זמן לנזוף בנטע!!

lifegirl

New member
../images/Emo124.gif זמן לנזוף בנטע!!

כן, גבירותי ורבותי. המדריך לטבעונית לקראת המסע לפולין כמעט מוכן. למעשה, הוא מוכן. מלבד דבר אחד. העצומה של נטע- נגד טיסה באלעל. אם תתעמקו בזה, תוכלו לגלות שהמדריך מוכן כבר זמן רב. עוד טרם הנסיעה של אלון (!). וכל מה שחסר זה... שנטע תעשה את התפקיד שלה. על כן- שרשור מחאה. אני מבקשת מכולן ומכולם לשרשר כתגובה להודעה זאת
- שבא להדגיש מה יקרה לנטע בפעם הבאה שנראה אותה- אם היא לא תשב ותכתוב... אפשר גם להוסיף אייקונים יצירתיים משלכן, כל עוד האיום נשאר... שני

Neta558

New member
אבוי לאותה חוצפה! ../images/Emo46.gif

שני - קודם מבקשים ומזכירים, ורק אח"כ מתחילים שרשור נזיפות פומבי. התביישי לך! פועלת באמצעים לא מנומסים, לא חבריים ולא נחמדים בעליל, ועוד מנסה לסחוף אחריך את שאר חברי הפורום, מבלי לתת להם מידע אמין על כל שמתרחש! אני קוראת להחרמת שני! למעשה, מי בעד לחסום אותה מהפורום?
(ואם מישהו נחמד שאני פחות כועסת עליו כרגע יבקש יפה, אני גם אנסח את העצומה כמתוכנן) בוז לשני - שתאכל חסה!

נטע אהובתי ../images/Emo24.gif *ליקוק*

התוכלי בבקשה להואיל בטובך לנסח את העצומה החשובה כל כך למאבקנו בעברית הצחה והמהוללת שלך ולהרעיף עלינו ועליה קצת ממלכותך המדהימה ומתכונת האופי המהוללות שלך?

Neta558

New member
בשבילך, הכל! *ליקוק*

ה*ליקוק* של יעל כבר הפך פה למחווה רשמית. בקרוב - האמוטיקון! (שיר מסעיר כבר יש לנו, נבחרים אפילו זכו לשמוע אותו!) אנסח את העצומה בקרוב, להפצה בכל בתי הספר בארץ!

הסבר לבלאגן

הסימנים אומרים: כולם אומרים דבר אחד! האמנם? גולגולת בכתר (שני. לא היה לי עוד דרך לתאר אותה) לא מסכימה. המבורגר זה רע, פיצה זה רע, בננה זה טוב. טמבל יגיד שהמבורגר זה טוב, פיצה זה טוב, ובננה זה רע. בקיצור, לא טוב לשפוך קפה על אישלג!

למעלה