'טסט' מאף אחד פה אני כן רוצה דעה: (מדובר בסקס עם יזיזים, לא בני זוג) אם רוב הגברים שאיתך במיטה אומרים לך (גם תוך כדי וגם אחרי) שמאד מאד מתגרים ומתחרמנים ממך, שהגמירות שלהם מאד חזקות , ובנוסף לעיתים גם גומרים יחסית מהר ואומרים שזה גם בגלל שאת כ"כ מגרה (ולא משנה איך, אבל את יודעת שבדר"כ לא גומרים מהר...) - האם דברים כאלה הם בדר"כ שטויות שאומרים כדי להחמיא, או שזה משהו שמעיד בעיקר על הנתונים הפיזיים שלך, או יותר מעיד על ה'ביצועים' שלך במיטה? חוצמזה, אם הגבר גומר בכמות גדולה יחסית, זה גם מעיד על ריגוש גדול יותר וגמירה חזקה במיוחד, או שזה לא קשור? באמת מסקרן אותי, כי אני ממש לא pro מבחינת טכניקה אבל בסה"כ מאד נלהבת ונהנית במיטה , מה גם שיזיז די קבוע אוהב לעצבן אותי ולהגיד לי שמשעמם איתי במיטה*, אבל מצד שני חוזר שוב ושוב (וזה בחור שיש לו מספיק אופציות ויזיזות) או במילים אחרות , מה בעצם הכי משפיע לדעתכם על אם אישה היא 'פצצה' במיטה או לא? בעיקר טכניקה / בעיקר המראה שלה / או בעיקר התלהבות, שיתוף פעולה ונטילת יוזמה? *(נראה לי שזה רק כי הוא מת לאנאלי ואני לא מרשה לו)

סימפתי

New member
השפעה סביבתית על כמות הזרע ב"גמירה"

צר לי לאכזב אותך, אך אין כל קשר אם את פצצה במיטה או לא, על כמות הפליטה של הזרע. נכון, מחקרים מוכיחים שיש השפעה סביבתית על כמות ועל איכות הזרע של הגבר. גבר צעיר משפיך בין 2-5 מילי-ליטר. בממוצע 50,000,000 זרעים. רוב החומר מורכב מנוזל הזרע. יש רק 75% זרעים חיים. אחוז גבוה לא נורמלים רק מחצית שוחים קדימה. אגב, ספירה נורמלית אינה ערובה ליכולת העיבור. הגורמים הסביבתיים המשפעים על כמות ואיכות הזרע הם: 1. זיונים תכופים ופליטות מרובות יוצרים hypospermia פחות מ 1.5 מיליליטר. 2. המנעות מזיונים יש יותר 5.5 מיליליטר hyperspermia 3. הרעלה זיהומית. 4. מחלות מין. 5. עישון. 6. אלכוהוליזם. 7. חוסר של אבץ. 8. לקיחת סטרואידים. 9. קרינה. אני מאחל לך הצלחה מרובה. שנה טובה

magenta73

New member
למרות שאני לא גבר...

גמירות חזקות?... בסדר. אל תקחי את זה כתורה מסיני. כאלו שגומרים מהר הרבה פעמים מתבאסים מזה שהם גורמים מהר ולכן מוצאים לכך סיבה חיצונית שאינה קשורה להם ולמצב הפיזיולוגי שלהם - ולכן הנה - זו את, לא הם. (גם אני שמעתי יציאות כמו "אני לא יודע מה יש בגוף שלך שגורם לי לגמור כמו ילד בן 17... בסדר). לגמור בכמות גדולה לא מעיד על כך שאת נתת את הביצוע של הלייף, אלא יותר שלא היה לו סקס/לא אונן הרבה זמן. מה שגם מסתדר עם הגומר מהר יחסית. מה משפיע על האם אישה פצצה במיטה?... כל מקרה לגופו. נראה לי ששילוב. אז הוא מעצבן אותך ואת מנסה מה? להוכיח שאת לא משעממת במיטה?.... יכול להיות שבשבילו את משעממת ובשביל אחר את מלכה.

03lior

New member
ערב טוב ודנה טובה

אם צעתי תהיה נוחה עליך אזי אחלק את תשובתי ל 2 חלקים וגה תלוי בבן זוג לחויה אם בן הזוג יבש ואוהב לקים יחסי מין בשביל החויה ב 10 דקות מקזימום 2 סיבובים אזי זה לדעתי יובד מידברי וקיום החויה נטו אבל.......אם בן הזוג שלך בעל עומק חשיבתי לא אגואיסטי ובעל יוזמה שהרי קיום יחסים קרוך בהרבה מישחקים מקדימים לפני כל סיבוב לדוגמה הרבה שמנים צעצועים קשירות קרח דבש שוקולד הכול הולך מצד שני את צריכה להיות יוזמת לא פחות ממנו ולעבוד על יותר מ 2 3 תנוחות בסיסיות לדרוש גם בתקיפות לגוון בלי בושה לדאוג שהוא יהיה שפוך בסוף לא להתביש האימרה אומרת שאשה טובה לגבר זאת אשה עם ראש של גבר. האמת היא ואצלי זה נכון שנשים גם בדרך כלל מתעיפות מהר מאוד ולכן הן שוכבות על הגב בדרך כלל אז גם ספורט לא מזיק רק מועיל למיניות. כל זה על קצה המזלג . חשוב גם לא לפחד לשתות קצת לשגע את המוח וחשוב מאוד דימיון ופנטזיות והרבה רעש כן כן גברים אוהבים אותך רועשת ודורשת בקול רם בהצלחה.

שחR

New member
אין תשובת בית ספר

כל אחד אוהב וחשוב לו משהו אחר. הדבר שהוא עם מכנה מושתף רחב זה תקשורת במיטה. אין הכוונה לדיבורים. הכוונה שיודעים מתי ואיך וזורמים לפי התחושות הללו. את מדברת יותר מידי על גמירות ופחות מדי על אינטימיות. דבר אחד אני יכול לשלול במיידי: לגבי היופי אני יכול להגיד לך שבחורות יפות התגלו כפלופ במיטה וההפך. ובחורות פחות יפות היו אחלה וההפך. בכל מקרה שלא תפסיקי להתנסות, יש לי תחושה שעוד תדעי להינות ממין הרבה יותר, שתראי בו חויה ולא משימה. שלך, שחR

just 20 f

New member
ריו, לא ריאו...

נראה לי שמה שכתבת זה בכלל חברת גלידות או שאני סתם שמנה...

מענה ל chucha25

שלום לך קראתי את ההודעה שלך והתשובה שלי היא מה שמשפיע על הגברים הם : בעיקר התלהבות, שיתוף פעולה ונטילת יוזמה .

למעלה